|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 11:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Чет Дек 03, 2009 11:31 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Тукааа съм душа ~ Окей да почнем с най....ъм ясното от този чаптър ~ Ален се побърка. Аз се побърках от кеф като влезе с Тики заедно и в първия момент си викам Тики + Ален вс Графът ще е просто епик уина. И то беше егати момента - скачат двамата и му викат "Мръдни" xD Все едно всички са на едно ниво. Бтв ТЕ май наистина смятат Ален за един от тях, защото абсолютно никой не тръгна срещу него и Ален ама изобщо не изглежда наранен от тях О.О . Егати даже изненадани не изглеждаха. И момента с челния удар ми напълни душата - последно ся Ален не разбрах от лошите ли е, от добрите ли е...или просто играе за себе си. Де да го знам - той е душа милият, ама с тези изблици на ъммм.. "другото му аз" ако това изобщо е другото му аз ~ Споменах ли колко ме втрещи като каза че иска да е Графа x333 ~ Нали не изпуснах, че горе-долу цялото действие беше един огромен WTF момент, в който разни познати герои правят разни абсолютни рандъм неща, а логика в дейстивята просто няма смисъл да търсим. ~ Графът иска Аленчо, Роад си иска Аленчо, Тики иска Аленчо...като гледам братът на Тики ще клекне и той, а Уайзли-кун също няма нищо портив. Като гледам така направо ще го вземат без уговорки ;> Това, че 14тият се издаде беше изненадващо, аз очаквам да се крие до последния момент, а той си каза всичко... Канда е абсолютният пич, то беше ясно xD Тази страничка с "кой е този" имам огромното желание да си я принтирам и да я закача някъде на стената x3 Абсолютния кретенизъм - гледах точно както всички останали персонажи в мангата и после паднах да се хиля - особено като всички се обърнаха към Уайзли-кун и се чудят какво по демоните става (а аз се чудя какво става от няколко глави насам)~ Демн и сладурите Но мангаката си изпълянва стриктно обещанията - сега ще видим явно доста неща от миналото на Канда. Нищо че сигурно ще е малко или много драматично ^.^ Ся да пусне малко и за Лави.... Нашите лабораторни плъхове са безполезни както винаги, Линк е на майната си..И дай бъ уей не знаем какво остана с останалите ~ Накрая всички ще напуснат пустия му орден, щот това повече на цирк заприлича и някой накрая трябва да й хвърли една майна - особено след като Хитлер-сан и разни висшестоящи се правят на рандъм говеда и се бият в гърдите...и естествено после някой трябва да им спасява задника. И ако Джони накрая не пукне е па на xD Той стана по-имба в отнасянето на демидж от Ален И с това моят рандъм коментар по тази рандъм глава завършва~
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Вто Дек 29, 2009 3:18 pm |
|
Erora |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:11 pm Мнения: 294 Местоположение: where you least expect me to be
|
New chapter....hurry....must read....the next one........... Q~Q </3 &^%*$)@#^$*(#)(%)@ а межудругото Zenith написа: ЕДИТ: Забраих....14-я е брат на Ърл, което значи, че и Мана е брат на Ърл, което прави Ален доведен племеник на Ърл, и Ърл е титла, пък те са едно голямо и извратено семейство, в което всеки иска да убие всеки, но само клоуна е дед. Йей. Е НЕ! *bows down & worships* Истината, самата истина и само истината ;D!!! Btw забелязах мноого засилена липса на Лави напоследък. </3 *.....hides avatar&signature...nuuuu i'm not an overobsessedfangirl* Да се надяваме че по-натам ще има някакво разясняване и за неговото минало, което да не е нещо тип "must be bookman must not have feelings"....хмм то май няма какво друго да е.... А последните няколко глави направо ми ебаха майката на всички представи които си бях изградила досега. Wtf Тики и Алън, аз ли нещо не съм внимавала или то наистина ИЗОБЩО не стана ясно защо нахлуха така заедно о.о? Обаче ме радва как the noahs го приемат така сред тях, ма то пак няма много смисъл, нали 14тия е предател и все пак иска да убие Ърл?! MAKES NO SENSE Какво стана с логиката, къде е ?????
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Яну 03, 2010 12:30 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
MangaUpdates is your friend >.> USE it ! Цитат: Anime Start/End Chapter Starts at vol. 1, chap. 1 Ends at vol. 16, chap. 157 Значи хващаш от 157 нататък
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 1:38 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
На мен цялото минало на Канда ми е скучно Няма лошо да разберем за миналото му и връзката с Алма, ама при месечна манга опцията 4-5-6 чаптъра за това не ме радва. Иначе както е тръгнало ще се окаже, че Канда и тея там дето са направени екзорсисти за да се синхронизира иносенса с тях е използвано нещо от починал екзорсист. Съдя от спомените на "някой" които има Канда и това "core memory". И затова и се страхуват да не му дойдат всичките спомени от това "ядро", че ще им разкрие нехуманната тайна.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|