|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Кое аниме същество ви е страшно? Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 6:40 pm |
|
teri_1992 |
|
|
Регистриран на: Чет Апр 17, 2008 3:44 pm Мнения: 106 Местоположение: София
|
Зомбитата (е не тези от Zloan) ...с една дума всякакви кръвожадни твари (без вамповете xD). Понякога и Zoro от One Piece плаши със свойте идеи от рода на рязане на крака, за да се освободи по-бързо от восък и да се бие с някой си там или да отреже пръста на Luffy, защото се е заклещил в бутилка
_________________ I am the bone of my sword. Steel is my body,and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unkown to Death Nor known to Life Have withstood pain to create many wepons. Yet,those hands will never hold anything.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кое аниме същество ви е страшно? Публикувано на: Нед Авг 19, 2012 7:53 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
'Ми в анимета досега не са ме плашили същества, в манги някои са ме карали да си помисля "wtf".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|