|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 29, 2008 11:09 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
И аз го минах днес.
В началото не беше чак кой знае какво, но ме задържа, към средата взе да става интересно и към края взех да изпитвам смесени чувства.
Като изключим, че химията ми е слаб предмет и гледайки тея взривове си виках "OMG, WTF!!!" края просто свърши на възможно най-интересното.
Но уви, много увъртания станаха, направо до като разбера какво всъщност крои "Принцесата" и какво иска пиърсинг типа(много трудно помня имена), връщах по 3-4 пъти да се зачета на ново.
Но тоя отворен край, ахххх, жалко.
Но определно ми допадна, 7.5/10 му давам.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 30, 2008 9:23 am |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Дори бях забравил, че вече го изгледах и то 2 пъти. Не че го харесвах толкова, просто трябваше да го таймвам.
Анимето ми беше средно интересно почти още от началото, но определено не успя да остави някакво по-сериозно впечатление, имаше голям потенциал да развие доста интересна история, но явно кинтите за проекта са били лимитирани. Определено сюжета беше доста странен докато му свикна, с тая едо ера + айякашита и special power monks. Ако се направи продължение може и да добия по-добро впечатление, но в момента е твърде незавършено всичко, а пък и не се случи кой знае кво.
ОП/ЕД бяха със средно добра музичка, но от към визуализация бяха зле. ОСТ-а не беше зле, имаше 2,3 интересни инструментала.
Бе като цяло не съжелявам, че го гледах, но до толкова.
7/10 от мен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 04, 2008 11:41 pm |
|
~sunny~ |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
|
Беше приятно аниме, макар и не супер впечатляващо, обичам исторически фентъзита. ^^
Обаче след края ще ходя да погледна мангата
И исках малко повече от Кон и Тсуюкуса xD
|
|
|
|
Заглавие: Re: Amatsuki (пролет 2008) Публикувано на: Вто Дек 29, 2009 4:03 am |
|
Rampage |
|
|
|
Да пукна,ако разбрах за какво става въпрос в това аниме.Както и да е,не покри особено очакванията ми 6/10 му стига.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|