|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(лято 2009) Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 10:57 pm |
krumisimo |
|
|
|
Съгласен с почти всичко, което MeTaL_HeArT изписа... По-назад в темата и аз бях отбелязал - за да отрича магията, при всички случващи се пред очите му неща, Батлър трябва да е пълен ръб... И да му имам не идиотските, а незнам какви аргументи втората половина на епизода (facepalm) ... Праскаше си теорииките как му дойде, без никаква сигурна подплата от доказателства... И Беато го каза, и Ламбда и Берн му се чудеха накрая... С 3 думи - завършекът ме разочарова... Пишем му 7 като цяло... *Само да те поправя - досега има 5 "епизода", като шестият ще се появи в самия край на този декември... С тоя полу-измислен отворен край няма начин да няма втори сезон, но вземайки предвид как излизат новелите на Chiru, ще е чак 2011-12...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(лято 2009) Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 11:16 pm |
|
MeTaL_HeArT |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Оппа, паметта ми ме объркала Не бях много в кондикция като четох инфото в MAL, така че се извинявам xD И да... Няма какво да допълня, точно така си е всичко С една приятелка сме се сцепили да го бъзикаме... "- Еби го, че съм в паралелна вселена и гледам няколко пъти подред как умират роднините ми, тва не е магия!" ... А: Как ще обясниш една от най-често използваните магии на Беато, а именно призовавнето на лулата й от нищото? Батлър: Фотошоп! ... Магии не съществуват! Ма глей сега какви са тия надписи в синьо дет ме обикалят?!?! ... Магията не съществува! Нищо, че пред мен хората изчезват в облак от пеперуди. ... Магии не съществуват... Да... Ще го докажа веднага след като пронижа още няколко пъти с моите летящи прътове Беато. Имаме си цяла колекцийка с такива... Обичам да го храня... Общо взето ми влезе чак в топ 5 дразнещи героя, трябва да се гордее със себе си.
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(лято 2009) Публикувано на: Съб Дек 26, 2009 1:52 pm |
krumisimo |
|
|
|
Простено да ти е... Друго - когато Сиестите гърмяха по него и той отрази всичките им изстрели, сигурно "рационалното" му обяснение след това е било, че някой му е надянал тайно бронежилетка... Очаквах, че ще кажат повече и за майката на червения субект, но това е явно запазено за Chiru, заедно с отговорите на другите питанки... :/ А доколкото разбрах ще има Drama CDs на "The Seven Sisters' Valentine" и sequel-a му "Beatrice's White Day"... По-добре да бяха направили ОВА по тях... Щеше да е rich... И без друго на пургаторките най им се радвах от всички...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(лято 2009) Публикувано на: Съб Дек 26, 2009 8:13 pm |
|
Scarlettka |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 11, 2007 12:43 pm Мнения: 397 Местоположение: teh capital of Sabrie.
|
Aз пък много си го харесах <33 И героите,и историята,всичко си беше на ниво.
Вярно,че на моменти сами си противочечаха,ама въпреки това си беше достатъчно добре направена историята. За майката на Батлър,според мен с червеното искаше да каже,че Асуму не е родила Батлър,но му е майка-отгледала го е все пак,не трябва само да го е родила,за да му е майка...
ОСТ-то ми е слабост <33 Thank you for being born не можаха да я пуснат на по-подходящо място от края <33
Аз съм си 10/10 ^^"
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(лято 2009) Публикувано на: Нед Дек 27, 2009 9:35 am |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Първо, няма аниме When they cry. Второ, поредицата се казва When they cry. Трето, вероятно имаш предвид Higurashi no Naku Koro ni (When the Cicadas Cry) Четвърто, освен един и същия автор и разни му подобни неща, не е сигурно, но май имат и някаква пряка връзка по между си, която не е изяснена в анимето, а за новелата трябва да чакаме още...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(лято 2009) Публикувано на: Съб Яну 02, 2010 1:20 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
ама че тъпото аниме. света е малко побъркан, но това окей. всички герои са маниаци готови да убият (и правещи го), освен Батлър, но това окей. Батлър играе играта по възможно най-тъпия начин, но това окей. Беатриче си подмени изцяло характера между първи и 26ти епизод, но това окей. Но можеше поне да убиват единствената фигура (нарочно използвана тази дума) която не бе брутално задръстена и реагираща по най-тъпия начин в дадената ситуация. Бях на ръба да го дропна на няколко пъти. Но не го, и последната арка бе добра. Донякъде. 7/10 детайлно, че нещо ми се пише: история: Батлър имаше много по-добри защити. Първо, никой не е казал че някои неща от едните арки важат и за другите. Второ, той игнорира наличието на тенология, шперцове и тн. Изобщо, на мен цялата ми защита би се базирала на един мой любим цитат: A technology, advanced highly enough, is indistinguishable from magic. Честно казано, имах отговори на всяко от убийствата. Единственият проблем би бил точно броят на хората. //edit: случайно минала ми мисъл като видях една тема за Канон в /а/: ами ако Беатриче не брои Канон и тази другата като хора а като furniture? не че е много възможно, ама Батлър поне трябваше да опита. И изобщо, бих се опитал да разбера колкото се може повече за играта. Батлър никакви въпроси не задаваше. арт: става, нищо особено не е. ОСТ: единственото радващо нещо. Ако изключим Oh Desire от бройката Герои: Мисля че вече си изразих мнението за тях. Нямаше и един нормален. Но се преживяваха повечето. Наслада: след първата арка веднага отиде в хиатус. след втората се чудех що го гледам. след третата бях толкова на ръба да го дропна че няма накъде. четвъртата само че беше готина. Имайки предвид че това са арките с въпросите, ми, добутва до 7 от 10.
Последна промяна erejnion на Нед Яну 24, 2010 1:34 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(лято 2009) Публикувано на: Вто Яну 05, 2010 9:54 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
никак не свърши -> sequel... не съм доволен изобщо от това как свърши,можеха поне някакъв край д аму измислят,а не "чакайте си втория сезон след година-две"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(лято 2009) Публикувано на: Нед Яну 24, 2010 12:52 am |
|
Pepper_coOkie. |
|
|
Регистриран на: Пон Мар 02, 2009 11:30 pm Мнения: 118 Местоположение: Japan ^^
|
Изгледах го! =D Иии... ми стана гадно. xD Не, че краят беше кофти, просто.. оставаш без думи (поне в моя случай v_v) и ще го мисля още седмица-две тоя край. Имам милион въпроси, даже повече. ~ ~ ~ Като цяло ~ анимето си е супер - точно каквото ми харесва (хорорче, мистерийка) ~ ~ ~ Много 'Убаво нарисуванки бее! ^_^ ~ ~ ~ Музиката кърти! ~ ~ ~ 10/10 за анимето, а за краят .. 6,5-7/10 P.S. - Поне Special епизодите ме разсмяха. =D
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(лято 2009) Публикувано на: Нед Дек 19, 2010 1:00 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Бях се засилил да гледам анимето след като видях този фенарт > Обаче като прочетох последните две страници с коментари и ми призля. Явно не е по моя вкус, уви.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|