|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 3:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ползвайте изкуствена елхичка - спестете пари, спасете дръвче Публикувано на: Чет Дек 24, 2009 7:06 pm |
|
neferet |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 4:00 pm Мнения: 894 Местоположение: beyond the eyelids
|
В интерес на истината, има изкуствени елхи, които изглеждат много по-добре от истинските. Единственият им недостатък е липсата на аромат (баща ми бързо поправи това като напръска моята с хвойново масло и стаята ми от вчера мирише на джин с тоник... без тоника ) и по-солената цена. Освен че не се налага да чистите иглички обаче, изкуствената елха спестява и пари в дългосрочен план, така че цената се прежалва. Също така можете да си кривите клонките й както искате и както ви е удобно според това къде я слагате и с какво я украсявате. Моята елха например изобщо не изглежда като изкуствена и трябва да се доближиш на няколко сантиметра и да я пипнеш, за да разбереш разликата. Това, което правят във Франция, ми се струва наистина супер добро и похвално. Някой ден може и ние да добутаме до такъв момент и тогава с удоволствие ще започна пак да си купувам истински дръвчета. Дотогава обаче ще карам на пластмасярката и евентуално на отделни клонки за аромат.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ползвайте изкуствена елхичка - спестете пари, спасете дръвче Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 6:19 pm |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Елха... хмм елха.... ааа онова зеленето пластмасовото дето ни седи в хола за коледа! Иначе няма падащи бодлички, който събираш до март - уин за пластмасата!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|