|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Dhurarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 08, 2010 5:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Хмм,аз Бакано не съм го гледал,ама това ще го следя.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 08, 2010 10:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
абе аз бих си го харесвал даже да се провали. Бакано само съм го почвал, не ми се гледаше съвсем - все пак е в америко - а Chaos;Head си бе чист провал. Та нещо дето прилича на тях, но направено правилно (макар и само до там), бих го преживял. Макар че като има заложба да стане много добро, наистина ще си е разочарование да не създаде своя идентичност. //ОПа радваше страшно много, поне мен, та затова ще им простя леко тъпия ЕД. пп Бакано ще го гледам като някой се навие да го гледа с мен
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 08, 2010 11:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8263_1305045791.jpg) |
djhot |
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
erejnion написа: все пак е в америко Е тука вече се изказа >.>
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 08, 2010 11:51 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Кхъм~кхъм ~ Хинтвам ви че за Баккано си има друга тема На мен първият епизод ми хареса ^.^ Имах нужда от нещо такова напоследък, дори и да не се окаже епичният шедьовър накрая XD Героите са някакви радващи, ОП радва, ЕД става, лично на мен не ми е проблем, че прилича на Бакканото (то се очакваше след като чара дизайнът и повечето от жанровете се припокриват) - даже си е малко бонус ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Твърде малко ни разкриха, че да почна отсега да въртя терориите как ще свърши цялото нещо. А и в точно този случай някакси е нелогично да се дават прогнози, предвид кои хора работят по заглавието. За мотористът/тката нищо не мога да кажа все още - и на мен ми се привидя да има нещо отпред, но бях твърде заета с това, че персонажът извади огромна коса и очевидно нямаше глава xDDD Анименцето засега остава в списъка за гледане ... с много малко вероятност да бъде дропнато ^^ ПП Смятах че ще е 13 епизода, явно съм сгрешила x333 ПП2 И онова мнимо чернокосо биши определено ме зарадва x3
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 09, 2010 12:33 am |
ExcHyper2 |
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Доста ме израдва първи епизод. Анимето е с доста приятна атмосфера. Арт-а ми хареса, както и каквото чух досега от саундтрак-а (предимно джаз беше). ED беше добър, а пък OP ми хареса адски много. Това ще го гледам с удоволствие и засега ми е фаворита на сезона. п.с. Моториста радва и ако съдя по дупето в ED изглежда да е женско. ^^
Последна промяна ExcHyper2 на Съб Яну 09, 2010 12:49 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 09, 2010 2:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
KISSSY написа: И аз не съм го гледала, смятам този път да зяпам с нулеви очаквания. Точно тъй направих и аз и съм много доволен ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) OP/ED са много готини! Моториста е мотористка 100%, даже нашия човек се блъсна в нея (или поне тая в която се блъсна имаше белег на вратъ). Не разбрах какво му е странното на името на нашия човек... нормално предполагам? Историята беше заинтригуваща -> ще го гледам с интерес : > Тия от gg кво пишат малки имена, по демоните xD
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|