|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 5:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 12:55 am |
Hajutze |
|
|
|
Не трябваше ли да са почивка ? (не че имам нещо против )
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 1:36 am |
CommaMan |
|
|
|
Луфи най-накрая се доказа пред все кочове... щом всички без ББ го зяпнаха Го го Луфи !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 2:20 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
hikuk написа: А не, сега една седмица без ОП (другата седмица няма да има джъмп) ама в следващия чап би трябвало Лъфи да покаже хаки. Имало дядо коледа
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 3:46 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
SayanMk написа: Твърде наивно ... ;/ Мрънкало... Ама Лъфи сякаш каза...Аз си имам сила, която е мегамощна, ама нямам идея как да я ползвам. Kill me!
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 4:11 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
К'ва имба ше е тоя самоубиец... ;/ Наивно е... МАРКО ще го разсеят с нанесен по-тежък удар на белия... да бе. И Кизару ще го надупчи като френско сирене... И некъв НИКОЙСИ адмирал ще го заключи качели нз... Джоуз ще го замразят все едно е умрял, а не е... Белия седи и чака да го ръчкат, за да покаже, че е чудовище... И от всички тия имби, включително Джимбей и Ива, хаки ще покаже нашия точно нашия ПИШЛьО Появата му на бойното поле, изправянето му срещу 3-ма адмирали - тия неща ще ги преглътна... предвид колко хора го подкрепяха и спасяваха по пътя... Ама това е прекалено наивно вече. Дайте направо да набие една песница на Дядо и на Сенгоку така, щото е Шоонен.... Сичко си има граници деа... най-яката битка някога, ми я провалят с героизма на едно нищо-не-можещо пишлеме..
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 5:44 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Чаптара беше супер WB взе 5-6 -вице-адмирала (май бяха тия Buster call va's) и ги напляска като малки момченца, марко и жозу ги заловиха. А за заключването на марко е много реално, все пак това там е хаос, и всеки чака някой от големите да стъпи "накриво" та да го захапят, все пак е война. А Ханкок откачи един px много е силна тая бе малееее Най-яко беше хакито на Лъфи, погледа на Сенгоку Какво ли му минава през ума - свали ениес лоби, удари тенрюбито, свали импел даун, син е на Драгон, а сега и това хаки Адски много искам да стигна до момента с новия wanted poster на Лъфи не знам дали ще събират всичките нули на един ред И на един от панелите много се изкефих като видях джанго как колабира от хакито на нашия
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 8:01 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
бе нали и Ханкок притежаваше такова хаки ? значи Луффи не е направил нищо притеснително. Просто им показа недоразвитата си сила, и сега най-много, Сенгоку да даде заповед да го уловят незабавно. Не мисля, че Луффи ще спаси Ace. Просто няма как. А това колкото и да е шонен, това е One Piece... доказва ли са ни на доста пъти, че Луффи не може да се мери с големите батковци все още. Не се вайкайте - нищо няма да направи. Поне според мен де. Очаквам Гарп да направи някой ход скоро. И да, много се накефих, когато сгъна Коби с една баница
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 11:34 pm |
CommaMan |
|
|
|
Дам, края се вижда вече... време е екипажа да се сабере и да покажат всеки по 1 нов трик поне А Луфи му беше време да направи нещо, за спасяването на Ейс... той само докара няколко затворника, дето се сбиха тук-там и не направиха кой-знае какво. Сайан каза, че било глупаво , точно Луфи да го спаси, ама в случея можеше да се обади само някой с далекобойна атака ... сигурно Иванков и Джимбей нямаше да закарат до там, и Луфи има Емперор`с Хаки, което го притежават определен брой хора. Нямаше кой друг да го направи май май...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|