|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 18, 2009 8:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=32509_1445050787.jpg) |
lolikiller |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 04, 2009 10:33 am Мнения: 517 Местоположение: postmodern madness
|
ма не е умрял още бе хора ![Изображение](http://www.laymark.com/i/o/18.gif) в следващия чап очаквайте ултимативната афера с мухите гангстери родили се от разцепената глава на тоусен и тяхната инвазия. ![Изображение](http://www.laymark.com/i/o/07.gif) гарантирано !
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 19, 2009 11:40 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Хареса ми начина по който умря, прогледна и това го погуби - готино беше като идея за някой който си е бил сляп , все си мисля че щеше да е много по-яко Тоусен , Айзен и Гин да изкарат само по 1 маска като Ичиго през повечето време и вайзардите и това да е , само че при тях понеже Айзенчо ги е давал да са по-големи имби , някак по-приятно щеше да ми е. Тоусен определено беше един от най-готините персонажи , дали защото не се показваше толкова или беше някак потаен , но сега го прецака , виж ако прецака Айзен няма да ми пука , дано Гин поне да не го направи на Богомолка или от сорта
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 19, 2009 12:02 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Ми не, идеята не е яка, защото най-малкото, някой който е бил сляп цял живот прогледне ли не може да свърже предмет и форма, няма и естетическите понятия и познания в съзнанието си, а също не може и да се ориентира в света около себе си, защото не знае пространствените норми, тъй че и това е фейл от страна на Кубо Тите, както и цялата му идея да се опитва да вкара история в тоя фенсървис.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 19, 2009 3:10 pm |
v2nkata |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Първо - той е шинигами, сигурно при тях е по-различно като са слепи. Второ - той е бивш капитан, сигурен съм, че и без очи пак е "виждал" предмети и ги е разпознавал.
П.С. Не може да свърже предмет и форма? Значи ако някой прогледне няма да може да различи куб от слон(Например)?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 19, 2009 5:38 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
v2nkata написа: Първо - той е шинигами, сигурно при тях е по-различно като са слепи. Второ - той е бивш капитан, сигурен съм, че и без очи пак е "виждал" предмети и ги е разпознавал.
П.С. Не може да свърже предмет и форма? Значи ако някой прогледне няма да може да различи куб от слон(Например)? Да, няма да различи освен ако не го докосне. И мисля, че е логично. Ако през целия си живот единствения начин да разбереш какво е ябълка е като я докоснеш, усетиш формата и аромата й, то когато погледнеш-дори да я видиш няма да разбжереш какво е. Нито цветът ще знаеш, че е червен, нито формата, нито нищо. Щом не си го видял, няма как да знаеш, че е то. В източната философия като цяло е заложено, че цялостната истина е нещо съвсем различно, но не по-малко вярно от частичната. И, че само мъдрия я достига. Но това вече е друго нещо... Шинигамита, ама се оказа, че могат да си вадят органите и да си пускат кръв...беги ве, простотия до шия.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 19, 2009 8:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7916_1313847026.png) |
trigun |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Pinko написа: Хареса ми начина по който умря, прогледна и това го погуби - готино беше като идея за някой който си е бил сляп Съгласен. А колкото до трансформацията на Тосен - е не! Честно казано, даже бях леко погнусен.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|