|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Вто Окт 27, 2009 1:17 am |
|
Pres |
|
|
|
аз хубаво ти пратих кодеците, ама забравих да ти оставя линкове към статиите, от които схванах кое как http://nunnally.ahmygoddess.net/watchin ... sing-dxva/това сигурно най-много ще ти помогне, ffdshow не ти трябва за DXVA, има стъпки как да го блокираш, даже сега като гледам има малки промени по статията (VSync, аз имам страхотен tearing с vmr9renderless, дано така да се оправи) и не знам при теб защо процесорът е на 58% в някои сцени, моят не се качва над 20% примерно, ако съм пуснал и някой шейдър ефект този за изместване на черното (16-235>0-255) и sharpen complex 2 са мноооооооого удобни за някои епизоди/филми edit: пак пробвах, нещо не съм запомнил, на 8% ми е процесорът при всякакви h264 клипове
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Съб Дек 19, 2009 4:14 am |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
Имам проблем с CoreAVC 1.9.5 Pro (всъщност с всички версии). Размазва ми се картината при някои видео файлове. //преди нямах такъв проблем, може би защото кодеците четяха добре при по-старите енкодинги. //принципно ползва допълнително това, защото ви вървят перфектно, но уви напоследък картината се разваля (без да се забавя видеото). //п.с. да, дисейбълнал съм h.246 на ffdshow, когато ползвам CoreAVC и обратно.
Пробвах да мина стъпките от линка на Прес, но на 8-мата стъпка ми липсват: Enable Frame Time Correction 10-bit RGB Тъй, че не мога да ги чекна (т.е. не ми дава да ги чекна). Резултатът е, че пак сече. //сега видях от DXVA Checker-a, че не поддържало modeh264 XD.
Help за CoreAVC-то? ^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Чет Яну 07, 2010 4:28 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
MPC-HC има перфектна подръжка на субтитри за разлика от останалите плеари която обаче е изключена в СССР. Което не е проблем защото в пакета се съдържа VobSub (VSFilter). Така може да ползвате и други плеари които нямат собствена подръжка. Например WMP както и някои които имат но непълна. Ако обаче поради някаква причина VobSub е спрян от потребителя или помни някви предишни настройки от деинсталирани кодеци MPC няма сам да си включи подръжката. Трябва ръчно да включите VobSub или MPC. По ваш вкус. А причината да тръгват с друг плеар може да е че той има собствена подръжка на субтитри примерно. Разбира се възможно е и инсталацията да е протекла некоректно както каза LinXnin. П.П. Виж и на View-Options-Output какво е чекнато. Ако е VMR7 му дай System Default. Абе разцъкай го.
Последна промяна Naruto на Вто Яну 12, 2010 10:11 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Сря Яну 13, 2010 11:51 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
Малък ъпдейт на темата че ми беше скучно. Картинките пак са качени в hit.bg и някой ако не ги вижда съжалявам но вече колко години няма оплаквания. Между другото добавих съвет за хората със седмицата да променят Default настройката от VMR7 на System Default за да им излизат субтитрите.
Последна промяна Naruto на Сря Яну 13, 2010 11:58 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Сря Яну 13, 2010 11:57 pm |
|
petarvladikov |
|
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Не съм сигурен дали е за тук но : Пробвах да гледам аниме с GOM Player. Така...избрах си Seiken No Qwaser с CoalGuys 720p релийз... Пускам си аз епизода...а няма субтитри. Проверявам дали всичко си е добре...но не откривам проблеми...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|