|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Дек 22, 2009 4:47 pm |
ThaiArt |
|
|
|
Абе тука няколко приятеля ми говорят, че се чувало нещо за нов "time skip" на Наруто, който уж бил официално потвърден. Някой чувал ли е нещо по въпроса или е просто поредната глупост ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 2:38 am |
CommaMan |
|
|
|
Тайм-реверсал Ноу - Джутсу Айде и любимия ми герой от тая манга се върна... май Тоби го е прибрал и хеалнал в ония странен свят... или тва е няква шантава илюзия на Саске, ама май е 1-вото.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 3:34 am |
krumisimo |
|
|
|
Ок, признавам си за момент бях ей така - О_О loader написа: По това време Емомен все още разчиташе на по-разнообразен инвентар от джутсута... Сега само се осланя на придобитите ултимативни МШ техники и като му се изпречи някой, който може да ги контрира (както в случая), се спича отвсякъде... Това залагам, че е някакво генджутсу (или от Мадара или от братчето)... Няма начин Итачи така да се върне от нищото и на всичкото отгоре с хийлнати оченца... И да - явно на Данзо трябва да му се затворят всички шарингани, за да бъде победен, но да видим все пак...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|