|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 4:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Пет Дек 18, 2009 1:38 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
абе... трейлъра ми изглежда много добре. да, Юки, помня за библиотеката... edit: харухи.тв ахахаххахаха ако не друго, хората поне имат стил. едит 2: Jo jan написа: Не е като да не могат да предадат дадено настроение с по-малко епизоди...все пак те направиха адаптация по Clannad (която беше велика), а също и FMP-то. Не е като да не могат...просто с Харухи много се оляха и то по много точки. От това кога ще позне,колко ли пъти не го отлагаха местиха мазаха....и накрая 14 епизода 8 от който показважа едно и също нещо. И за практически 7 епизода ни дразнеха и даваха фалшива информация повече от половин година? ЕЕ-то за мен ( и предполагам далеч не само за мен ) е едно голямо разочарование. A за филма кой знае какво ще набутат. Пак ще разтеглят нещо няма начин. Видя се, че могат да печелят много пари каквото и да правят и предполагам, че ще направят и нов сезон някога. Тоест няма да им е изгодно да покрият повече неща. 150 минути са много...евата 2-рия филм е ~110 първият ~100 ,а там има много неща за покриване и пак ги правят под 2 часа. Дано пак не се олеят защото могат да го направят много добре^^ нещо ми се пише днес... та отдолу нагоре. Да, и аз това си го мисля... Те не могат да покрият повече неща, Изчезването е много standalone, няма как да вържеш каквото и да е друго към един и същ филм заедно с тази книга. Предполагам че ще набутат повече Юки. То би трябвало да са забелязали популярността на Юки. Да, можеха да се справят и с по-малко епизоди, определено. Но... С Харухи се оляха само по две точки: изборът на епизоди-материал за втория сезон и кампанията преди втория сезон. Историята, арта, сенюуутата и тн всичко си бе ОК. Да, ама то онези две точки по които се оляха, се оляха толкова че засенчиха всичко друго... Наистина, дано филма е толкова добър че тези неща да бъдат забравени-- макар че аз лично щях да им простя САМО ако бях получил филма на 18. декември. Сега може да изглеждам все едно съм им простил, ама всъщност то само щото съм добричък. Иначе винаги ще го помня като черен момент в историята на японската анимация.
Последна промяна erejnion на Съб Дек 26, 2009 8:01 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Сря Дек 30, 2009 10:10 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Това аниме си беше откачено,още от първи сезон.Втори не беше много добър,но пак биваше.Надявам се обаче да няма трети сезон.За филма имам някакви очаквания,но нека не прибързвам.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Чет Дек 31, 2009 2:42 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Третия сезон би започнал със Синдромът на Заснежената Планина. По готиност тази глава се нарежда някъде малко над всяко нещо излъчено до момента. Та, Rampage, не ни пожелавай злото edit: пуснаха реклама за ОСТ-а... само че споменатата реклама е с твърде много спойлъри. Ако не сте чели книгата, не ви препоръчвам да я гледате!
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Вто Фев 09, 2010 7:18 am |
|
erejnion |
|
|
|
*yawn* честит ни филм. сега чакаме некъв рилийз. първия raw файл дето излезе ще се гледа... бтв въпрос към модовете: да си направя ли труда да направя нова тема за филма, или той ще се коментира пак тук?
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Пон Апр 05, 2010 1:44 pm |
|
erejnion |
|
|
|
erejnion написа: *yawn* честит ни филм. сега чакаме некъв рилийз. първия raw файл дето излезе ще се гледа... прилежно изпълнявам това, което съм казал, и си свалям в момента http://www.nyaatorrents.org/?page=torre ... tid=122685...коментари за този файл: УЖАСЕН камкоуд, 500х300, фликърва, и така нататък. edit: нямате си и представа колко ужасен е записа. но няма как да не го гледам... edit2:KyoAni са направили страхотна адаптация не знам как ще дочакам блурей рипа edit3: НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ на никого, който не е чел новелата, да гледа този камрип. то даже част от надписите не се четат, така че 100% ще изпуснете нещо поне. а и няма събове, и няма смисъл да си разваляте красивата история с лош запис. т.е. това е само за побърканяците като мен.
Последна промяна erejnion на Вто Апр 06, 2010 10:01 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Нед Апр 11, 2010 5:29 pm |
|
werr |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 31, 2010 10:10 am Мнения: 33 Местоположение: Planet #3 - Earth, Solar system, Milky way
|
Аз още не съм го гледал ама гледайки какъв му е ранка няма как да го пропусна, дори се чудя дали кам-а да не го видя... #1 в класацията на MAL:
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Нед Апр 11, 2010 7:36 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
djhot написа: (Всъщност не виждам как го и смятат, че да е на първо) Е средно аритметично как да го смятат. Но това, че Харухи само няколко хиляди са го изгледали не дава наистина обективна оценка. И все пак очакванията ми са големи
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Нед Апр 11, 2010 7:45 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
burst написа: I freakin' hate this thing,единственото нещо което ме крепи да го гледам е,че се надявам в края на тунела филма да излезне нещо добро, 2 пъти пишеш едно и също нещо, разбрахме те май или го напиши пак? Относно филма, мноого искам да го гледам вече, но ще чакам добро качество за да не си развалям кефа. Иначе Харухи си е Харухи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Нед Апр 11, 2010 8:01 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Ryoka__ написа: djhot написа: (Всъщност не виждам как го и смятат, че да е на първо) Е средно аритметично как да го смятат. Но това, че Харухи само няколко хиляди са го изгледали не дава наистина обективна оценка. И все пак очакванията ми са големи Имах предвид, че само след 600 и нещо гласа да го праснат на първо място е тъпо. Трябва да има няк'ва граница, иначе в момента е надминало не малко анимета, които не би трябвало да надминава, а реално те имат близка до неговата оценка (или дори същата) с хиляди гласове над него. П.С. Да не говорим, че имаше и оценки преди още да е излязъл филма... Едит: В момента падна с една стотна по-малко от Гинтама и продължава да е на първо Все едно малкия брой гласове му дава преднина...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Пон Апр 12, 2010 1:50 am |
|
erejnion |
|
|
|
Наистина, оценката е толкова висока, само защото само хардкор фенове като мен са го гледали. Не че не я заслужава в моите очи, но в моите очи много оценки трябваше да са различни. Абе така или иначе, какво толкова ви пука за такива оценки? заради Гинтама? споко, ще падне оценката по някое време. Но... Тези, които не са чели книгата: НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ ВСЕ ОЩЕ Няма никакъв смисъл да си разваляте кефа заради този ужасен рипwhich reminds me... едит: прекрасна адаптация на прекрасна сорс новела, анимацията не се вижда колко е добра, но това, което се вижда също е прекрасно, оста също е върховен, заслужава си висока оценка, просто не виждам защо хейтите просто заради едното хейтене.
Последна промяна erejnion на Пон Апр 12, 2010 2:18 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|