|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Вто Дек 22, 2009 5:12 pm |
|
Claymore47_Fen |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
dream_dragon написа: Изглежда ти бяга американската култура и смисъла на филма. Просто необоснован негативен коментар, според мен. Каквакултура по дяволите?!Те нямат култура.
_________________ MyMangaList MyAnimeList
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Вто Дек 22, 2009 5:52 pm |
|
reefer-madness |
|
|
|
Johnny Cage написа: То това беше единственното и главно хубаво нещо във филма Всъщност и секс сцената беше трагична Ебати overrated шита е тоя филм.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Вто Дек 22, 2009 7:10 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Claymore47_Fen написа: Каква Супергеройска
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Нед Дек 27, 2009 4:26 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Масово хората очакват много от нещо, което така или иначе няма да могат да разберат. Не съм влизал от много време тук, но бях забравил колко е интересно да чета коментари на хора, които не може да изкажат мнението си. Харесва ми, защото... или пък - Не ми харесва, защото... Но пък никой не може да каже защо и какво, говорят се само глупости, които нямат нищо общо. =D
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Вто Окт 22, 2013 12:03 am |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Мислех да възродя темата, защото изгледах motion comic-a и след това филма отново и получих нов поглед върху нещата, но след като прочетох отново и цялата тема реших, че в крайна сметка ще я възродя заради съдържанието. Even today it's still funny Anyway Филма определено прави по-добро впечатление, след като знаеш аджеба за какво иде реч в него. Все още не е толкова добър, че да кажа it's good, но излиза един от малкото свестни филми по комикс. Учудващо, знам. Все още има леки фалове, предвид че в комикса решиха да стоварят КРАКЕН върху Ню Йорк, вместо да обвинят доктор Манхатън за всичко, но хей, няма перфектни моменти. Макар че аз лично щях да харесам подобна сцена. Ще стискаме палци HBO да опита да направи нещо по въпроса
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Пет Ное 01, 2013 5:02 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Дреболиите се състояха в това, че един комикс от 12 глави, в които беше напъхана бая история и плот, бяха пресъздадени в 3 часов филм, при което няма как новият зрител да влезне плавно в случващото се и да разбере тънките намечета и препратки към феновете на комикса, с които беше изпълнен филма. Съвсем друго е да го изгледаш, като знаеш самата история и малките детайли, няма го това дразнещо усещане, че се опитват да ти натъпчат сюжета насила като коледен обяд.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|