|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 2:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Музика: Rammstein Публикувано на: Пет Окт 16, 2009 1:48 am |
|
Squall_1st |
* |
|
Розенрот и мен не ме кефи. Райзе, Райзе ми харесва, обаче. В новия не са така ритмични. Имам чувстото, че си върви някакъв неподходящ за тях инструментал, вокалът пее с привкус на някаква гротеска, но думите някак излизат на рандом, всякак чете нещо и на моменти е възмутен от ораторството си. Иначе ... herzeleid>all http://www.youtube.com/watch?v=uywCq72NP-4Иначе това остава любима песен: http://www.youtube.com/watch?v=r7C6W0M5ME0
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Rammstein Публикувано на: Пон Дек 07, 2009 7:01 pm |
|
sasuke_fen |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
Gatler написа: ...Няма песен която да не харесвам... Аз пък нямам песен, която да харесвам . Брат ми постоянно ми пуска песни ама не ме кефят и това си е . Само 1 малко ми хареса, но не и знам името. Много ме дразни гласа на ония дето пее . Е не точно много, но не ми харесва. Абе като цяло стават, но не ми харесват особено
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Rammstein Публикувано на: Нед Дек 13, 2009 1:31 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Nimeria написа: Ама вие чак ся ли разбрахте от няколко дена ни има в сайта им Да е ежечасно ще им следя сайта да знаеш... Иначе е хубаво,че ще наминат да се видим :>
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Rammstein Публикувано на: Нед Дек 13, 2009 10:12 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Thaumaturgist написа: Добре че те изтормозих, иначе нямаше да се уточниш Леле, АКО дойдат Рамщайн, не ми се мисли каква паплач от келеши и уанаби-метълчета ще се съберат за концерта тва всички много ще ги интересува.....аз ако ще ходя, ще ходя да видя рамщайн, не ме бригат келешите
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|