|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 15, 2005 6:05 pm |
|
Jun-Kun |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
Готинко аниме.гледах му и трите сезона по тв-то и останах доволен.
Не е някакво натоварващо ами напротив разпусках с него
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 22, 2006 6:43 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
В момента свалям dvd rip-ове на първия сезон (май) обаче е само с английско аудио а и човека, който ги rip-ва е стигнал само до 21-ви епизод. Като ги дръпна ще ги кача на tracker-а. Което ще е най-най-рано след седмица.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 25, 2006 5:30 pm |
|
g3n3s1s |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
абе гледах една серия и се насрах от смех
баси тъпотията
то дори Покемон е по-добро
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 29, 2006 6:52 pm |
|
Harada Riku |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 2:30 pm Мнения: 864 Местоположение: ~yyeah -somewhere around here.
|
ShApEsHiFt3r написа: Преди като бях на 10-11 години направо си умирах от кеф по бейблейд ама сега... е то си е писано kids в жанра така че
А стига де,то си е супер!!!Едно от първите ми и все о6те едно от любимите ми!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|