Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: От къде идва коледното ви настроение?
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 11:13 pm 
Аватар

Kudrokoska написа:
От елхата, от мисълта за подаръци, от мисълта, че ще се съберете цялото семейство или просто от идеята, че е Коледа?

Ммм... елха нямам. Подаръци едва ли ще получа. Семейство ми е юбър fucked up и няма да се събере никога, 'щото всички се мразят, so yeah... Merry Christmas.

- p a t h o s - e t h o s - l o g o s - p h a l l u s -
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 11:28 pm 
Аватар

Не обичам Коледа. Нямам и коледно настроение, освен ако не броим това, че от 1 декември излизам в Коледна ваканция.

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 3:35 am 
Аватар

Kudrokoska написа:
или просто от идеята, че е Коледа?

А излизам с малко тъпа логика, но все пак...
На Коледа ние хубаво, така ч, защо да не съм с Коледно настроение.
И в момента в който си го помисля, Коледното настроение започва да напира в мен. :)
А после се сещам за блъгинките на койот ще се радвам... Че и рожден ен имам малко след Нова Година :P . Абе... Имам за какво да се радвам. :)

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 7:20 am 
Аватар

Ами нямам представа, Рени-чан. :confused: Може би защото е вече края на годината, идва нова и т.н. Де да знам откъде ми идва коледно настроние. Може и от украсяването и т.н. Но може би, че новата година ще изненада приятно с хубави неща.
Абе общо взето, да е хубаво. Това е най-важното. :) :thumb:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 9:34 am 
Аватар

Първо се започва с това, че всички чакаме ваканциите с нетърпение... След това идва ред на коледната окраса, коледните песни (вчера докато си вървях по улицата изведнъж почнах да си тананикам джингъл белс :lol: ). Едва ли събирането на семейството ми помага за него, ем защото рядко се събираме дори и 1/8 от цялата рода, пък и става голям боричканица, особено с една от брадчедките, много се мразим... По-скоро просто като настъпе това време на годината дори и да не изглежда особено много, целия свят се променя. Всичко започва да се украсява с коледна украса, повечето хора започват да го удрят на веселия и прочие... Бих казал, че Коледа и нова година са едни от празниците, в който доста сивото ежедневие на хората взема, че придобива цвят. Дори ония дето мрънкаха, че Коледата им била скапана и прочие вземат, че се замислят защо е така и кой знае, може да стегнат и да направят нещо по въпроса за следващата година. Но във всеки случай ако просто стой и мрънкаш, нито ще си по як, нито пък положението ти ще се промени.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 11:39 am 
Аватар

Като видя снега и тогава ми идва настроението :ying:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 2:43 pm 
Аватар

Коледаааа :rocknroll:
ядене, пиене, ЛАМПИЧКи :jester: , къщата е пълна, няма даскало :peace:
как да не се радва човек :mrgreen:

For a couple of hours
Such a beautiful day
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 2:45 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Както продължавам да твърдя-всички празници са лицемерни,особено онзи ден на прошката.
Самата идея,че специално на определена дата трябва да си радостен,да се усмихваш на другите,да прощаваш,да се напиваш,да подаряваш сърчица на любимата и прочее наложени буквално на волята ти неща ми е отвратително кух и безмислен.
Всеки ден може да е такъв,във всеки ден можеш да правиш тези неща,да имаш такова настроение или там каквото си избереш.
Въпроса е да е искрено е не scheduled-но щастие и добрина.

Иначе преди коледното и новогодишното ми настроение идваше от пиратките. :lol:
Сега празниците като цяло нямат значение за мен,освен факта,че имам почивни дни да кажем.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 4:19 pm 
Аватар

От коледните боклуци които идват на работа.То не бе шоколадовите топки на дядо Коледа , яйцата му с размер XXL , шишарките му , камбанките му и самия той с 10-тина различни размера.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 14, 2009 11:49 pm 
Аватар

Такова животно у мен няма.
Sad.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 1:18 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Kudrokoska написа:
от къде идва коледното ви настроение, ако изобщо имате такова естествено?

Избяга от многото работа :lol: Ще пробвам да го подлъжа с бисквитка в края на тая седмица Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 2:03 am 
Аватар

семейството... и мисълта че после иде нова година и ще се събирам с приятели...

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2009 6:48 pm 
Аватар

Ако имаше и тука като в Германия такива огромни коледни базари със сладкиши и греяно вино и не знам още какви неща можеше и да ме хване коледно настроение, но иначе няма откъде да дойде. :pokey:

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2009 12:56 pm 
Аватар

Не знаааам. ;D Просто ми е весело, пък и ваканцийката, пиячката, как да не е весел човек? Пък и постоянно носят шоколааад и съм chokomonsteeer ;3 Има сняяяяяг, как да не е весело?

Enery.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 12:53 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Вай, какви депресета...
Живеете сами, нямате родители вече, нямате приятели вече, не се разбирате с предните, не живеете сами -а желаете, решили сте да изглеждате готини като хейтите Коледаа...
Абе ае сиктир. До сега вече ви е ясно, че е трудно на никой да му пука. Така че си е ваш избор, колкото и да сте затънали... дали и как ще си изкарате коледата и с кой и как - абсолютно от вас си зависи. Ама ако ще да имахте най-перфектните и приказни условия, на най-разглезеното кралско дете - ако не си помогнете сами, пак щеше да ви е същата помия Коледа. Или сега ще кажете, че вече сте толкова зле, че нямате и против да ви е зле? Или просто за вас Коледа е глупост и хич не ви е зле, просто сте too-dark-to-be? ...
Пфффх........... зле. Надолу ще сложа няколко злест-аргумента, за разните там навън депресанти, които могат да си осигурят потенциално абсолютно задоволителна Коледа, но поради огромната си претенциозност и wannabe-йство, не го правят.... ако на някой от тях им се чете...

ИзображениеДа, ок -няма дядо коледа - ми не осъзнавате ли, че след някоя и друга година ВИЕ ще станете Дядо Коледа/Мраз?!?!?!? Мен вече ми се наложи ... и да, това радва също толкова, колкото да си от другата страна. Да направиш кефа на някой също е супер-приятно, като видиш резултата особено...
ИзображениеДа, ок- няма да ви мирише на елха.. - че ваще спомени само от елха ли са? Не ест.... Че като нямате елха сте на минус едно от 20 фактора за "добра коледа" ли? Ай стига глупости! Тия фактори кой ги е определил? Мама и тате? Баба и дедо? Това и на внуците ли ще го натяквате същото? Май не, а? - като не ви идва кефа от тези фактори, направете ги такива - изменете ги така, че на вас да ви харесват! Се едно пък е толкова трудно..
ИзображениеДа, ок - навършихте 20 и вече сте ДЪРТИ и нямате коледно настроение ... ае я у лево.. :bash: Т'ва па ми е най-тъпото оправдание... Криза на детството, криза на тийнейджърството, криза на 30тте, на 50тте и на старостта съм чувал.. ама явно и криза на 20тте има. И това е кризата "ох, взех да остарявам и да се сблъсквам със живота". Баси, като ми го каже някой това, все едно ме връща с 20 години назад, когато ми казват "някой ден ше видиш какво е". Стига глупости бе! Ама сивия живот, ама системата > МАЛЕ колко ограничено мислене ~____~ Все едно някой ви е вързал за потегляща каруца. Все едно не можете да претичате след нея/да се качите/ да се отскубнете... зле ;С Или се опитвате да се погледнете в огледалото като порастнали - е вие сте загубена кауза тогава... ужст..... т'ва е нема толкова загубена битка... Не аз със вас -вие със себе си...
ИзображениеДа, ок - гаджето ви напусна/отряза/не ви ще... ми гадно е, няма 3 мнения, ама коледа е такъв празник, с който можете да си отвлечете вниманието. И к'во, да се правите, че ви няма нищо ли, да лицемерствате пред себе си, да се лъжеусмихвате в огледалото? --- ДА! >.> Не бе, може би е по-добре да си умрете в мъки по коледа, ама нали знаете - воскресението е чак напролет ;0
ИзображениеДа, ок - ваще са ужасно не-празнуващи хора... и к'во, вие не можете без тях? Ма нали коледа е семейния дух - кой бее... дядо коледа ако е дух, тоя празник става вече страшничък, но пък би обяснило някои неща >.>
ИзображениеДа, ок - за к'во да празнувате сега, като може всеки ден да ви е коледа. АМА НЕ Е НАЛИ?? Еми не е, няма и да бъде >.> Лицемерно ще е ако го пишеше в закон. Никой не ви спира да си се цупите и карате и сърдите по коледа. Или да я празнувате for all that matters... Обаче почивните дни са тогава, прИмоциите са тогава, секси-коледното бельо се продава най-мн тогава, вали сняг - тогава, коледните аниме спешъли са тогава, магазините се зареждат с особено много стоки тогава и прочее и прочее... Можеш да превърнеш всеки ден в какъвто искаш, за себе си -да, но не можеш да превърнеш всеки ден в какъвто искаш за света(в нормалния случай). Тъй че защо да не празнуваш с обществото, с хората, с които живееш - гражданите на света, в специално отредените за това времена, зареждайки се с енергия не просто от твойте коледни лампички на балкона, а и с тези на съседа отсреща...
ИзображениеДа, ок - вие сте too dark, to have a maryy xmas... ... :roll: Що? Трябва ли да е със семейството човек на коледа бе? Вие да не сте пък вярващи нещо?? Пхх.. не виждам с какво метъла(ПРИМЕРНО) и коледата са скарани...
ИзображениеДа, ок - от малки не сте празнували, не ви е било интересно и сега не ви е... е защо ли.. ми ПОЧВАЙТЕ =0
ИзображениеДа, ок - сами не можете.. ми викайте неволята беее :idea: :idea: :idea:
ИзображениеДа, ок - на работа сте, няма кой да сготви - веригите за хранителни стоки са помислили за вас. На халите пък какви вкусотии има...
ИзображениеДа, ок - нямате пари. Че нужни ли са ви бе >.> С пари ли се прави настроение? С подаръци? С елха и лампи и фойерверки за по 395лв...? Да, но има и други начини, пробвайте да намерите някой и догодина да споделите! Тука вече съвети няма да давам, че и без т'ва пак стана стена от текст деа ;0

Всички ли чакат ония принц на белия кон бе? Жална му майка колко народ има да спасява, ако тръгне (то за това и го няма никакъв)... Обаче хора, които не искат да си помогнат сами, няма как да им бъде помогнато...
damn, пак се отплеснах... ;0 Аз нямам търпение да дойде 24ти и да заринеме елхата с опаковани подаръчета.. даже имам супер-идеята.. която не мислех да споделям, ама тъй като има и други ограничени бюджети във форума, предполагам все на някой ще му дойде добре: мисля да направя весели подаръчета ^^ От типа - кокосов орех, или кивита 2-3, или банан, или мандаринка или манго или някво ей такова, а защо не и повече, колкото мога. Да ги опаковам в някаква опаковъчна хартия, да приемат форма малко на подаръче и да наблъскам под елхата с надписи от типа "който първи хване", "ако ме искаш" и такива =D =D =D Ще стане супер весело според мен, омешано с истински подаръци и още толкова поне забавни някакви =D
Весели празници :newyear:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]