|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Cage of Eden ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 14, 2009 1:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8263_1305045791.jpg) |
djhot |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Заглавие: Cage of Eden/Eden on Ori/エデンの檻 Мангака: Ямада Кейоу Жанрове: Екшан, Приключенско, Еччи, Фентази, Училище, Шоунен Статус: Онгоинг Сериализирано в: Shounen Magazine (Седмичен)Info @MALLink: MangaFox/MangaTradersТема в "Манга Връзки"Ревю:195 ученика, 10 учителя, 115 обикновени пасажери и екипажа на самолета. След принудително аварийно кацане на необитаем остров Сенгоку Акира се събужда в непознатата джунгла, като скоро към него се присъединяват съучениците му Акагами Рион - приятелка от детството, Мария Широу - момче гений и стюардесата Оомори Канако. Четиримата им се налага да уцелят на остров, където живеят животните от края на Мезозойската ера началото на Неозойската, както и странни болести от онова време, но това не е всичко. Из острова има още много врагове и това са другите оцелели. Изпадайки в паника или просто показвайки истинската си същност много от хората на самолета стават убийци и изнасилвачи, като дори тези, на които си вярвал, може да се обърнат срещу теб. Лично мнение:Училището е общо взето, като ги дават първоначално заедно в самолета и после като удряд някой друг флашбак за даскалото. Относно еччито, не е нищо прекалено. Принципно в началото, като видях че ще се разправя за оцелелите след катастрофа, намиращи се на необитаем от хора остров щях да го зарежда, но не след дълго ми грабна вниманието. Добре и интересно е измислено, като то те кара да искаш да разбереш какво става в следващата глава. Добре показват и човешката психика, особено записите в самолета след първия ден ми харесаха страшно много. Е има си и някой банални моменти, но честно казано не се усещат на фона на всичко останало, а и дори често са си на място. Честно казано за сега бих му дал 9/10 без да се замисля дори О.о
Последна промяна djhot на Вто Авг 10, 2010 10:43 pm, променена общо 9 пъти
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Cage of Eden ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 14, 2009 8:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8263_1305045791.jpg) |
djhot |
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Училището е общо взето, като ги дават първоначално заедно в самолета и после като удряд някой друг флашбак за даскалото. Относно еччито, не е нищо прекалено. Принципно в началото, като видях че ще се разправя за оцелелите след катастрофа, намиращи се на необитаем от хора остров щях да го зарежда, но не след дълго ми грабна вниманието. Добре и интересно е измислено, като то те кара да искаш да разбереш какво става в следващата глава. Добре показват и човешката психика, особено записите в самолета след първия ден ми харесаха страшно много. Е има си и някой банални моменти, но честно казано не се усещат на фона на всичко останало, а и дори често са си на място. Честно казано за сега бих му дал 9/10 без да се замисля дори О.о
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Cage of Eden ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 14, 2009 11:37 am |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Ако от red hawk си намерят Cleaners/Redrawers ще наваксат или поне така пише в сайта им.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Cage of Eden ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 14, 2009 6:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
djhot написа: Добре и интересно е измислено, като то те кара да искаш да разбереш какво става в следващата глава. Съгласен съм с теб. Снощи прочетох първите 5 глави, въпреки че ми се спеше. Накрая си заспах де, но интереса ме държеше
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Cage of Eden ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 14, 2009 6:58 pm |
krumisimo |
|
|
И на мен ми изглежда интересна... Първо да дочета 2-3 манги до последните им излезли чаптъри и мисля да я почна... Пп. djhot, може само да едитнеш в описанието на Мезозойска и Неозойска...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|