Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 4 [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Kekkaishi
МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2009 10:25 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Е лендлорда му си е неговото алтер-его. Той, само че без пречките в мисленето, без чувствата, без притеснението... без бъгове =D
РУЛЗ =Д И като бокс, и като полу-дракон и като полу-демон. А 100% има да се изменя още МНОГО (докато заприлича на торта лол).

Най-сетне тъпата гарга да я хванат, ма тряяше да я убие >.> Ае ония розариото дето ревнува за внимание как и да е, той мое и да смени страните. Имаше 3000 шанса да убие Соуджи, ма предпочете да си говори с него..., ма нигоу си е за кофата, тъпата сгазена гарга.

Тоя Зеро и Соусуй не трябва обаче да им се има доверие все пак. Колкото е виновен 1вия на Урукай, толко е виновен и брат му. Несправедливо е братото да тръгне след него, а после да не намери оная малка измет Соусуй и да го надроби. Макар, че Зеро ме кефи, ама...

И не схващам мотива Окуни да умре ;0 За да може малкото пишлеме да си гледа ТВ от вкъщи? ;0 пфф... Хубаво, че поне тя по принцип не беше мн жива, та пак ше я виждаме.

И последно, но най-важно - МАДЖИНАЙШИ ПАУАААААА :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: Пича пак скърти мивките с тия мега-дракони-еднорози. И със и без стопа от страна на Йоши, което си беше също :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: , пак щеше да ги спре достатъчно бързо.
Действително тия няя се предадат толкова бързо + не се знае Йоши колко време може да поддържа Шигума активен и какво ще му е състоянието след dispell.
И ще минат още няколко чаптъра докато хванат братятя...
И после вече навлизаме в яката история надявам се... :rocknroll: The next level, на което са Оуги Шичироу и МАМА :rocknroll:

PS:
love_TokioHotel написа:
Мнохо безинтересно прочетох 2 чаптъра и повече не можах да я изтрая

Ako eдин перфектно построен свят се разбираше от 2 чаптъра четене.. ехх...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 11, 2009 2:51 pm 
Аватар

Имбав е я, все пак тоя е левел над Масамори. Явно тоя стил кеккай неможе да го спре.
Замислям се, дали да не оставя да се съберат малко глави за другия път, че така се губи удоволствието 1 на 15 дена ><
А да, гаргата загина :thumb:. Жалко за Ichigou though ><
Edit:275 беше як. Yoshi вече е на ти с Карасумори, и вярва че може да лети :lol:
Обаче сега въпроса е, какво ще стане с бланк стате-а при вида на ранения хиура?
А Ichigou се е изнизал :P

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2009 3:29 pm 
Аватар

Определено ще има мазало тук. Мангата все повече почва да ми напомня по система на HSDK, което ме радва, но я прави леко предвидима. Правейки се на пишман врачка предричам, че ще прехвърли емоциите си към съпортъра си и ще го направи супер-мега имбав, подобрявайки собствения си кекай по пътя.
love_TokioHotel написа:
Мнохо безинтересно прочетох 2 чаптъра и повече не можах да я изтрая

Честно казано разбирам защо не ти е харесала мангата. Не е лесно да гледаш Наруто и да очакваш, че всичко е плоско и повърхностно като него. Аз манга дропвам на 20-50 ти чаптър. Тогава е ясно ще става ли за чеп за нещо или не.

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 6:07 pm 
Аватар

Oчаквах в голямата битка да видим майката на Йоши , ала уви. Не че не беше по-добре така де : ) Просто се надявах да покажат нещо и за нея , толкова нови лица имаше , а за нея никаква информация . Тя сама "пусна" 1 ландлорд/бог при Йоши , а до колкото разбрах тези им трябваха поне 3ма (2те мацки в черно и малкия дечко да извика шефа) за да успеят да се справят с нещо подобно.
При положение че тя не е наследник като Йошимори и е такъв звяр се чудя той ли какво може да стане . Вярно последните няколко глави показаха доста , но все имам чувството че е малко .
+1 за мангата много ми харесва за момента , жалко че чаптърите свършиха :( Вече настигнали ли са излезлите до момента глави или има още да наваксват ? Последната която видях е 279.
Не съм чел темата , но за момента ми харесва колкото ОП и повече на моменти - не че мога да ги сравнявам , но откъм интереса който будят у мен в момента Кекайашито печели .
Не очаквах това с Ген , това с майката на Йоши още по-малко пък и доста по-дребни неща - не съм очаквал да видя нещо подобно в манга.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 12:25 pm 
Аватар

В последния чап ли се появи майка му ? Или за дракона става дума ?

Иначе ми хареса искам ощее , жалко че излизат така нередовно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 12:27 pm 

Мда на последните страници е.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 12:29 pm 
Аватар

Тази с която Оуги-то си говори на дървото или друга ? Сега пак ще погледна ама май не видях такова нещо , а уж гледах :D Котарака който го учи е на последнат страница.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 5:55 pm 

Някой ще ми помогне ли да си преведа тази страница -> http://www.mangafox.com/manga/kekkaishi/c285/9.html

По-конкретно средния панел където майка му на Йошимори казва "400 hundred". В случая си го превеждам като "четиристотин стотин" и ми се струва, че има грешка при превода.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 6:44 pm 
Аватар

Сигурно hundred е по погрешка

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 10:47 pm 

Бас ловя, че Йошимори ще изиграе ролята на аватар.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 07, 2009 12:05 am 
Аватар

hikuk написа:
Някой ще ми помогне ли да си преведа тази страница -> http://www.mangafox.com/manga/kekkaishi/c285/9.html

По-конкретно средния панел където майка му на Йошимори казва "400 hundred". В случая си го превеждам като "четиристотин стотин" и ми се струва, че има грешка при превода.

Може да е 400 хиляди , но не помня в историята да се споменава нещо такова , а и Йоши е 20 и някой или там някъде подред наследник така че няма как да са повече от 400 години това, не би трябало де :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 1:13 pm 
Аватар

Искам да съм баща на Йошимори, щом това е майка му! Няма просто такава психарка май. И е суууупер мила...за сега. Очевидно не се пробва да прикрие yandere наклонностите си.

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2009 8:24 pm 
Аватар

Баси тая как се изтърси от немай къде и веднага почна да раздава заповеди като че е господ... ама май и дядката пълни гащите пред нея, мамка му и звер е тая.Пък и погледът й такъв един-все едно соусуи гледа, ама по-кръвнишки. И само идва и вика "Ми аз ше хода да места Карасумори тая вечер", ама се едно, че само дето ш'иде да свари една чорба. Много ме издразни ей, много!

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 10:55 am 
Аватар

Ами някой все пак трябва да има силата и the guts да го направи. Дядото е стар, Масамори е зает, Йошимори е прекалено слаб все още. А и мама знае най-добре (как да пренасяш и запечатваш почти всемогъщи духове).

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 23, 2009 3:31 am 

Мдааа тоя момент с банята може да се сравнява само с момента в който видя как Токине се къпе :blush: :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 4 [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]