|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Съб Ное 28, 2009 4:08 pm |
|
Jo jan |
|
|
|
Не знам защо, но се опитват по всички възможни начини да не свържат Railgun и Index Епизода не беше лош, но не мога да кажа, че беше и добър. Малко претупаха нещата и разкараха драматичната нотка по време на битката. И най-старнно е защо почнаха толкова бързо да покриват сюжета. Голяма промяна - първите няколко епизода дето бяха на една стъпка от филъри,а сега се метнаха в екшъна Какво ще вкарат в другите епизоди само те си знаят. Ако почнат втората арка и не я довършат (понеже няма да имат време най-вероятно) ще е доста тъпо осбено имайки предвид как режат връзките с Индекс.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Съб Ное 28, 2009 7:06 pm |
krumisimo |
|
|
|
Ъпърът бил песен... Ето защо оня пич постоянно беше със слушалки... Сатен май пропусна частта "it has side effects" от разговора... А сега ще вербува и онези трите... ^^' Другата серия явно ще се появи пак и Гекота, съдейки по физиономията на Бири... Едит: Айдеее... Почнах мангата...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Чет Дек 03, 2009 1:31 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Следващия еп ще е доста интересен ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Съб Дек 05, 2009 10:31 pm |
krumisimo |
|
|
|
Macindows? Това не го бях забелязал... krumisimo написа: Другата серия явно ще се появи пак и Гекота, съдейки по физиономията на Бири... Ахаха... Не било Гекота, а доктора... Мисля, че следващият път ще става як батъл... На превюто очите на стрип-докторката чак бяха станали червени от подсилка на силите...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Съб Дек 12, 2009 5:03 am |
|
Pres |
|
|
|
да, нали, всичко е много забавно, голям смях ама не е за смях, че ще има и втора арка след тази и че няма да е съвсем по мангата и може да оплескат нещо ... but hey, за момента върви идеално, така че няма проблем, 11ти много ми хареса, в 12ти ще има много екшън, евентуално в 13ти ще приключи екшънът и ще има малко инфо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Пон Дек 14, 2009 11:12 am |
|
Pres |
|
|
|
Kudrokoska написа: Ама тва чудо дето изкочи
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|