|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:21 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 11, 2009 1:47 am |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Too_Proud написа: Хм чудно ми е тоя Данзо ще имали достатъчно чакра да ги подържа тия шарингани,все пак са 6 броя,а пък той даже не е Учиха ![:tv:](./images/smilies/tv.gif) 6 шарингана, но само от тая гледна точка... Поне дузина ще се окажат.. И да - сигурно дрейнват чакрата на Данзо за минутки... SayanMk написа: Не е взел властта до сега, защото вероятно може да използва около 30% макс от възможнистите на тея мангекьота... И да - не са обикновени шаран-гани.... Бе на мен си ми мязат на най-обикновени шаринганчета... Обаче такава богата компилация 100 процента може да прави някой по-специален трик... Но каквото и да покаже Данзо в тоя бой, накрая Мадара и Саске все пак ще го килнат - хем Мадара ще се сдобие с нова дясна ръчица (о, да, колко удобно, че му се зарази точно десния горен крайник), хем Емомен ще си получи желаното възмездие...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 11, 2009 5:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
SayanMk написа: Честно казано ръката на Данзо от няколко чапа насам е първото нещо, което ми харесва +1 Цитат: Иии интригата е, че не си развърза окото(ъъъм- т'ва на главата му имам предвид ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ), т.е. то е вероятно най-мощното и най-усвоеното mxm! Цитат: Но тоя чап бе добър. Тия момци му взеха една ръчичка на тОбито.. +1 Цитат: Което навежда на мисълта, че той в измеренията които създава може да си е колекционирал една ливада ПОКЕМОНИ . . . :| Абе не баш..би трябвало да има някво време в което да може да ги държи иначе до са да е събрал всичките глупаци още като ги срещна в началото и мангата да свърши ЛОЛ!
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 13, 2009 12:34 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Ми предполагам, че не е видял заради печата на ръката. А иначе Итачи го каза, че Мадара не е това което е бил преди. По-интересно ми е какво е това тук, където пада на Мадара ръката (Горния десен панел)? ЕДИТ: за това говоря
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 13, 2009 2:14 am |
krumisimo |
|
|
Това на картинката е възможно да е свързано с казаното от Итачи, но може пък и просто да се дължи на техниката на маскирания пич - от нея ръката на Тоби да е изгнила и мускулът да е станал на течна пихтия... :/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 13, 2009 8:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=75.jpg) |
engine |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Еми аз бих казал, че Кишимото от неколко глави насам след секи рилийз почва да злоупотребява с по-силни наркотици, а май ги меша и с алкохол от контрабандната спиртоварна в гаровата маза на Криводол. Да проследим градацията: Мас-ресърекшъна след битката с Пейн, Мадара разкрива плановете си като първия шашкънин, излезнал от детската градина, 10-опашатия, любовни обяснения от Сакура, и сега една ръка шарингани на тая умряла пенсия. Какво ще следва? Само на Оро чапкъните дето още не са се явили с некой нов и неочакван ъпгрейд, биещ по гнус ръката на Данзо. Както казва Цар Симеон втори, обаче, и на т'ва ще му дойде времето...
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|