|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 10, 2009 1:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37798_1257957782.jpg) |
Too_Proud |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 11, 2009 7:37 pm Мнения: 293 Местоположение: Plovdiv
|
Добре де чаптъра за кво се казва-Madara`s true power при положение ,че той не направи нищо ново или запомнящо се по-добре щеше да е Danzou`s true power.Иначе тва с тия шарингани е голям филм дано обяснят как си ги е присъдил,щото то и от челото може да изкараш.Данзо голям изрод излезе, чак такъв доволен ,че ще убие Мадара и Саске наведнъж ![:baby:](./images/smilies/baby.gif) ако е толкова силен за кво толкова години е бил в сянка ми не ги е разхвърлял всички и да е станал Хокаге. ![:tv:](./images/smilies/tv.gif) Хм на мен ми се виждат най-обикновени шарингани.
_________________ This love undone Words left unsung
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 10, 2009 1:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Бе не знам, на мен на нормални шарингани ми приличаха.. Ето къде са мощите на всички Учиха
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 10, 2009 2:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Ако стадия, в който е Мадара може да се нарече слаб то не мога да си представя колко силен ще бъде след като си възвърне силите на 100%. Много интересно си подбира ходовете Мадара, особенно как поддържа огъня във вените на 1 от най - доверените му последователи, за момента. До колкото знам не му трябват 3ти чифт очи, защото след като се е сдобил с тези на брат си Мадара вече е постигнал "равновесие" в шарингана, но човек с неговия опит на бойното поле винаги има 1 скрит ас. Данзо колкото и да опорства за сила и власт другите лидери не го признават за Хокаге, колкото и да му искаше това да стане. Сега е поставен пред очите на друг Учиха, който ще излее цялата си злоба и омраза върху него и силно се съмнявам, че ще може да се предпази от това което го очаква. А, колкото до Наруто миналия и този чаптър той само стой с многоточие и нищо повече, Гара направо му заши устата и изглежда "ученика надмина учителя", сега Казехагето дава пример на генина за това, което преди беше му дадено като урок.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 10, 2009 2:51 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
На Саске силата му е в шарингана ... в тоя показател Данзо бая го води ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (с поне 10тина очета)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 10, 2009 7:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37798_1257957782.jpg) |
Too_Proud |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 11, 2009 7:37 pm Мнения: 293 Местоположение: Plovdiv
|
Хм чудно ми е тоя Данзо ще имали достатъчно чакра да ги подържа тия шарингани,все пак са 6 броя,а пък той даже не е Учиха ![:tv:](./images/smilies/tv.gif) .Интересно ми е кви техники ще покаже дядката,а и е време Мадара да се прояви с нещо по-така.
_________________ This love undone Words left unsung
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 10, 2009 9:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Яяяя,Данзо си имал хоби.И то е да си събира шарингани.Феил!!!!!!!!
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 10, 2009 10:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Честно казано ръката на Данзо от няколко чапа насам е първото нещо, което ми харесва, колкото и да е гнусно. Не е взел властта до сега, защото вероятно може да използва около 30% макс от възможнистите на тея мангекьота... И да - не са обикновени шаран-гани.... Иии интригата е, че не си развърза окото(ъъъм- т'ва на главата му имам предвид ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ), т.е. то е вероятно най-мощното и най-усвоеното... Сусу няма шанс, ест., но ще оцелее 3400%, ест., т.е. - от сл. чап вероятно мангата пак ще ми дотъпее и зарезилее... Но тоя чап бе добър. Тия момци му взеха една ръчичка на тОбито.. което следва да покаже, че той има ръце.. което е също нова информация само по себе си. Силата му я обясниха, то не, че не беше ясна... но интересно колко различни пространства може да си създаде с мангекьото... Щотоо... Щом Сасу и Карин бяха в едно, а той прибра и охраната на Данзоу вътре, значи ги е прибвал в друго измерение. Което навежда на мисълта, че той в измеренията които създава може да си е колекционирал една ливада ПОКЕМОНИ . . . :| ПП: http://www.mangashare.com/ следете бре хора.. пък и от 2-3 седмици се появиха мангастрийма, дето са убер-бързите.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 11, 2009 12:04 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2322_1231467598.jpg) |
Anime<O_O>addict |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:26 am Мнения: 997 Местоположение: Sofia Mladost Village ~ ><
|
ако Данзо не е могъл да завладее Коноха в което няма и логика да е целял това , това значи че е по-слаб от Пейн който за отрицателно време срина всичко ... или иначе се получава че Данзо е някъде назад в редицата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ... Саске и Наруто >> Пейн >> Коноха >> Данзо ... някво такова ми се върти ... сега се оказва че Данзо е някъв изрод ... 100 % освен че ще има цял отделен чап за историята на очите , то те са и някви супер специални не са просто събирани от никаквици
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 11, 2009 12:09 am |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
That guy can REALLY see with all those eyes ![:vicious:](./images/smilies/vicious.gif) Итачи ги изколил ... той след това ходил из труповете и им събирал очите LOL @ Danzo's Soul!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|