Дата и час: Вто Фев 25, 2025 12:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 12 [ 174 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: БК09[Кръг6]: Jiraiya vs Sakata Gintoki
МнениеПубликувано на: Пон Дек 07, 2009 10:20 pm 
Аватар
Модератор

Опа, по правилата е забранено съекипници, които се бият вместо теб. Хич не се гледа кой на к'во ниво е... Забранените неща са от най-различено ниво. Те и жабите не са на нивото на повечето герои, и се бият вместо тоя дето ги е призовал и затова са забранени, или не го разбираш това?
Същите сравнения? Значи да не им сравнявам скоростите, е тогава приятелю, кажи ми как да разбера кой е по-бърз, щом не мога да им сравнявам скоростите? Оо магически определяме, че в Наруто са по-бързи, но нямаме право да сравняваме, а ще го приемем защото ти го казваш. И клипчетата дето съм пуснал, няма да ги гледаме, защото там се вижда нещо което ти противоречи.
Не е мой проблем, че не съм ги виждал, защото не са ги показвали >.>. Проблема е твой, защото ползваш неща от мангата, които бтв също са забранени :lol: Ама какво ли ти пука за правилата, щом са срещу героя и твърденията ти? Ако бяха в твоя защита, еее тогава ще има "вижте правилата". Както в случая с ДБЗ силите на Гинтоки, опираш до правилата :lol:
Удряни са с мечове >.> или ще ми кажеш, че тея мечове за украса ги държат въпреки, че цял живот никой не са ударили с тях =)) Има не малко битки в които се вижда, той Sasuke даже ползва меч бе :> и е удрял с него :lol:
Мне, не беше монолог, а пример колко абсурдно е изказването ти: самураите са слаби в близък бой. Това изказване прави, че абсолютно няма нито един самурай който е добър в близък бой. И ти дадох пример за стрелците, където по-същата логика, те са слаби в близък бой, ама само дето не всички са такива. Това, че не си схванал не ме учудва вече.
Пише се едно и също да... защото поствам клипчета как се движи героя, вие ми викате бавен е, в Наруто са по-бързи. Казвам какъв му е меча, вие си знаете дърво е, казвам че може да ползва и реален, ама вие дърво е. Казвам ти, че не може да ползва нея жаба (и то още преди тази битка се каза), ти ще извика жабата и ще го смачка... В предната битка на Джирая излезе, че е бърз колкото Кума, защото ще избегне атаките на Зоро докато се портва или ще хване Зоро докато се портва пак.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 07, 2009 10:35 pm 
Аватар

iRoNWill написа:
:? Не знам за какви фенбойски изпълнения говорите,като се има впредвид,че за мен Кагуро трябваше да е тука в момента и да маже Гинтоки,защото:

Кагуро >Зоро,а Зоро падна от Джирая :shock: Кагуро може да смачка Джирая за 2 секунди ама на.Така,че моля,който говори за фенбойщина да иде в ъгъла и да помисли малко :roll:

Ти да мълчиш точно! Щото миналите кръгове кой каза.
"Гласувам за Гинтоки.Причина ли? -Фенбойщина!"

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 07, 2009 10:43 pm 
Аватар
The No-Goodnick

@cekata - не мисля, че баш ти има правото да вадиш на хората мръсните ризи от минали двубои и да се оплакваш от "бахти и измисленото гласуване" имайки предвид какви гласове си пускал :lol: :lol:

и пак ще напиша, че като човек(ако аз мога да се броя за такова нещо де :lol: ), който следи и 2-те анимета до последен излезнал епизод за мене Гинтоки си има шансове с/у Джирая и то големи и за това съм си гласувал за него... просто една такави битка би била интересна...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 07, 2009 10:44 pm 

Разбирам го това пределно ясно, но все още съм на мнението, че жабата е повече техника отколкото помощник. Да, тя се движи по собствена воля и говори, но все пак си остава техника. Виж, ако беше друга нинджа разбирам, ама не е. Както и да е, остави я тая жаба вече. За скоростите казах, че Джирая е по-бърз просто, защото е шиноби. (Имаше в боя с Офелия - "бе той щот Гинтоки е самурай" Е на ви са! :lol: ). Еми така де, щот Джирая е шиноби, затова е по-бърз от Гинтоки, който е самурай. За мечовете, може и да са ударили, но тука да се изразя по-контретно. Не съм виждал в двубой, един шиноби (който отново е по-бърз от Гинтоки :lol: ) да удря друг шиноби на същото ниво. Саске успя да удари само Орочимачу, който беше полу мъртъв вече. :lol: За стрелците много доре ти схванах довода, но реших да не го коментирам след като го съчини сам за да дадеш пример. Айде да не се убиждаме, а? :wink: Било то с намеци или не. Ама наистина някои хора го вземат прекалено насериозно тоя колизеум. Чак вече доводи почнахте да си вадите за интелекта на хората, които дори не познавате и го обръщате на хранеж ... ><

Последна промяна ExcHyper2 на Пон Дек 07, 2009 10:45 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 07, 2009 10:45 pm 
Аватар

@dadaadda: думай ми какви ?

@iRoNWill: закво да ме тормози? Предишни кръгове съм гласувал точно за него- просто сега Джирая е по силния противник.

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 07, 2009 10:59 pm 
Аватар

dadaadda написа:
и пак ще напиша, че като човек(ако аз мога да се броя за такова нещо де :lol: ), който следи и 2-те анимета до последен излезнал епизод за мене Гинтоки си има шансове с/у Джирая и то големи и за това съм си гласувал за него... просто една такави битка би била интересна...

Ама има шансове или направо бие ? :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 07, 2009 11:06 pm 

Proks написа:

*sigh
Не е ли малко странно само един човек да си спомня нещо, което никой друг не си спомня?... :hmm:

Едит: Ма айде стига с т'ва... Темата не е за това колко е силен един буншин, а кой е по-силния изм/у Еро и Гин...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 07, 2009 11:07 pm 
Аватар
The No-Goodnick

loader написа:
dadaadda написа:

Ама има шансове или направо бие ? :lol:

еми битката ще е успорвана >_<
баш направо нито един от 2-мата не виждам да бие :lol:

---
krumisimo написа:
Proks написа:

*sigh
Не е ли малко странно само един човек да си спомня нещо, което никой друг не си спомня?... :hmm:

Едит: Ма айде стига с т'ва... Темата не е за това колко е силен един буншин, а кой е по-силния изм/у Еро и Гин...

мисля, че аз няколко кръга назад споменах, че в Забуза арката се спомена, че водните буншинчета на Забуза имат 1/10 от силата(или там всичките тем подобни екстри) му :lol: :lol:
не си спомням да са визирали всички буншини като цяло :lol:
, а за Shadow-четата си беше казано по-нататака, че може равномерно да се разпредели чакрата м/у всичките :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 07, 2009 11:08 pm 
Аватар
Модератор

Е щом ще са такива, доводите: Гинтоки ще разрежи Джирая, защото е самурай (на ти сега :lol: ).
И дам как няма да се повтаряме с такива доводи, и след като показах онова клипче, вие си продължавате, шинобитата са по-бързи, е тогава самураите са по-силни! (на ти пак) :lol:
И да разбира се, че си вадя доводи, с всеки един пост който пише някой (дали в тоя раздел или друг) си вадя доводи.
И Забуза беше ударен с меч бтв :>.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 07, 2009 11:32 pm 

Добре. Доводите радват. :lol:
Все пак не е добре да определяш какъв е даден човек само по няколко написани реда. :>
А за Забуза ... ъъъ. Ами винаги има изключения, даже и в самото твърдение, че "винаги има изключения", понякога има изключения. Парадоксално, но факт. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 07, 2009 11:47 pm 
Аватар

К'ва е тая простотия "Не сме виждали ниджа да бъде удряна от меч, значи не може!". В такъв случай >.> :

Не сме виждали Гинтоки да умира.
Виждали сме Джирая да умира.
В колизеума се бият до смърт.
=> Гинтоки бие

П.П. Лека ви нощ, отивам да спя (за два часа :o )

Едит:

iRoNWill, не там е въпроса >.>

Последна промяна djhot на Пон Дек 07, 2009 11:56 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2009 12:03 am 

djhot ти па изобщо не си разбрал нищо. :lol:

iRoNWill. Гинтоки тръгва с/у Джирая и му отсича главата, обаче се оказва, че това е сън. Събужда се, пикае му се, но не му се става, защото е студено, а той се е сгушил на топло с завивките си. Все пак нуждата да уринира се засилва. Гин решава да тича до тоалетната, събува си гащите и пуска струята, НО! се оказва, че и това е сън, и той все още е в кревата. Мокрото петно се разпространява като горски пожар, но той все пак не може да спре. И цялата работа се оказва генджутсу на Джирая. :lol:

Джирая печели. xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2009 12:10 am 
Аватар

HyperExc написа:
генджутсу на Джирая. :lol:

Джирая печели. xD

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2009 12:38 am 
Аватар
Masaka?!

Джирайя, трябва ли да давам аргументи, не съм чел правилата, ерм...

Джирайя кефии и има 15'000 техники за всяка ситуация и кефии...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2009 1:06 am 

dadaadda написа:

Да де... Аз за шадоуките говорех... Той Джирая и без това не може да прави водни... :lol:

Последна промяна krumisimo на Вто Дек 08, 2009 1:21 am, променена общо 1 път

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 12 [ 174 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]