|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kekkaishi Публикувано на: Чет Юли 30, 2009 10:25 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Е лендлорда му си е неговото алтер-его. Той, само че без пречките в мисленето, без чувствата, без притеснението... без бъгове =D РУЛЗ =Д И като бокс, и като полу-дракон и като полу-демон. А 100% има да се изменя още МНОГО (докато заприлича на торта лол). Най-сетне тъпата гарга да я хванат, ма тряяше да я убие >.> Ае ония розариото дето ревнува за внимание как и да е, той мое и да смени страните. Имаше 3000 шанса да убие Соуджи, ма предпочете да си говори с него..., ма нигоу си е за кофата, тъпата сгазена гарга. Тоя Зеро и Соусуй не трябва обаче да им се има доверие все пак. Колкото е виновен 1вия на Урукай, толко е виновен и брат му. Несправедливо е братото да тръгне след него, а после да не намери оная малка измет Соусуй и да го надроби. Макар, че Зеро ме кефи, ама... И не схващам мотива Окуни да умре ;0 За да може малкото пишлеме да си гледа ТВ от вкъщи? ;0 пфф... Хубаво, че поне тя по принцип не беше мн жива, та пак ше я виждаме. И последно, но най-важно - МАДЖИНАЙШИ ПАУАААААА Пича пак скърти мивките с тия мега-дракони-еднорози. И със и без стопа от страна на Йоши, което си беше също , пак щеше да ги спре достатъчно бързо. Действително тия няя се предадат толкова бързо + не се знае Йоши колко време може да поддържа Шигума активен и какво ще му е състоянието след dispell. И ще минат още няколко чаптъра докато хванат братятя... И после вече навлизаме в яката история надявам се... The next level, на което са Оуги Шичироу и МАМА PS: love_TokioHotel написа: Мнохо безинтересно прочетох 2 чаптъра и повече не можах да я изтрая Ako eдин перфектно построен свят се разбираше от 2 чаптъра четене.. ехх...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kekkaishi Публикувано на: Пет Сеп 11, 2009 2:51 pm |
|
Insomniac |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 22, 2007 8:29 pm Мнения: 205 Местоположение: Сливен
|
Имбав е я, все пак тоя е левел над Масамори. Явно тоя стил кеккай неможе да го спре. Замислям се, дали да не оставя да се съберат малко глави за другия път, че така се губи удоволствието 1 на 15 дена >< А да, гаргата загина . Жалко за Ichigou though >< Edit:275 беше як. Yoshi вече е на ти с Карасумори, и вярва че може да лети Обаче сега въпроса е, какво ще стане с бланк стате-а при вида на ранения хиура? А Ichigou се е изнизал
|
|
|
Заглавие: Re: Kekkaishi Публикувано на: Сря Сеп 16, 2009 3:29 pm |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Определено ще има мазало тук. Мангата все повече почва да ми напомня по система на HSDK, което ме радва, но я прави леко предвидима. Правейки се на пишман врачка предричам, че ще прехвърли емоциите си към съпортъра си и ще го направи супер-мега имбав, подобрявайки собствения си кекай по пътя. love_TokioHotel написа: Мнохо безинтересно прочетох 2 чаптъра и повече не можах да я изтрая Честно казано разбирам защо не ти е харесала мангата. Не е лесно да гледаш Наруто и да очакваш, че всичко е плоско и повърхностно като него. Аз манга дропвам на 20-50 ти чаптър. Тогава е ясно ще става ли за чеп за нещо или не.
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kekkaishi Публикувано на: Пет Окт 23, 2009 6:07 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Oчаквах в голямата битка да видим майката на Йоши , ала уви. Не че не беше по-добре така де : ) Просто се надявах да покажат нещо и за нея , толкова нови лица имаше , а за нея никаква информация . Тя сама "пусна" 1 ландлорд/бог при Йоши , а до колкото разбрах тези им трябваха поне 3ма (2те мацки в черно и малкия дечко да извика шефа) за да успеят да се справят с нещо подобно. При положение че тя не е наследник като Йошимори и е такъв звяр се чудя той ли какво може да стане . Вярно последните няколко глави показаха доста , но все имам чувството че е малко . +1 за мангата много ми харесва за момента , жалко че чаптърите свършиха Вече настигнали ли са излезлите до момента глави или има още да наваксват ? Последната която видях е 279. Не съм чел темата , но за момента ми харесва колкото ОП и повече на моменти - не че мога да ги сравнявам , но откъм интереса който будят у мен в момента Кекайашито печели . Не очаквах това с Ген , това с майката на Йоши още по-малко пък и доста по-дребни неща - не съм очаквал да видя нещо подобно в манга.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kekkaishi Публикувано на: Чет Дек 03, 2009 12:27 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Мда на последните страници е.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kekkaishi Публикувано на: Чет Дек 03, 2009 12:29 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Тази с която Оуги-то си говори на дървото или друга ? Сега пак ще погледна ама май не видях такова нещо , а уж гледах Котарака който го учи е на последнат страница.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kekkaishi Публикувано на: Нед Дек 06, 2009 5:55 pm |
hikuk |
|
|
|
Някой ще ми помогне ли да си преведа тази страница -> http://www.mangafox.com/manga/kekkaishi/c285/9.htmlПо-конкретно средния панел където майка му на Йошимори казва "400 hundred". В случая си го превеждам като "четиристотин стотин" и ми се струва, че има грешка при превода.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kekkaishi Публикувано на: Нед Дек 06, 2009 10:47 pm |
hikuk |
|
|
|
Бас ловя, че Йошимори ще изиграе ролята на аватар.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kekkaishi Публикувано на: Пон Дек 07, 2009 12:05 am |
|
Pinko |
|
|
|
hikuk написа: Някой ще ми помогне ли да си преведа тази страница -> http://www.mangafox.com/manga/kekkaishi/c285/9.htmlПо-конкретно средния панел където майка му на Йошимори казва "400 hundred". В случая си го превеждам като "четиристотин стотин" и ми се струва, че има грешка при превода. Може да е 400 хиляди , но не помня в историята да се споменава нещо такова , а и Йоши е 20 и някой или там някъде подред наследник така че няма как да са повече от 400 години това, не би трябало де
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kekkaishi Публикувано на: Сря Дек 09, 2009 1:13 pm |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Искам да съм баща на Йошимори, щом това е майка му! Няма просто такава психарка май. И е суууупер мила...за сега. Очевидно не се пробва да прикрие yandere наклонностите си.
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kekkaishi Публикувано на: Сря Дек 16, 2009 10:55 am |
|
IvanTheChemist |
|
|
|
Ами някой все пак трябва да има силата и the guts да го направи. Дядото е стар, Масамори е зает, Йошимори е прекалено слаб все още. А и мама знае най-добре (как да пренасяш и запечатваш почти всемогъщи духове).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|