Дата и час: Пон Фев 24, 2025 10:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 17 от 19 [ 278 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: БК09[Кръг5]: Jiraiya vs Zoro
МнениеПубликувано на: Съб Дек 05, 2009 11:51 pm 
Аватар

Точно тва имаше предвид. Итачи трябваше да си използва аматерасуто, а не Кисаме да го разреже. Защо ? Защо по дяволите ?! не е щото мангаката ще разкрива повече умения на Кисаме...(КАКВОТО ТИ НАМЕКНА!) не е и защото само с аматерасу може да се излезне. (тва се отнасяше пряко за колизеума. В анимето Джирая може да спре нормален катон, но аматерасуто си е единствената техника, която може да пробие през корема в неговото аниме) Така че, ДА, такава логика изкарвам "пич". лол Щом е влажно ще е поне по-трудно запалимо... що трябваше да го разбираш по друг начин ? отново... Пък и какво искаш да кажеш ? Зоро ще разреже ЦЕЛИЯТ корем на части ? Малко трудно.. след като Джирая се скрие в него и го уголемява, докато.. о боже господи СТОИ НА ЕДНО МЯСТО. Зоро едвали ще зацепи, че трябва да унищожи целият корем до последната тъкан. Той просто ще си пробие път и ще излезне. Човек ти не можеш да зацепиш, че на Джирая му трябва "щракане с пръсти" да си пуска техниките и уменията. Ти не чаткаш, че той също може да се мърда. Просто е по ефективен от Зоро и за това казвам, че Зоро няма да го победи така. На Зоро рейндж атаките се виждат с просто око... как така са по-бързи от Джирая, който бтв е някъв прошляк дядка, дет не може дори и да скочи ?! Що за простотий бе !? В битката му с Пейн получи яко деймидж. И ръката му отрязаха и пак отнесе един от пейновците. Ти ми говориш, че Зоро ще го бие ? Първо, че ще отиде в сейдж моуд лесно и второ, че ще сцепи Зоро докато е в тоя моуд. Ти знаеш ли защо прави fuse със старейшините ? Те го вкарват в този моуд. Той ги призовава за нула време. Самият Фюжън става за отрицателно време. И те стоят и не мърдат, докато той мърда. И ето ти го СЕЙДЖ МОУД. Ти точно от тва най много се опасяваш, щото ако стане, Зоро е труп. И точно така си действа самото комбо. Трябва да седиш на едно място за да привлечеш натуралната енергия. Щом жабите са фюзнали с него - те стоят на едно място и той влиза в Сейдж моуд. До колкото за мулти техниките, за които говорих... устата - да плюе, косата - да я мята, ръцете с които преди тва е направил клонинг, кво повече ? ето ти ги 3 техники и Зоро всичко ще избегне без проблем ? глупости. От кога Зоро се портва, като Кагуро ? Не сериозно искам клип, кадето да видя колко е бърз когато се движи. То ако можеше всичко да се реши с техниката му вадене и затваряне на меч, защо ОП феновете гласуват за Джирая, ако е в Сейдж и има жабите ? Щото е по-силен с тях. И аз колко пъти да кажа, как ги призовава ? В жабешкия корем! Кво ми говориш... въртим се в кръг, щото ми предполагаш, че "еди как си" можело да е в мангата/анимето и се изнервям, щото си правиш фантазий за самата манга/аниме. Нямам нищо против да си фантазираш, ама прави го в рамките на колизеума бе баси...

Не аз просто искам да ми кажеш, как според теб Зоро ще победи. Демек да ми кажеш ти как ще стекат обстоятелствата, от твоята гледна точка. Щото до ся само гледаш да обориш моите ама ти не си съставял някакви за да мога аз да се поставя малко на твойто място, като критик. lol

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 12:16 am 

bloodsongg написа:
Кво ми говориш... въртим се в кръг, щото ми предполагаш, че "еди как си" можело да е в мангата/анимето и се изнервям, щото си правиш фантазий за самата манга/аниме. Нямам нищо против да си фантазираш, ама прави го в рамките на колизеума бе баси...

По - точно не може да се каже. То всеки може да измисли начин как другия да победи мислете малко по - глобално.

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 12:21 am 
Аватар

Zoro

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 2:23 am 
Аватар
Модератор

Лол, четеш ми мислите какво съм намекнал? Значи няма възможност да съм намекнал, че единия герой остава по-дълго в анимето и има по-малко техники, и ако се разкрият още толкова рано ще последва едно абсолютно безсмислено дълго оставане на героя толкова време, след като се е изчерпал от техники? Естествено ти знаеш какво съм намекнал и това няма никакъв шанс да е било.
Джирая неможе да "щрака с пръсти" ако Зоро му държи ръката.
Зоро избегна от метър-метър и половина лазера на Кума (ем беше стабилно бит), а струята на Па е явно 2-3 пъти по-бърза, щом няма да може да я избегне.
Аз го чаткам, че може да мърда :lol: Ама въпроса е, че прави и защитни техники, а не само атакуващи :lol: И следователно неможе само тея неща които ти казваш да прави. Не всички атаки на Зоро се виждат с просто око, лол (1). Мхм струята е невидима и затова казваш, че Зоро не може да я избегне, щото явно само видими неща могат да се избегнат. Що за простотии бе? Джирая може да избегне нещо, а Зоро не?
Зоро толкова демидж пое от Кума накрая, а ти ми казваш, че Джирая ще го бие? :lol: (тук както и на други места ползвам подобни твои твърдения :>)
Мхм значи сега излиза, че Джирая може да се движи докато прави сейдж мод? =)) Извинявай ама е казано, че не може и именно затова дрема на едно място :lol: Жабите му събират чакра, ама не го вкарват вместо него в хармонията, сещаш ли се? Затова той трябва да стои :> Вече след това може да се движи и те да му събират чакрата.
Прескачам другите фантазии твои.
Зоро може да видиш и как избягва доста неща бързи и то или ги блокира срещу Каку, Рюма, Кума (2). За които спориш, че Зоро е бавен и неможе да избягва много неща.
И стигаме до как Зоро се портва като Кагуро. И е ето тука искаш бързина да видиш на Зоро (3). Сега е момента да кажа (1), (2) и (3) за какво ги писах, еми трите доказателства в един твой пост, че ти OP не си гледал, обаче спориш, че Зоро е слаб. Значи аз споменах за бързината на Зоро в един пост. Ето ти още един пример и може да млъкнеш нацяло, защото Джирая това неможе да го бие това (няма бързината на Кума) още 1вата секунда от боя.
http://www.youtube.com/watch?v=D0eAI4-810E - от 1вата минута нататък може да гледаш за атаката за която говора.
В същата битка подобна атака после удари Кума, което може да се счита или че го изненада, или е бил още по-бърз или и двете или Кума не е сметнал за нужно да го избегне.
И ела пак ми кажи, че Зоро не бил по-бърз от Джирая и не можел да се портва, да се изсмея яко силно следващия път. И ако ми кажеш, че и това вече не ти променя теориите, защото до сега те разбирам, не си гледал анимето, не знаеш кой е Зоро и какво може. Но след тоя пример нямаш извинение :>

едит: и бтв да ползвам поста и за друго, сега видях :lol: За големия спор за нечупливите мечове на Зоро в битката с Mr.1 http://www.youtube.com/watch?v=aeQmif0FrNs 2:48 Зоро сам казва, че са на път да се счупят, омг защо не го помнех този момент =)) = на pure win в ония абсурден спор.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 3:36 am 
Аватар

Ай стига с тоя Жоро бе.. Джирая е по силен от него има по наудобни за него техники.. гласувайте трезво.. някой изброи тама ,че джирая води с 10гласа и 20 човека изскочиха за Жоро да гласуват от нищото.. : |

Последна промяна Kiba на Нед Дек 06, 2009 4:55 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 3:36 am 
Аватар

Цитат:
Точно тва имаше предвид. Итачи трябваше да си използва аматерасуто, а не Кисаме да го разреже. Защо ? Защо по дяволите ?! не е щото мангаката ще разкрива повече умения на Кисаме...(КАКВОТО ТИ НАМЕКНА!)

като, казвах това горе ^ имах предвид, че тепърва ще му разкрива уменията. А не че ще има буквално "повече" умения от Итачи. Ето ПАК го приемаш буквално, за да може да ти се получи гаврата =))

това долу, което ти спомена и тва горе дето аз споменах, са едни и същи твърдения. Просто ти не го разбра, точно какво имах предвид, щото виждащ само квото ти трябва. Другото го заебаваш се едно не е споменато изобщо.
Цитат:
Лол, четеш ми мислите какво съм намекнал? Значи няма възможност да съм намекнал, че единия герой остава по-дълго в анимето и има по-малко техники, и ако се разкрият още толкова рано ще последва едно абсолютно безсмислено дълго оставане на героя толкова време, след като се е изчерпал от техники?

Демек, по твоите думи излиза, че си намекнал, че Кисаме не е пробил през корема, щото ще е безсмислено да си хаби техниките в тази ситуация и че мангаката няма кво да има да разкрива толкова за него по напред в мангата ? Ми то тва е еквивалентно на тва дето аз казах. =))

Демек, аз наистина ти чета мислите, а ? :> Лол

Да е.. те ще почнат да се млатят на един метър разстояние и Зоро ше му гепи ръката. Добре, щом Джирая може да тича и да си пуска дефенс и Зоро атакува, то тва не показва, че Зоро ще го бие, нито обратното. Ти ги изкарваш напълно равностойни (ето защо и си гласувал за Зоро... и не, не ми казвай в следващия си пост, че аз съм те накарал да гласуваш за него. :> )

Зоро пое демидж от Кума и после едвам се държеше на краката си и беше кървава пихтия... да не говорим и колко време лежа на легло след тва. И да, мой човек, старейшините вкарват Джирая в Сейдж моуд. Ти не видя ли какво каза Па ? "Кога ще се научиш сам да влизаш в Сейдж, без нашата помощ ?" май ти трябва да изгледаш пак някои епизоди. А това стана, точно след като съмона на Пейн го вряза в трабите и Джирая излезе от дупката с жабите на рамената му фюзнали и той беше в Сейдж моуд.

Да, вярно е, че Зоро може да отбягва неща и аз за тва преди колко си страници, го пратих във въздуха с блатото, за да скочи и да не може да избягва, понеже е във въздуха, но там ти заяви, че пак ще избягва расенгани и коси и кунаи и олиото... Демек ? Джирая може да го хване във въздуха с една техника, а другото да е примамка ? Може естествено. И тази техника избирам да е Масов Расенган. Зоро ще е яко наритан в крайна сметка, но няма да му е достатъчно, щото той е имба в понасянето на демидж. (тук, не иронизирам) Исках клип, за да си опресня паметта, щото анимето СЪМ ГО ГЛЕДАЛ! представи си... Шерлок ... умозаключението ти не става... =)) Наистина не знам кой кого забавлява в момента... :lol:

Както казах, имаме жабешки корем и Джирая може да се крие вътре. Също така блатото се пуска с два-три сийла и Зоро ще трябва да скача, за да излезне от него. Като скочи, във въздуха не може да избегне много атаки, щото физически е невъзможно и като се хване на примамките, няма да може и да блокира расенган в гръб. (примерно)

И да, теорията няма да си я сменя... да не повярваш. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 4:17 am 
Аватар
Модератор

Мне ти намекна първоначално, че не го е направил защото не е могъл и само аматерасуто правело път, а Кисаме не е показал нищо, защото не е могъл, и там някакви "нали-та" повтаряше :lol: Това, че изведнъж си си сменил тезата отново, аз няма как да знам при положение, че продължаваш да пишеш в същия дух. Хванах ти логиката в началото, после никъде не доказа че я променяш. А сега излиза, че изведнъж излизаш на подобно на моето мнение?
Това за хващането не знам колко пъти го казах, че ще го хване в момента в който Джирая се опита да го хване за крака да го дръпне или и тогава Джирая не е близо до Зоро? Защо не го прочете поне веднъж? Плюс Зоро е достатъчно бърз да скъси дистанцията бързо (доказах го). Ама ще ти го кажа, ти ме накара :lol: защото от твоите думи Джирая е мега имбав, а Зоро слабак.
Старейшините му помагат да не кривне :lol: и да не стане жаба, но Джирая е тоя които трябва да достигне тая хармония, а не те вместо него. Те просто му помагат с чакрата. Ако ти беше правия, то Джирая нямаше да стои на едно място и да вика, че не може да се движи. =))
Холмс, Конан, Неуро, все тая, явно си го гледал колкото да кажеш, че си го гледал. Щом нямаш такива спомени за неща случили се толкова скоро и толкова пъти :lol: И все пак друг е въпроса до къде си го гледал =))
Пак ли опряхме до скачането? :lol: Мисля, че ти казах, че не е нужно да скача нагоре? Дадох ти и пример: Клипа с Рюма скочи срещу него на ниво не по-високо малко над 2 метра; Клипа срещу Каку, скочи срещу него със завъртана, Дама ли как беше техниката. Защо не ги четеш тея неща които ги пиша? Явно си си втълпил, че Зоро може да скача само на високо. Скачал ли си "скок от място" по физическо? Там как го измервал, колко на високо ще скочиш или колко напред?

Мхм значи след като доказах, че Зоро има тея "портвания" на Кагуро, ти ги игнорира тотално пак? Тука някъде трябва да те цитирам, където беше споменал нещо за липсата на слабо място в опозицията и някакви фантазии ли беше?
Искаше клип да видиш скоростта на Зоро, защото тя не била като на Кагуро, нооо се оказа като на Кагуро, но не ти пука? Значи изведнъж разбираш, че героя е по-бърз от колкото си си представял, но това не променя по никакъв начин теорията ти, така ли? Е тогава е абсурдно да промениш моята някога. След като искаше доказателство според което Джирая можи да загуби и ти го осигурих, ти го игнорира, защото не ти отърва. Не е като да съм го представил преди това и ти да си го оборил някакси, ти сам го поиска, дадох ти го, и го игнорира просто. Ясно. Спирам до тук, наистина е безсмислено.

cekata: по неудобна или удобна техника, не ти гарантира успех. Нали го знаеш това? Тея бързи рязания са удобни за Джирая? Скоростта на Зоро от клипчето дето показах е удобна за Джирая?
Бил по-силен щото имал по-неудобни за него техники? То да ти кажа в 90% от аниметата лошите имат по-неудобни за противника техники, ама губят... чудо няк'во ще да е. Добре, че не всеки расъждава така, имаш повече техники = победа; имаш по-неудобни за мен техники = победа. Нали се сещате, че единия може да има 10 неудобни примерно за другия, ама ако тоя "другия" има 1 много по-неудобна техника за "единия"? Кой бие? Това е някакъв пример, затова колко абсурдно е да кажеш, ти биеш защото имаш +1 повече неудобни техники за мен, околкото аз за теб. А не, че си по-силен.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 5:03 am 
Аватар

На глупав ли се правиш ? Казах, че не е могъл да излезе, понеже се подразбира, че автора го е направил "неспособен" в самата ситуация. От тогава до сега, всичко което ти говорих, беше базирано на тва мнение. Просто се получи така, че не е излязъл от корема, щото мангаката не е искала да хвърля на вятъра уменията му. Щото после няма да има кво да покаже. Пък и да бъдем честни, никое от тея умения дето ги има показани в мангата
Така че, не виждам смисъл да се връщаш чааааааак на първоначалните ми постове по темата. Тва за Зоро да хване Джирая за ръцете, напълно го отписвам, понеже ти отписваш, че ще го хване с манипулация или в блатото. окей. Спомени нямам, не щото не съм го гледал, а щото явно не си спомням... трудно ли ти е да го разбереш ? И за по сигурно - да, гледал съм всичките излязли епизоди, просто не помня всички битки в детайли и прочее. Каквито са на Зоро "мини битките" с/у имби, като тази с Кума примерно. Просто от цялата история, нямах имиджа на Зоро в главата си, като мега бързия и през целите битки да се портва с бързината на звука. (което той всъщност не е правил) Това което ти показа, е за една негова АТАКА и като го гледам му трябва време да се приготви - 5 секунди някаде. За 5 секунди Джирая ще е направил простите сийлове и Зоро ще е в блато. Там няма как да се придвижи с тая сила. Може да скочи напред ? - Катон джутсу и Зоро се натиква право на пламъците. Преди казах, че можел да ги реже, щото атаките му били направени от въздух... ама вече не съм толкова сигурен, след като изгледах 428 епизод и там с един куршум му спряха поунд хоу. Явно тези "светло-сини джазги" са от някъв и аз не знам къв материал. Но явно няма да могат да режат огън... И кво става ? Зоро се натиква право на Катон джутсото. В същото време, той кво може да направи ? (май имаме напредък с ходовете) Той не може да го избегне, понеже е скочил със сила напред и няма как да се отмести във въздуха и няма как да го блокира, това е огън. И кво става ? Зоро има силна физика и няма да умре от опърляне... Ми добре, щом е така. След това, той се приготвя за техниката с мечовете в клипа който ти показа. Джирая не е тъп, той вижда кво прави Зоро и как се приготвя да вади две катани. И решава да се предпази с косата. Зоро заклеймен ли е, че реже всичко ? всъщност не знам, дали ще среже косата на Джирая и ще може ли да му нанесе демидж. Но знам, че след тази атака, ще се намери пред клонинг с расенган и ще получи още демидж. Естествено един расенган не е достатъчен за наш Зоро, той е много силен физически. После прави Асурата или айде преди тва да направи още едно портване с още една изненадваща атака, тогава Джирая го хваща и го вкарва в жабешкия корем.След като е получил демидж от атаката на Зоро, щото няма как да я избегне. След това веднага започва да го уголемява, докато се крие в него, за да стои на едно място. (и тук не е нужно да споменавам, че не съм видял момента, когато е казал, че трябва да стои на едно място в анимето. Щото битката съм я гледал от определен епизод, бях дропил анимето временно, кво да се прави изпуснъл съм момента и си прав за тва.) Зоро не знае къв е този корем и дали може да излезне от него (щото като си спомням беше на коридори) и се чуди каде е изхода и понеже е залухан - не може да намери такъв и се загубва напълно. Накрая го фащат лудите и нарязва голяма дупка и излиза навън. И се озовава в предполагаемата арена. Но Джирая го няма. А ? или да вземем друго развитие.. нарязва целият корем на парчета (по незнаини причини, просто така ни е хрумнало, нали можем да използваме всички простотий за които се сетим) което ще е леко трудно имайки предвид, че корема се уголемява и не е толкова малко място, като цяло. Но това е губене на време, Джирая може и да е влязъл в сейдж моуд до тогава. Но как ще измерваме минутите за които Джирая отива в сейдж и колко време се лута Зоро, когато се загуби някаде ? Това е неизмеримо. Но за да ми стане "лафа" ще трябва Джирая да е влязъл в сейдж моуд. (до тук Джирая е поел демидж, щото блокира една атака с косата си и е някъв мършав дядо, дето ако го удари още нещо, ще умре като нищо) (пак те иронизирам) И след това, става меле ? Джирая е мега бърз и има две старейшини на рамената. Едната има език, който оплита жертвата и е мега бърз, другата има струя вода, която също е мега бърза и понеже са две отделни тела могат да ги пуснат едновременно. И Джирая дори не трябва да помръдва от положението си. Щото ако мръдне, Зоро пък ептен ще трябва да избягва атаки. Но да речем, че не ощетяваме Жоро. И той си изкарва най-силните атаки, като Асурата примерно и успява да резне Джирая много яко, но понеже е в сейдж и ръка да загуби и да го прониже директно, той пак може да се бие. Все пак най-фаталното за една нинджа от Наруто е да го продупчат с нещо подобно на чакра ресийвърите на Пейн (което междудругото се случи при битката му с пейновците.) И тогава Джирая е по-бърз от Зоро. Може да му нацели врялото масло, може и масов расенган, след като е по-бърз -> го уцелва. А Зоро, да среже масов расенган или вряло олио, ми е малко трудно да си го представя, как ще стане.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 9:29 am 
Аватар

Зоро рано или късно ще влезне в close range combat и тогава Джирая няма и минимален шанс,даже в сейдж моуд.Или пък Зоро не може да стигне до него??

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 5:15 pm 
Аватар

rageseeker написа:
...Или пък Зоро не може да стигне до него??

precisely

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 5:38 pm 
Аватар
Модератор

Ахам Джирая знае за атаките на Зоро, ама Зоро не знае за атаките на Джирая? Т.е. Зоро нз за жабешкия корем, ама Джирая знае колко е бърз Зоро и че може "да стреля" и още в първата секунда се крие в блатото? Звучи логично в някой нереален паралелен свят. В същия ред на мисли, "корема е влажен и огън не го гори", Зоро е мокър от блатото и Катон не го гори =)). На всичкото отгоре Зоро прави огън също, а както е всеизвестен факт, синия пламък е по-горещ. Зоро скача по-бързо от колкото Джирая прави катон =)) ,т.е. ще стигне до него преди ония да е направил последния сийл, можеби ненапразно споменах битката с Рюма? Обаче ти си призна, че не помниш детайли, тогава от къде ми приказваш, че нещо щяло да удари Зоро, ама Джирая нищо излиза че не може да го удари. Ти въобще не помниш атаките на Зоро (запомнел си 5 по-слаби атаки, всъщност и 5 не са, защото до скоро говореше само за 1, и някакви леки избягвания евентуално, но нищо друго излиза, че не помниш). Айде у лево. При положение, че Зоро е по-бързия, не виждам как Зоро ще го удрят неща, а Джирая няма да могат. "Зоро се портвал, а Джирая го хващал", бре тоя Джирая, той скоростта на Кума извади от някъде. И всъщност до колкото си спомням, Зоро се е отмествал във въздуха, като правеше друга атака на някъде. Но пак казвам, Зоро ще стигне до него преди да е направил последния сийл за катон, гледай битката с Рюма или Кума ако обичаш да видиш скоростта и времето за скачане и достигане. Няма нужда от 5 секундна подготовка, това че в нея битка е изчакал повече не прави атаката му с необходимост 5 секунди.
И изведнъж Джирая се оказва, че ще устои на Асура!!!! И се надявам да не направиш сравнение на Асура с Расенгана, двете имат доста различен ефект + Асура не сме виждали някой да я избегне (навява ми спомен за теориите, неможе да избягаш и т.н.), а расенгата има доста сходен с атаката на Кума (и странно защо, Зоро може да я ползва пак само когато Джирая има сейдж мод, както много други техники може да ползва след като Джирая е влязъл в сейдж мод) + Джирая не е толкова издръжлив като Зоро и това е доказано. А Зоро е мега бавен, и лъча на Кума е мега бавен и Зоро не го избегна от 1.5 метра разстояние!!!
Джирая в сейдж мод бил по-бърз и уцелвал Зоро, обаче когато Джирая не е бил в сейдж мод и е по-бавен от Зоро, но Зоро не го уцелвал? Феноменална логика и не се мъчи да го отричаш, щото каза, че Джирая ще хване Зоро докато се "портва", а в предните си теории дори не споменаваше за атаки на Зоро, или че изобщо се движел. Зоро се би с Кума, който е мега бърз и по-бърз от Зоро и Джирая, атаките на Джирая и т.н. от Джирая, и въпреки това Зоро му избягваше атаките? Обясни ми, моля те.

Иначе пак ми говориш за слашове на Кисаме, а уж не си говорел за тях :lol:

Що ли продължавам да се хабя изобщо... и да ти слушам абсурдните теории.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 5:45 pm 
Аватар

cekata написа:
...

Спокойно, не може да настигне Джирая. Има да навакса 9 гласа за ~7 часа, трябва да мобилизират Фенбой организацията :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 6:41 pm 
Аватар

Аз в момента ги мобилизирам спокойно :lol:

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 6:46 pm 
Аватар

Добрее, опираме до знания вече. Определено имаме напредък =)) Ми добре, понеже корема е твърде важна част за Джирая, то тогава, да сметнем, че той не знае за атаките на Зоро. И сега какво ? Ако кажа, че Зоро му мята няколко рейнджа, ще кажеш, че се оправдавам с "абсурдни теории" отново. Демек няма край тоя спор ? въртим се в кръг, какво може Джирая и какво може Зоро. Сега да ми кажеш, че Зоро ще стигне Джирая по-бързо от колкото той да направи Катон... тва не мисля, че само аз не мога да го повярвам. Ти виждал ли си колко бързо ги прави тея сийлове ? Значи и Катон не може да направи, щото Зоро ще е до него вече. И блатото го отписваш, понеже Джирая знаел, какво не знае Зоро за него и знае, че трябва да го хване в блато, щото му знае техниките ? =)) =)) Не може така човек.. ти си ги приемаш по един начин нещата. Катона бил бавен ... пфф, блатото "чел съм мисли" пфф, и кво остана ? Корема ? Там Зоро не знае кво представлява корема, щото му взимам и персоналноста впредвид. Както приех, че и Джирая не знае за атаките на Зоро, тогава е честно и той да не знае за неговите. Само че в момента в който Зоро пусне рейндж атака, Джирая вече ще знае за кво иде реч. Ако имаш още някоя фатална техника на Зоро в джоба - давай я. Щото за онзи слаш с двата меча, дето се портва, казах че Джирая трябва да е бавноразвиващ да не зацепи кво ще идва да го удари. И не съм казал, че ще го хване ?! втф ?! недей си съчинявай. Тва го казах преди няколко поста и не беше свързано с тая атака. Беше свързано с една друга дето я използва с/у Каку. Портна се ДО НЕГО и тогава го удари. Но имаше малък интервал преди да удари. Та за тва го споменах фащането. Не го намесвай сега. След като Зоро се приготвя да го удари с двойния слаш, дето е някви милисекунди със скоростта на звука, той се пак трябва да си приготви катаните и да се приготви да тича/скача.. както и да се придвижва. Не можеш да ми кажеш, че го прави за 2 секунди или за николко, щото в анимето е показано друго. Все пак Джирая да си пусне косата. И с тоя удар, както казах - не знам дали ще го достигне от косата. Може и да го удари, може и да не го. (забелязваш ли как повреме на спора лека по лека, правя Зоро по-силен ? тва е щото явно поне малко те слушам кво говориш.) А биткита самата може да се определи, като графиката на Fable 2 играта. От далече изглежда безупречно красиво, но от близко дупките се виждат. Тук е същото. На пръв поглед си казваш, "пфф Джирая ще го смачка за нула време, има хиляди техники, а Зоро 3 ръждиви мечове на кръст", но когато някои се почват да мислят аджеба за биткита и я разкрият малко по отблизо, се вижда, че не е толкова лесно, колкото изглежда отстрани. Същото и за Зоро феновете. Искаш Асура, докато Джирая не е в сейдж ? Понеже сме го виждали много пъти, ето ти един пример. След като Зоро му направи двойния слаш и го е ранил или не, идва клонинг с расенган точно пред него, тва ще го определиш, както Кума му влезе след това, но е по различно. Имаше интервал, до като Кума се появи над него. А в Наруто сме виждали нинджи да го правят тоя номер, все едно предвиждат умението на противниците си. Джирая е нинджа => мога да се възползвам от тоя факт. Пък и трябва да е предпазлив все пак. А Зоро не може да прави клонинги и за тва не може да се наслади да обзърва противника му ква сила има. Тоя клонинг с расенгана ще го избегне естествено. И онзи с косата ще се окаже също клонинг. И Зоро вече е тотално объркан, кой е истинския. И как ще си изпозлва Асурата, като знае, че може да не е Джирая тва ? Или да приемем, че Зоро е глупак (какъвто е) и си позлва Асурата ? нищо няма да направи на Джирая. А каде е истинския ще питаш ? ахха много просто. Истинския може да се скрие в блатото и да пусне димка и да направи негов клонинг. Ето ти обяснение с което клонингите се използват много добре бих казал. Първият го унищожава с двойния слаш, макар че има косата, но се пак е клонинг - умира. Вторият с расенгана го избягва. И може да пусне Асура, но може и да не я пусне. Асурата съм я спрял на този етап вече. Ако я направи, Джирая ще знае с/у кво се изправя. Ако не я използва, може да си играят тази игра на котка и мишка, докато Джирая накрая не влезе в Сейдж моуд от твърде много стоене на едно място. Има и корема, който може да използва. мхм мисля, че отиваме на някаде така.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 06, 2009 6:52 pm 
Аватар

Зоро може да му приложи едно просто Oni Giri правеше го много бързо още в началните си битки и няма да се забави толкова, а ако мислиш, че Зоро не може да издържи на Катон гледай битката с оня акробат(мисля че с него беше) където на зоро му гръмнаха някви 3 огнени топчета в лицето и познай кво стана имбата му нямаше нищо , че Катона сигурно е по-силен от някви 3 топчета, но той може да издържи вярно, че Катона го удря в цялото тяло(ако уцели), но тва са 3 запалими топчета, които те изшиват в лицето и трябва да си бати лудото копеле първо, за да го издържиш това, защото както знаем лицето е едно от местата с най-нежна кожа, и второ да не останеш обезобразен завинаги

Edit: Не са топчета, а му издухва някъв огън в лицето
Едит2:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 17 от 19 [ 278 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]