Дата и час: Пон Фев 24, 2025 8:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 15 от 19 [ 278 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: БК09[Кръг5]: Jiraiya vs Zoro
МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 9:20 pm 
Аватар

bloodsongg написа:
...

пфф 428 епизод,после не можел да се измъкне...

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 9:31 pm 
Аватар

evip написа:
Нали в Нарутото казаха,че ако Джирая знаеше тайните на Пейн щеше да го бие
Значи Зоро е по-силен от Пейн
Жоро президент :rocknroll:

I bow before your logic :doh:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 9:31 pm 
Аватар

Narutards know where you live! :twisted: Piecetards too! :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 10:48 pm 
Аватар

rageseeker написа:
bloodsongg написа:
...

пфф 428 епизод,после не можел да се измъкне...

ахха :lol: да се измъква бе, то не е тва целта на тоя корем. Целта е Джирая да си призове жабите. И ще му е по-трудно от колкото да реже няква умряла мрежа с татсумакито. Ае ся... жабешкия корем, верно, че може да се реже ама баш пък, като конец да е тънък... :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 11:32 pm 
Аватар

Т'ва не е само за теб,а и за хора като :
Цитат:
Жабешкия корем обхваща много голям периметър, та обяснете ми ако Зоро бъде вкаран в него, как ще излезе?
Еми няма да може....

Що па да му е по-трудно?
Ся още в първия си коментар казах,че огъня е най-ефективното оръжие което сме виждали заради Аматерасуто.Едва сега изгледах пред последния епизод.Там казват,че изгасва само когато е унищожил т'ва дето го гори.Никъде не е казвано дали е по-силен от обикновен огън...
И тръгвате да ми говорите,че Зоро не е Итачи,при положение че даже не бях използвал и думата "Аметарасу".
И стига с тоя сейдж.Много добре си спомням как един Пейн си го спря супер спокойно(дам за втори път го пиша,ама едва ли някой е забелязал) ,а никаде не дори казвано дали има супер над човешка сила(щом не е казвано,приемаме че няма) и к'во :arrow: тълкувате си к'вото може еди-кой си с сейдж моуд в мангата и Джирая го може :arrow: само че не е показвано- не го може...

МнениеПубликувано на: Пет Дек 04, 2009 12:48 am 
Аватар

Човек.. може го. ПОКАЗВАНО Е! изгледай битката му с/у Пейн ПАК! Щото точно когато призовава жабите и отива в Сейдж, му идва един от пейновците и Джирая го праща за зелен хайвер с един ритник. Преди тва се изтреля от стената с чудовищна сила след като ръцета и краката му станаха, като на жаба. НЕ говори глупости. И аматерасуто си гори таргета без да спира. Тва обясниха точно в битката м/у Итачи и Саске. Гледай я ПАК! ако трябва. Виж какво казват. Аматерасуто, нищо не може да го потуши, докато не си изгори тва което е почнало да гори. За тва е много по силно от нормален огън... баси поне бъдете сигурни кво говорите преди да го говорите. Демек, Зоро дори и да може да прави огън техника (лол) тя може да се потуши и за тва няма да изгори жабешкия корем. И ДА ще му е по трудно да го накълца, щото до ся някой, който излиза по тоя начин НЕ СМЕ виждали.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 04, 2009 1:00 am 
Аватар

@rageseeker
Ти си некво много просто момче :lol:
Аматерасу гори всичко, ама т'ва не значи че е по силно от обикновен огън казваш...
Да си виждал огън който не може да огасне и изгаря всичко ?
И к'во като един Пейн му е спрял крака...До сега в Наруто не е показван по-силен герой от Пейн.

МнениеПубликувано на: Пет Дек 04, 2009 1:12 am 
Аватар

Мен ми е интересно и как заклеймявате жабешкия корем, като няква C-rank техника... "Апф той Зоро ше го среже за нула време".. И как ще стане тая магия ? Татсумаки ? паунд хоу ? глупости. Това са wind атаки, като цепе въздуха. Wind не може да чупи жабешкия корем толкова лесно. Зоро не може да се мърда свободно, щото има гастрична киселина.. или той е ВОЛТРОН и ще издържи ? пф глупости. Разбирам, че го изкарвате силен и той си е такъв ама моля не прекалявайте с изхвърлянията. Ако бяхме видяли как в Наруто някой нарязва корема на жабата, като ъмм ще цитирам едно тъпо мнение от някой рандъм "нормална жаба" =)) то тогава нямам нищо против Зоро да излезне с 1 замах. Ама тва не сме го виждали. За тва stfu. Да намери Джирая е пълен АБСУРД, като имам предвид, че е толкова дезориентиран, че няма на каде. Джирая си призовава жабите и го е хванал на тясно. Вие разбрахте ли, че един удар от Па и Зоро е на части ? щото май го игнорирате тва умение. Може да скача, може се движи бързо, може да реже с рейндж, може се портне до Джирая с яката техника с мечовете, обаче той само ще го хване за една секунда с Shadow Manipulation и Па го е резнал за нула време.

Има и генджуцу с жабите.

Общо взето до сега, СаВа ме обвиняваше, че не мисля за Зоро. И че той не стои на едно място само. Еми ето тук, той не може да си тича спокойно. Лимитиран е от брой техники и движения. И ТО МНОГО. почти всичко е киселина там. А Джирая се движи по въздух, благодарение на жабите на рамената му, които си лепят езиците я за стена или някой предмет. Така че ГГ Зоро-кун. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 04, 2009 1:36 am 
Аватар

Жабешкия корем може да се разпростира и движи според волята на Джирая.
Той може примерно да хване краката на Зоро, може самия той да се скрие в Корема.
Между другото, Джирая каза че никой не е успявал да си пробие път навън.

МнениеПубликувано на: Пет Дек 04, 2009 2:24 am 
Аватар
Модератор

Джирая го каза, ама има неуспорим факт, че някой си проби път нали? Тогава самопровъзгласените му неща въобще не ги отразявам вече. Тая техника не е казано, че никой не може да се измъкне, а че до тогава никой не е успял и то от Джирая. Следователно МОЖЕ ДА СЕ ИЗМЪКНАТ МНОГО ХОРА, това че Джирая не ги е срещал и не се е бил с тях, не прави ултиматна техниката и такаче никой да не се измъкне от нея. По тая логика, Наруто може да каже, че никой не може да му издържи расенгана, защото до някой момент никой не го е издържал и идва някой и го издържа и какво? Пак ли си остава неудържимата техника, или просто заблудата/надменността/арогантността на героя си проличава?
Това за огъня, че не е сигурно, че е по-силен, бе казано за силата на изгаряне (топлината на пламъка), ясно е каква е техниката, и че не може да се изгаси... Ама в такъв случай Джирая може спокойно да си контролира разширяването, що не го отдели някъде (това което гори) и там да си изгори и да не се разпространи? М?
И в тая киселина, колко хора умряха? Или им стана нещо?
Зоро може да прави огън, лол. bloodsongg явно не си гледал, да. Точно Рюма го победи като го запали и то не с обикновен огън, а син - който синия пламък има по-голяма топлина.
Плюс жабешкия корем не се режел лесно? Я погледнете когато Итачи и Кисаме бяха там. В момента който Джирая атакува Кисаме, човека с два прости замаха наразя всичко което му идва, преди това и земята понакълца. Не се бил измъкнал? Мисля, че казах защо не той, а Итачи направи изхода. Това е супер тъпо да се каже "той не може", особено след като не се е опитал даже...
И Зоро реже сгради като масло, дебели масивни + сумати други неща. Та какво му пречи да замахне и просто да разреже всичко пред него на 2 (както се вижда в битката с Каку и Рюма май имаше подобни).

bloodsongg постепенно разбирам, че знаеш за Зоро по-малко и по-малко. Такаче да спокойно мога да си кажа, че го подценяваш.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 04, 2009 2:47 am 
Аватар

17 страници, дали е най-голямата тема за тазгодишния колизеум? :lol:
Иначе преброих вотовете отгоре, отгоре и ги изкарах
Jiraiya 28:13 Zoro

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 04, 2009 4:06 am 
Аватар

Един глас за Зоро тогава.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 04, 2009 5:00 am 
Аватар

Айде сега и ти почна, като хикук да си предполагаш до безкрайност. Това не е аргумент. Той е казал, понеже не е срещал. <- ТУК си адски прав. И ти можеш да ми кажеш, че си най-добрия математик, но да не си срещнал по-добър от тебе и като се появи кво ? Тва доказва ли, по някакъв начин, че един художник е по-добър от теб ? Джирая е един тип нинджа. Итачи е друг тип. Кисаме е още по различен тип. Не можеш да ми кажеш, че всички ще му режат корема, щото той няма да има причина да каже, че е непобедим на първо място. Няма логика, нали ? Специално за пламъка на Аматерасу, не си пресъздавай сценката в жабешкия корем, вместо мангаката. Джирая можеше да го направи това, ама не го направи, щото Итачи трябваше да излезне по някъв начин и да не си хаби силите Кисаме. Не знам, колко е кълцал (забравил съм го момента) но определено не е могъл да излезне, нали ? :> нали !? щом не е излязал, значи всичко останало твое е само ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ -> и мен не ме интересува, какво предполагаш, защото и аз мога така. В киселината умря единият от пейновците. Пропуснал си момента ? погледни го пак. За пламъка на Зоро съм забравил момента (отново) но факта, че е по-силен неговия огън, не доказва, че с огън ще излезе от корема. Тогава защо пламъка на Аматерасу използваха, за да излязат, а не Катон джутсу ? много просто - Аматерасуто не спира да гори. А Катон джутсото явно не е достатъчно силно, да изгори корема от вътре на вън. Иначе Итачи да е пуснал Катон.

Цитат:
Това е супер тъпо да се каже "той не може", особено след като не се е опитал даже...

А още по тъпо е да се каже, "той може" след като не се е и опитал даже. :> Така ти ОТНОВО предполагаш, като не е показано от автора в анимето. Но явно всички опирате до предполагания, когато не можете да намерите точното "болно" място на опозицията. До колкото за Зоро да реже всичко на ред.... Джирая може да се скрие в корема -> Зоро нека си реже, като хамалин, надали ще намери Джирая на време. След като Джирая призове жабите, ако Зоро залухания, още си реже корема, търсейки го, а не е излязъл, то тогава Джирая излиза зад него, хваща го и Па го реже на две. (както вече споменах) Така че, тва, колко Зоро може да реже, мисля, че го доказах, като безполезно. Специално в тези обстоятелства. Не го подценявам, СаВа... ти го имба--...имба--- ...имбафицираш. :> Дори и да излезне от корема, Джирая ще го последва в Sage Mode. А сега да се замислим, как Джирая НЯМА да го победи докато е в Сейдж. Ще може и то по-лесно от преди. Но просто, СаВа, не искаш да признаеш, че Зоро ще загуби. Придаваш му твърде много сила на техниките. Тези ивици от въздух дето са мега силни и един куршум ги спря (справка - 428 епизод) и тва беше паунд хоу... Първо, че не са достатъчно бързи за Джирая, който има страшна бързина в Сейдж моуд (справка - 131 епизод) и страшна сила, пак в същият епизод. Джирая преспокойно ще му избягва рейндж атаките. Ако Зоро реши да отиде в мелее с техниката дето се портва, аз много добре обясних, какво прави Джирая - един Shadow Manipulation и Па го е утрепал за секунда време.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 04, 2009 2:26 pm 
Аватар
Модератор

Слабото място на опозицията? Та ти си пълен с "дупки" бе човек. :>
Да предполагам до безкрайност? Та то целия турнир си е предположение (освен ако не с паднат двама от едно аниме които са се били вече...). Нали се сещаш, че и ти предполагаш? Хмм можеби не можа да ми намериш "болното" място. Защото всичко което пишеш е предположения... Ще те цитирам, срещу теб -> "Така ти ОТНОВО предполагаш, като не е показано от автора в анимето." Щял да направи така и така и Зоро нямало да го избегне <- ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, едно че предполагаш, че Зоро няма да го избегне, друго че такава комбинация на Джирая не е показвана в анимето :lol: Също, че и Зоро ще поеме удара не е показвано в анимето Наруто, още едно предположение :lol:
Що за пример беше това? Математици и после някакви художници от къде дойдоха?
Това си е доказан факт, Джирая си я самоопредели като такава, но се доказа, че някой излиза => ще има и други. Ако беше казано, че никой не може да излезе от автора, някой друг герой, ок. Ама това Джирая сам си го измисли. Всеки се смята за най-добър, докато не срещне по-добър. И тогава нали уж е бил непобедимия? Както техниката на Джирая, никой не можел да излезе и един (даже 2ма бяха) с лекота се измъкна. А колкото и да ми приказвате Джирая не е срещал много хора от ранга на Итачи (двама избягаха, трети го уби...).
Не казвам, че всеки ще му режи корема... да съм го казал някъде, т.е. да всеки може да го реже, но не всеки може да избяга. Ама да ми твърдите, че никой не може да избяга е абсурдно, след като се показа колко лесно може да се избяга. А именно да унищожаваш, преди да регенерира. И хора с голяма огнева мощ, лесно ще го постигнат.
За Кисаме като нямаш спомени не говори. Кисаме единственото което направи беше -> корема се опита да му хване меча и той го дръпна и така разкъса земята, после тръгнаха и Джирая атакува и Кисаме наряза тея "пипала" които идваха. Такаче не ми говори, че не е успял да излезе, защото не се е мъчил да реже стените. Плюс да излезе, нали? Нали? :> Като гледам не остана в корема, значи излезе? Нали?
Значи ли, че и мен не ме интересува какво ти предполагаш? Защото ти тея "теории" кой какво ще направи са също предположения...
Отново си забравил... чудя се колко още неща си забравил.
И за катона, няма как да знаеш защо не го е ползвал. Една логична причина би била, че ще му трябва повечко време и чакра да изхаби за да направи път, а аматерасуто просто едно активиране и готово <--- далеч по-малко усилие и най-лесното и бързото решение.
Защо си мислиш, че само с огън ще атакува докато е в корема Зоро? Или само нещо друго... Зоро има доста голям арсенал, а в тоя корем просто трябва да влезе в "берзерк" и да атакува където му падне или да се съсредоточи в една точка и да си пробие път.
По-тъпо е да се каже "той не може", защото така не му даваш никакъв шанс, дори без да се е мъчил. При положение, че Кисаме не е вчерашен и е един от най-силните от организацията си.
Аз го "имбафицирам"? :> Защо изобщо си мислиш, че може да се стигне и до тази техника на Джирая... Битката може да се проточи, но може и не особено.
Атаките биле бавни за Джирая докато е в сейдж мод, а докато не е? Можеби не бях ясен като казах няколко пъти, че Зоро няма да стои и да го чака да си прави техниките и само да се отбранява? И след като не започва в сейдж мод, значи тея атаки са бързи за него :> Така излиза от думите ти. Обаче някакси излиза, че Зоро ще прави тея атаки само когато Джирая е в сейдж мод? =)) Или тея атаки, докато не е в сейдж мод пак не са му проблем и спокойно ще ги избягва и ще си прави техниките? :lol: Както казах, да подценяваш го, потвърди го с поредния си пост.

Така достатъчно ме подразни и нямам съмнение -> умел меченосец >>> Джирая

Zoro

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 04, 2009 4:49 pm 
Аватар

CaBa написа:
И за катона, няма как да знаеш защо не го е ползвал. Една логична причина би била, че ще му трябва повечко време и чакра да изхаби за да направи път, а аматерасуто просто едно активиране и готово <--- далеч по-малко усилие и най-лесното и бързото решение.

Zoro

Винаги е по лесно да използваш техника която ти прецаква очито от колкото такава при която 10 минути по късно си като нов..

Освен това се казва че Никой не може да се измъкне и в същото време се изправя срещи техника която просто изгаря всичко независимо какво е.. Е едната Имба трябва да спечели, за да не осере историята мангаката е избрал Итачи :)
Стомаха който съживява срешу Итачи всъшност е на "огнена жаба" т.е от огнените техники само Аматерасу има шанс (защото дефакто не е огън).

Така де резултата си го показва Джирая побеждава. Но като човек не гледал One Piece успяхте да ме обедите че Zoro има някакаъв шанс

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 15 от 19 [ 278 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]