|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 11:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 04, 2009 11:43 pm |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Хахах след като изяде шамара и вика "брей това ставало в истинският свят" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 05, 2009 12:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21012_1231060994.jpg) |
Yagami Light |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Аоки? Мне, не си сам. Иначе, Азуки почна да ме дразни много. То и преди не ми харесваше, но пък сега.. ![:taz:](./images/smilies/taz.gif) А и все едно се радва, че се скараха. Такаги х Аоки ![:ok:](./images/smilies/ok.gif) (Мийоши ми харесва, но не е за нашия..) Накаи, баси пича, до 30 няколко години да не е виждал женска п*тка, а изведнъж са позабравя, като видя, че по-голям нърд от него взе да го "харесва". За бой е вееее...
Последна промяна Zenith на Нед Дек 06, 2009 10:18 pm, променена общо 1 път |
Reason: Не цитирай пост точно над твоя! |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 11, 2009 12:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
AAAAAAND..... Шуджин-Аоки шипърите губят супер готин чаптър. По начало не изглеждаше смислено Такаги да започне изведнъж да харесва Аоки. Защото, едно, той е все пак супер интелигентен и осъзнава какво става около него, и второ, той супер много се кефи на връзката на Азука и Маширо - т.е. и той е романтик. И си бе ясно че е избрал Мийоши. От оная лятна ваканция насам. А държанието му в тази глава се връзваше повече с характера му отколкото предишните... 10 глави. Бе, изцяло, тази глава оправда донякъде лошото ми мнение за Бакуман от... ми от сменянето на едиторите насам. Сега да видим какво ще стане с мангата им, и може би ще бъде напълно оправдано.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 11, 2009 12:35 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/s8UT6FM.png) |
Vagabond |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Пон Фев 11, 2008 7:30 pm Мнения: 4507 Местоположение: До оня от лево
|
OMG ! Ще правят аниме по Bakuman !!! Иначе чаптъра беше ок...изравниха се сички ралти....Шуджин изглеждаше като сводник в кафето
_________________ Facebook Twitter DeviantArt Tumblr
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|