Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 13 [ 184 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 25, 2006 4:29 am 
Аватар

Ако имаш в предвид от къде могат да се свалят пробвай с Share. Иначе никой не е тръгнал да ги превежда доколкото аз знам.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 27, 2006 1:57 am 
Аватар

Първо - вие четете ли ероге-та на японски директно (с texthooker и атлас примерно)? Въпроса е отнесен към неразбиращите японски - ползвате ли тези програми или други и заслужава ли си според вас?

Не. Нененене... Нищо не може да се разбере от такъв механичен превод, камо ли да се предаде точно емоцийте съпроводстващи прочита на творбата. Същото е отчасти вярно и с преводите на хора, но там поне може да се загатне до известна степен.

Второ - игричката дето е дадена на торент от арената на english ли е и тръгва ли? И готина ли е?

Разбира се. И на двата въпроса ;)

Трето - отново са пуснали сайта на Wind и пише, че patch-a, ще е пуснат за свободна дистрибуция след месец (колко месеци минахаааа...).

Знам. Следя го от известно време, псувам периодично, но засега няма промяна, така че си трая. Ако излезе - хубаво; ако ли не - не е болка за умиране. Само за Канон ме е яд...

Четвърто - кво става с Shufle, играх малко алфата и става, ма ме мързи да продължа с hooк-ера и атлас...

http://gamepatch.se/page.php?7

Намерих и преводи ин-прогрес на ONE и Utawarerumono. Обаче, честно казано, много по-лесно би било да се стегне човек за 2-3 години и да научи японски, отколкото да чака по година-две за някакъв си превод, който може и да бъде завършен, може и да не бъде, и после да си чете по 100 новели на година, ако желае... Hongfire гъмжи от такива.

ahl, Hourglass of Summer е преведена отдавна, заедно с Ever17 и още няколко заглавия в сайта на Hirameki. Просто трябва да се намери някой пират който да я кракне и разпространи :lol:

Или, разбира се, да се намирате в Щатите, тъй като Хирамеки не доставят интернационално, и да си я поръчате. Имаше оферта ако се купи една игра да се получи още 1 безплатно, но... 40 долара, пък и няма доставка насам. Nightfall ме разори така или иначе :oops:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 27, 2006 10:37 am 
Аватар

Е как може Hourglass of Summer да е официално преведена от две години и никой още да не я е пуснал я на торент, я някъде другаде, а ми пускат някакви боклуци от G-Collections? То аз късно разбрах, че е преведена(тези Hirameki не ги бях чувал даже). Ако го знаех това преди няколко месеца, щях и в E-mule мрежата да проверя, ама сега тя вече не работи.

Иначе като става дума за доставките, гледам че и през Amazon може да си поръчаш на Hirameki продуктите. Те не доставят ли интернационално?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 27, 2006 1:41 pm 
Аватар
Henshin!

Би трябвало да доставят интернационално, работата е там че тая игра въобще не си заслужава парите...
By the way, "No release estimate will be given as it would mostly be guesswork, but since Mirror Moon promised to release the patch before the end of 2006, it shouldn’t take much longer."

p.s. емулето си работи при мен ;]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 03, 2006 9:58 pm 
Аватар
Henshin!

Забелязахте ли - http://zettai.makenaidesuwayo.com/ ?
Заели са се да преведат последните две игри, които не са включени в анимето. Аз лично изиграх първия ден от Minagoroshi и ми се изясниха много неща, в началото има едно доста интересно обяснение (малко напомнящо на Сократ и Плато:)), което подрежда по голямата част от пъзела, а и превода е добър, пробвайте ;]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 05, 2006 3:15 pm 
Аватар
Henshin!

http://mirrormoon.org/news/2006-11-05-tsukihime_patch_release!!!!
Нямам какво друго да кажа освен евала на MirrorMoon, аз отивам да чета;]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 05, 2006 6:00 pm 
Аватар

:wave:

Най-накрая излезе ей :D . Спазиха си обещанието, че ще го пуснат преди края на тази година. Евала и от мен имат :) . Като гледам и по Fate се движат доста добре. Дано и него пуснат скоро.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 12, 2006 12:49 pm 
Аватар
Masaka?!

Ерм, или аз някъде съм си запилял DVD-то или не съм записвал такова, може ли линк към каквото и да е или някой да качи торент със самата игра... много, много, много моля... и трябва да се направи нещо по-грандиозно по въпроса, най-после една от гоооолемите игри изцяло преведена и готова, нещо като новинка в сайта или нз.

http://www.arenabg.com/details.php?id=52744 - и може ли re-seed на тоя торент :Р (всъщност не сега, нямам отново място ;(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 12, 2006 8:15 pm 
Аватар
Henshin!

http://www.isohunt.com/download/6601580/tsukihime

Блаа от 2 години я чакам и сега не мога намеря време да я изиграя :)
После може да драсна едно кратко ревю по въпроса, по-грандиозно.... онскриптър-а дали потдържа кирилца ? :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 12, 2006 10:12 pm 
Аватар
Masaka?!

Дал си линк към торент с walkthrough-та, усетих те теб, искаш да ме оспойлиш и да ми разалиш кефа :lol:
Иначе аз си тегля сега един съмнителен торент от Tokyo Toshokan... :wink: Нямам търпение...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 12, 2006 10:18 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Амммм ако това ви върши работа мога да го сийдна отново?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 12, 2006 10:50 pm 
Аватар
Henshin!

Morridin написа:
Дал си линк към торент с walkthrough-та, усетих те теб, искаш да ме оспойлиш и да ми разалиш кефа :lol:
Иначе аз си тегля сега един съмнителен торент от Tokyo Toshokan... :wink: Нямам търпение...

Освен walkthrough-тата има и играта :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 20, 2006 11:30 pm 
Аватар

Tsukihime - най-добре прекараните ми 30-40 часа четене тази година

Новелата определено е много увлекателна. Преди час свършиш с route-a на Kohaku и още съм сащисан. Битката накрая... ако това някога го видя анимирано мога да си умра щастлив (или целия route? Oh come on, a man can dream...).
Най-тежкият край обаче определено е Hisui True End-а - след прочитане следва ЕоЕ момент.

Kohaku ftw :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 24, 2006 12:39 pm 
Аватар

Ъъъм, аз реших да пробвам Polyphonica ( все пак нали аниме щe чакаме април/ да имам представа за какво иде реч ). Противно на очакванията ми, взе че ми задържа вниманието ...ама като е само демо :( Определено срамежливият, но готин бишоунен най-ме заинтригува ...чудя се анимето дали ще я следва новелата ...или ще анимират някоя от light novel-ите ...нещо си не ми стана много ясно от официалния сайт :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 03, 2006 3:35 pm 
Аватар
Henshin!

Fate/Zero = TYPE MOON + NITRO+ = WIN

http://www.fate-zero.com/ !!!

Comiket 71! *дави се във лигите си*

Действието ще се развива 10 години преди 5тата война ;]

Edit: Type-Moon ще го илюстрират, а Nitro+ пишат историята!

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 13 [ 184 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]