Дата и час: Пон Фев 24, 2025 7:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 7 [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: БК09[Кръг5]: Sakata Gintoki vs Ophelia
МнениеПубликувано на: Пон Ное 30, 2009 9:32 pm 

Proks написа:
Гинтоки преди всичко е самурай. Ще съумее да се справи със скороста й.

Тoва беше най-глупавото извинение засега ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 30, 2009 9:49 pm 
Аватар

Абе как да игнорираме издръжливостта на Гин ? тва е безумие. В анимето МУ! си е много ясно показано (особено момента с жиците на Бансай) колко деймидж поема и пак си тича се едно нищо му няма. Точно тва говори за издръжливостта и стамината му и НЕ не се отнася само за неговото аниме. Колкото за ТЕОРИЯТА ВИ, че мечът на клеймор не може се чупи е равносилно на простотийте които @hikuk бълваше за мечовете на Зоро, че нали понеже се бие с такава изродска сила и не се се чупили и са ги носели 4195у8920348 хора.
Тва са само предположения. Гин е самурай! с по-бързи противници от него (ДА, казах го и в миналия си пост!) се справя по един начин. Понеже не може да им смогне на бързината. И нещо паметта ли ме лъже или Офелия беше тази дето се превърна в нещо като змия накрая !? което я прави още по лесна за смазване. :arrow: :arrow:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 30, 2009 10:15 pm 

Гледам ви повечето използвате един и същ аргумент:

"Абе той Гинтоки е самурай и ... |__________________| (<-Insert Anything Here.)

Като гледам всичко може да се докаже, "щом Гинтоки е самурай" :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 30, 2009 10:19 pm 
Аватар

Всъщност интересното е, че тези който гласуват против Гинтоки не са гледали анимето... :roll: Ако не всички, то поне повечето.
~HyperExc ние понме си имаме доводи и са далеч по-реални отколкото тези за Ophelia.

МнениеПубликувано на: Пон Ное 30, 2009 10:19 pm 
Аватар

Gin

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 30, 2009 10:47 pm 
Аватар

XDDD Аз ти давам доводи, ти ми отговаряш че той "бил самурай" .. Е па по тая логика - тя нали е Клеймор :> Защо Клейморът да е по-слаб от един самурай !? И да по-бързи са и са по-издържливи, защото могат да се регенерират (и да живеят вечно, без да стареят)- примерът с извития врат вече го дадох :> А бързата атака с меча й още никой не ми го е парирал :>

Тя битката ако не беше оспорвана, нямаше да си стискам толкова много гласа. Накрая едва ли ще го дам щот е все тая - накрая все или излизаш фенбой, или анти-фенбой x333

PS Да виждаш да съм сложила пикче на awaken Ophelia (или да съм постнала това инфо, или да я защитавам по този параметър) !? Щот така излиза че веднъж Гин-сан трябва да бие Офелия и после пак да бие Awaken being формата й. Защото така реално се получи в анмето :>

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 01, 2009 12:07 am 
Аватар

Регенерацията сигурно й не е толкова бърза, че да фръкне като лястовичка от тука, нали ? ех жалко :lol: И Гинтоки не се е бил с/у чудовища изобщо ? Доста е трудно да се защити такъв тип персонаж, дето няма техники и нещо отличително освен, че е скилнат самурай. Ми добре.. с този ripple дето го викаш, че нямало как да го спре. Самураят е точно нещо, не замахва на ляво на дясно като сапък без да знае противника. Гин е самурай, сори ама така ще го смятам без да си предполагам. Концентрацията която му трябва, за да й блокира ripple-а е изцяло зависима от въздуха и звуците. Понеже да приемем, че е достатъчно бърза да не се види с просто око. Ще го рани много лошо, което може да е еквивалентно на раняванията му при Бансай (просто щото ми изглежда яко болезнено жиците да ти късат месото и кожата от вън на вътре докато не ударят на кокал) и накрая се усеща, че аджеба не може да й ги блокира освен, ако не се съсредоточи. (а така правят самураите, да поясня преди да ми кажете, че си противореча.) Понеже е супер самурай, който е избил кво ли не, мисля, че си е достатъчно напреднал в сферата да й блокира бързите атаки. ДА, той е по бавен от нея, но никой не е казал, че трябва да е по-бърз от нея за да я удари или блокира.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 01, 2009 12:17 am 
Аватар

Пффф ~ Все едно съм казала "Гин-чан е ебаси слабака ~ дай ся да го наплюем" xDDD

Регенерацията и е досатъчно бърза, че да може за няколко минути да си намести счупения врат :>

Но да, според мен е по-слаб от Офелия. При условие, че нейният собствен вид не можеше да й блокира тази й атака - видиш ли тя няма да има никакъв ефект върху Гинтоки... леле къде съм гледала бря XD. За да е 4-ка и да й дават само и единствено мисии срещу Awaken beings, трябва да е бая "скилната". Плюс че не знаем колко "стара" е всъщност и колко "експириънс" има. Иначе не споря че Гинтоки е добър самурай, ама вие напрaво го изкарахте, че все едно масло ще реже бря xD При положение, че тя реже двата крака на себеподобните си с един удар :> И ги лишава от крайници ... абе някакси смятам , че определено има шанс срещу Гинтоки XD

Аз казвам че трябва да е досатъчно бърз за да блокира :> . Всъщност трябва и да е по-бърз от нея за да я удари :> Признайте си накрая, че Гин-сан е пpосто човек (макар и убер готин и печен самурай) и толкоз... а да, забравих, че е главният герой в шонен аниме XDDD За да не си противореча - главните добри герой ги бият, от тях се леят кофи кръв, но накрая остават живи (като по чудо x333 - иначе нямаше да е надъхващо). Лошите герои ги бият, от тях се леят кофи кръв, но накрая...умират. Щот са лошите XD

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 01, 2009 12:25 am 
Аватар

Да не забравяме "нейният собствен вид" дето е на последно място при Клейморите. Тогава не е толкова сигурно кой е по силният. Clare или Гин. Тва не е тяхната битка все пак. Не ме интересува колко е смешен в анимето... ама ни най-малко. И дори имам наглостта да заявя, че е по-силен от Офелия. Що трябва да е бърз колкото нея ? Ето примерно, тя се движи... ->"движи" <- по бързо от него, но от каде това е фактор, дали той ще я нареже или блокне ? Ми не е фактор. Фактор е колко той може да се отдаде на сетивата си, за да й нацели меча от цялата тая карамбола дето му намила. Направи ли това => мечът й е долу. И тогава, тя става awakened being и става по-голяма мишена от преди. Виждам го така, че Гинтоки ще му е трудно да загуби. А тва каква е тя изобщо не ме грее. Гледа се кви умения има, а че е клеймор само мишките плаши сигурно.

изобщо не гледам на Гин (поне аз), като "мега-силният-типичен-шонен-герой" просто се опитвам да изтискам колкото се може повече от него. Иначе и Зоро щях да подкрепям, като подивяло животно в съседната тема. Ама не го правя.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 01, 2009 12:32 am 
Аватар

И какво от това, че ще и уцели меча? Ти го казваш, така че той само да и докосне меча и меча ще се счупи. Ще парира 1 път и след това кво? Тя ще седи и ще чака той да я удари ли? Гин нито може да я удари, нито нищо, защото тя го превъзхожда по бързина.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 01, 2009 12:37 am 
Аватар

Меча му реже всичко. ДА, един път да й парира удара и меча й е долу. Или поне ще и направи пукнатина. Ще понесе още някви мега яки поражения и ще й го парне още веднъж и = брейк. То ако беше толкова просто - "Двубоят започва, Офелия му реже главата за 0.1 секунда, както и ръцете, краката, та*а*ите и печели." Край на двубоя.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 01, 2009 12:40 am 
Аватар

bloodsongg написа:
Двубоят започва, Офелия му реже главата за 0.1 секунда, както и ръцете, краката, та*а*ите и печели." Край на двубоя.

Правилно :mrgreen:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 01, 2009 12:42 am 
Аватар

И не, не е само Клеър ~ При Мирия и другото екипче също беше така. А Mирия беше 6-зата ^.~

Ако се движи по-"бързо" няма как да я нареже, защото е някакси логично да не я оцели :> Логично е и да не й блокира атаките ако атаките й са по-бързи и то от първия път >.> След първия ще е без ръка >.< След втория ще е без две - нали си гледал Клеймор и знаеш какъв й е стила на водене на битка !? О.О Защо спорим за очевадното !? Иначе го прaвим така - Офелия се съсредоточава и Гин-сaн е аут за под 10 секунди, защото ти така го мислиш при Гинтоки :>

Всъщност като се замисля реално половината awaken beings са по-бързи и правят повече демидж от Гинтоки, я та ги размятваше с по два удара x3 Аз не виждам що смяташ атаките на Клейморите за по-слаби от тези на кой да е самурай XD И що за фактор е "отдаде на сетивата си" при положение, че тя няма да му остави дъх да си поеме.

И мечовете на Клейорите не са като масълце. При толкова битки с един и същи меч - всъщност имат един за целия им живот - не сме видяли един счупен или който да се счува. Това не означава, че са "неразрушими", но и че се чупят от един удар~

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 01, 2009 12:48 am 
Аватар

Добрееее... оставихте ме без дъх, чесно :lol:

Примерно... Джотаро в анимето, като направи TF и смачква краката на Дио, като пастет. С един удар, мило. С един удар. Значи това използваше ли се в битката му с/у Ваш ? (Не от мен, а от защитаващите го ?) до колкото помня - НЕ. Това е защото с най простото обяснение ще стигнеш до извода, че Офелия може да просто да му ...ъм резне главата и двубоя свършва. Е кво е тва ? то няма значение, кой е противник, тя само му "рязва" главата и точка, бие. Без право на обжалване. :o леко ... нечестно ми звучи. ама само леко.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 01, 2009 12:52 am 
Аватар
The No-Goodnick

bloodsongg написа:
Меча му реже всичко.

така и не се научихте, че не реже всичко :lol:

сега даже ще ви цитирам точно(поне толкова точно колкото е фенсуба де xD)...
Изображение
:lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 7 [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]