|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 1:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пон Ное 30, 2009 12:09 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Няма ли поне веднъж ... в някоя манга ... след подобна сцена ... главният герой да отиде при шефа на появилата се група и да му зададе съвсем логичния въпрос: "А ти къде беше, когато лошият (тм) беше на върха на силите си и никой не смееше да му каже копче и аз трябваше да мина през ада, за да успея да го спра? И сега ми идваш, когато съм полу-труп и ми викаш "ще правите това и това, иначе лошо" ... ти как си мислиш, че може да ми казваш на мен какво да правя, а?"
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пон Ное 30, 2009 1:29 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Logrus написа: Няма ли поне веднъж ... в някоя манга ... след подобна сцена ... главният герой да отиде при шефа на появилата се група и да му зададе съвсем логичния въпрос: "А ти къде беше, когато лошият (тм) беше на върха на силите си и никой не смееше да му каже копче и аз трябваше да мина през ада, за да успея да го спра? И сега ми идваш, когато съм полу-труп и ми викаш "ще правите това и това, иначе лошо" ... ти как си мислиш, че може да ми казваш на мен какво да правя, а?" Тва е като в старите американски екшъни. Полицията винаги идва накрая, когато не е нужна вече .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пон Дек 07, 2009 7:42 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Вече напълно съм съгласен с Logrus. Тоя Съвет използва гилдиите да му вършат мръсната работа и да вадят кестените от огъня и после си прави каквото иска с оправданието, че бил Съвета. Като гледам заглавието на следващата глава какво е имам чувството, че тоя Съвет ще яде як пердах. Интересно ми е дали ще дойдат от на тези които са в момента гилдиите или ще е само ФТ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|