|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 26, 2009 11:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Пхаха Шичитата бяха много сладки ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Рей-сан и той е бил някакъв готЯн на младини , хем го бяхме виждали във флашбеците , Бъги е същия бот : ) Дали ще има арка със Шики или всичко ще се изчисти във филма ? Мацето което стоеше на брега ( http://www.onemanga.com/One_Piece/565.5/12/ ) дали може да бъде майката на Луфи или просто е познат персонаж в гръб ? Предполагам и видяхме майката на Виви , абе като млади всички са били някви готини Аа да Гарп на няколко пъти явно е отказвал да стане адмирал - хх машина ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ама как му се кефи Снежко че отказа ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Момонга беше почти същия , Боа беше сладка ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Робин беше каквато я бяхме виждали , Зеф си беше като от флашбека.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 27, 2009 12:29 am |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
ShApEsHiFt3r написа: hikuk написа: Super_Beast написа: Цитат: Хубаво, че е грандиозна битка, но все пак 10 чапа една битка е много умряло темпо. Кво му е на темпото бе лелеее ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) прочети чаптерите един след друг от началото на войната и виж колко е "бавно". И тва си е ВОЙНА кво по хубаво от тва вместо да зациклят на някви острови. Свикнал съм да свършват по-бързо битките. Битка 10 чаптъра която се развива върху 1 км2 при това от няколко хидяли човека не е много как да кажа... не намирам дума да го опиша. Почна да ми става малко скучно. Всъщност разбрах защо ми се струва такова темпото, защото Лъфи от началото на битката тича към Ейс и разстоянието не е много голямо. В Ениъс Лоби арката за същото време жертвите от страна на марините бяха няколкостотин и бяха стигнали до CP9. Брат ти изобщо правиш ли разлика между обикновените маринки които бяха в Ениес Лоби и НАЙ- СИЛНИТЕ марини(в началото казаха че всички събрали се там са най- доброто което маринките имат) които присъстват на тази война... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Оф абе всичките сте много остроумни да се чуди човек защо България не е суперсила. Всичките дето са се събрали там са много силни и кво? Лъфи е на нивото на Шичибукай в момента да не кажа, че е по-силен тия маринки дето обикалят като мравки наоколо и са горе-долу толкова силни. Не би трябвало да има някакъв проблем с тях ама работата е там, че той не се бие с никой, а тича като идиот нагоре-надолу без да скъсява дистанцията между него и Ейс. Имаше интересни чаптери ама имаше и такива в които разтягаха локуми. Общо взето трябва да свършва тая арка вече, много се проточи. Най-малкото тая битка да свърши и да видим някакво действие или поне екипажа на Лъфи да се довлечат. В интерес на истината то все ще се довлече някой, защото както са в момента ще го ядат пиратите,а това означава, че мангата трябва да свърши.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 27, 2009 12:44 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18106_1333663144.png) |
bloodsongg |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Luffy няма как да стигне до тях с два скока, все пак адмиралите са там, дето Aokiji ги смачка на онзи остров без особено усилие. Да не говорим за Кизару. Едно нещо, което трябва да си научил, като фен на One Piece е, че битките винаги са такива дълги. И други хора са се оплаквали, че почвало да им става скучно, но на мен си ми е перфе, просто защото съм свикнал да ги гледам все толкова обширни както винаги и не твърде обширни за да не се получи боза. Така се запазва чувството в самото аниме/манга. (единственото място, което беше адски дълго беше в Water 7 (май така се казваше))
Ако сменят битките на 2-3 чапа за мен тва няма да е OP. И може би най голямата ми мъка е, че Луффи понякога загрява твърде бавно какво се случва в дадената арка с което се забавя и епик двубоя. Така че, ако ви е проблем, че Луффи нищо не прави то тва е предимно, щото квото и да направи ше се окаже с/у противник дето ще го издуха, като пеленаче. Адмиралите сами си го казаха, че е малко момче и няма място на подиума с тях. Е сега поне се качи.. да видим кво ще става. (ама както и да го гледам Шики ше се намеси.)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 27, 2009 12:53 am |
hikuk |
|
|
От твоите уста в божиит... мангаковите уши ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Ама Лъфи сериозно не е тренирал(не, че го показаха как тренира преди да започне да ползва gear) показаха го на острова само как сгърчи амазонките и после вълците в затвора, няма да е зле да тренира над това вместо удари със сандали. Не са толкова лоши тия му техники ама с тях няма да постигне кой знае какви резултати срещу хаки. Да измъква брат си по-живо и да ги няма. Както каза и ти все още не е дорасъл за това място, ама можеше поне някой шичибукай да отупа. Той няколко ги отупа и преди това де, други са негова страна. Ако приемем, че Михоук го оставя за Зоро, май остава само един с който не се е бил. Може и да съм объркал бройката.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 27, 2009 1:15 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18106_1333663144.png) |
bloodsongg |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Тва може да е било планирано още от началото на OP. Не мисля, че Шики е някъв никъквец, щото иначе няма смисъл да го вкарва в историята от нищо и с големия му лаф "I'll create hell on earth!" да не направи нищо... тва не е в стил OP, тва е стил Bleach... И щеше да се загуби тръпката, ако Ода го беше обявил по рано в прогреса на Луфи и другите. Така научихме, че с неговото раждане и от там кадето започнахме ние, тоя пират е планирал "Hell on Earth" и сега го пуска в действие. Наистина, ако е нищо значи тва ще е голям фейл, като цяло, ама не мисля, че ще направи толкова голяма дупка точно в средата на най-великия шонен... не ми се вярва някак си. Мда хикук, май с Фламингото не се е бил още, обаче за който и Шичи да си говорим, Луффи тва най малко го интересуваше в момента. Той хубаво тръгна ама в тва меле не могат само него да показват + че сигурно е една от най-малките риби в морето в момента. (преувеличих, но наистина не е нищо особено в сравнение с адмиралите,Шанкс и Белобрадия.) И той тъкмо тръгна и го спря Михоук. Да губи ценно време и да налита на Мория ше бъде е баси фейла Та както казах, интересно ми е кво ще стане сега, като се качи на "подиума" сам самичък пред 3 адмирала дето ше го духнат, като перо. (Shiki in action) x2
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 27, 2009 1:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Zenith написа: Ама нали никой не беше бягал от ИД? И Нали след като изяде плода Бъги се разкара?
1) многократно се каза, че само един е бягал през годините ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) 2) ммм имаше нещо такова намекнато, но мисля, че Шанкс го хвана в лодката или някакъв такъв загубен спомен имам п.п. спешъла и чаптъра ... чудни
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 27, 2009 12:26 pm |
hikuk |
|
|
Шики не го вкарват сега. Ако се върнеш назад когато Лъфи пробиваше надолу в Импел Даун, ще видиш, че още там го споменават няколко пъти(не съм сигурен дали не го споменаваха и преди това когато на Лъфи му разказваха за знака на робите). Лъфи успя да влезе и да избяга от Импел Даун, но не и сам, докато Шики го е направил сам и на излизане без крака. Нормално да е силен. Все пак той е бил първият и 20 години никой друг не е успял да избяга. (Да цитирам един герой след като му казват, че системата му е била пробита, а е трябвало да бъде най-сигурната "не съм обещавал че ще бъде идиото-устойчева" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) може да се сравни с Лъфи-устойчива ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Всъщност не се знае до колко е на нивото на WB(уорнър брадърс ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ).
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|