Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 25 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Чет Ное 19, 2009 10:28 am 
Аватар

Бре не очаквах толкова рано да има глава :)
Супер .

Хареса ми , но освен че бяха 17 странички имаше и много двойни та съвсем малко ми се сториха :) Как да е другата седмица наистина ще е готино 2 чап-а. Само се надявам след това вече да се по-нормални главите , тоест с повече действие в тях.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 19, 2009 6:43 pm 
Аватар

Чапа за бифоур 20 години в Джъмп ли ше излиза ...Смисъл притеснявъм са ако попадне само в 1.5 мил души дето ще гледат филма и никой от тях не го сканне дали ще го видим хахах =)) И такива моменти има....За чапа просто беше епикнес.....Белобрадия цепи мрака и все още немога да разбера какво точно прави техниката му освен вълни....Та сега освен революционерите да джоиннат или някой друг можеби дори самите sunny pirates за които маи ще се разправя в чаптъра от преди 20 години.....

МнениеПубликувано на: Чет Ное 19, 2009 9:14 pm 
Аватар

Надявам се в този чап от преди 20 год да споменат нещо и за Драгон (ако изобщо го е имало) да покажат как е стигнал до шеф на револ. и такива работи.
Също искам да видя Гарп какъв лудак е бил като по-млад :death:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 19, 2009 9:47 pm 
Аватар

Не е 0 volume?Или тома ще е само една глава?

МнениеПубликувано на: Нед Ное 22, 2009 6:26 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Дамм, края на битката идва...
Оз младши обаче ги прецака добре, колко кръв трябва да изтече, че да повреди механизми ... баси... толкова заложби на сейнен...
Адмиралите па големите гъзове, с хаки нулизират силите на Белия... тзтз ех...
Скуадро като ТЪП ПАРЦАЛ сега ще е добре, ако спаси Ейс поне...
И ще е яко като стопят ледовете... и Джимбей ги размаже всичките за 30 сек. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 2:10 pm 
Аватар

Чаптъра излезе.
Беше доста освежаващо да видим руукитата. Някои даже имат някакви връзки с него.
А иначе за битката, Оарс бил жив и Лъфи най-после се качи горе. Stamp Gatling нова техника ли е, не я помна :lol: И накрая се задейства и плана на ББ. Чувството, че ББ ще умре, но след спасяването на Ейс се засили след като и Мобидик беше разрушен.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 3:02 pm 

Уууууууу най-накрая Лъфи се добра до адмиралите. Сега да се надяваме, че няма да го метнат на 500 метра назад и да трябва отново да тича насам-натам. Хубаво, че е грандиозна битка, но все пак 10 чапа една битка е много умряло темпо.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 3:05 pm 
Аватар

Хаха само ква струя се издигна и как дойде за 2 секунди :lol:

Цитат:
Хубаво, че е грандиозна битка, но все пак 10 чапа една битка е много умряло темпо.

Кво му е на темпото бе лелеее :doh: прочети чаптерите един след друг от началото на войната и виж колко е "бавно".
И тва си е ВОЙНА кво по хубаво от тва вместо да зациклят на някви острови.

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 4:10 pm 
Аватар

Оо интересно какъв е бил плана на Белия , някакъв коз спомена накрая . Какво общо имаше Диаманта с него нямам идея. Много ми хареса главата достатъчно действие имаше , не тичане 2 приказки и толкова както до момента , абе супер :)

Да на Луфи май му е нова техниката , Руукитата мисля че се запътиха към битката , да направят път за бягство и да помогнат колкото могат , просто ако си тръгваха щеше да е споменато че си заминават :) Пък и едва ли ще пропуснат да гледат на живо и да се намесят малко.

Чакам и 0-евата глава сега.

+

Белия вече и от устата му течеше кръв , или поне имаше + момента с кораба и пророкуването на рууки капитана(сламения човек) , явно няма да оцелее имбата , но пък може и Ода само да ни подвежда , леко :)

Прочетох главата отново , може и шансовете им да не са чак толкова малки , пича с картите така и не си каза резултата.

Последна промяна Pinko на Чет Ное 26, 2009 6:30 pm, променена общо 3 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 4:36 pm 

Super_Beast написа:
Цитат:
Хубаво, че е грандиозна битка, но все пак 10 чапа една битка е много умряло темпо.

Кво му е на темпото бе лелеее :doh: прочети чаптерите един след друг от началото на войната и виж колко е "бавно".

Свикнал съм да свършват по-бързо битките. Битка 10 чаптъра която се развива върху 1 км2 при това от няколко хидяли човека не е много как да кажа... не намирам дума да го опиша. Почна да ми става малко скучно. Всъщност разбрах защо ми се струва такова темпото, защото Лъфи от началото на битката тича към Ейс и разстоянието не е много голямо. В Ениъс Лоби арката за същото време жертвите от страна на марините бяха няколкостотин и бяха стигнали до CP9.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 7:20 pm 
Аватар

e нашия лети на горе на долу пак :P

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 7:39 pm 
Аватар

Луфи вс трите адмирала беше :rocknroll:
Кога ша идва Черния да факне и двете страни :bash:

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 9:39 pm 

hikuk написа:
Super_Beast написа:
Цитат:

Свикнал съм да свършват по-бързо битките. Битка 10 чаптъра която се развива върху 1 км2 при това от няколко хидяли човека не е много как да кажа... не намирам дума да го опиша. Почна да ми става малко скучно. Всъщност разбрах защо ми се струва такова темпото, защото Лъфи от началото на битката тича към Ейс и разстоянието не е много голямо. В Ениъс Лоби арката за същото време жертвите от страна на марините бяха няколкостотин и бяха стигнали до CP9.

Брат ти изобщо правиш ли разлика между обикновените маринки които бяха в Ениес Лоби и НАЙ- СИЛНИТЕ марини(в началото казаха че всички събрали се там са най- доброто което маринките имат) които присъстват на тази война... :roll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 10:24 pm 
Аватар

Имаше много герои, които не разпознах :shock: забравил съм ги и ще трябва да препрочитам ОП.. ба :stars:
And now 20 years are past.
Много ми хареса спешъла :drunk: Ма не мисля, че филма ще ми хареса чак толкова..

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 11:06 pm 
Аватар

Не можах да разпозная Луччи,Джабура,едвам разпознах Зеф-въобще не приличат на сегашните(и без подмятания от рада на "това е било преди 20 години-знам това")

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 25 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]