Дата и час: Вто Фев 25, 2025 7:27 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 12 [ 173 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: БК09[Кръг4]: Kaguro vs Zoro
МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 11:54 pm 

Тва не ме интересува кой и какво е победил, защото сега се бият един срещу друг ако имаш да казваш за някоя техника която не знам заповядай, ако не... :bash:

Ама гледам не си коментирал последното ми изречение.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 12:04 am 
Аватар

hikuk с едно изречение ше ти затапя тъпата логика дето ми я повтаряш от 4-5 страници вече и никой не може те убеди. Ае глей хубаво

Цитат:
п.п Човек мечовете на Зоро не са нечупливи,той си го каза при Риума,че няма да издържат и черния е прекалено силен :o и твърд..

ае GG

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 1:21 am 
Аватар
Модератор

hikuk официално те обявявам за един заядливко... Търсиш си как да си нагласиш и изкривиш всички и отчиташ само това което искаш..., но единствено изглеждаш абсурдно.
Щом така ще го караме -> На Кагуро настоящите мечове биле счупени? Да, бе да. Последния меч не му се чупи, всъщност изобщо не му се чупиха, ако онова ръждясване на Зоро не се брои за чупене, то и това разграждане не се брои... :lol: Кагуро не е побеждаван, без изпарен просто... А Зоро беше наакан няколко пъти :lol:
Щом поставяш под въпрос дали са чупливи, значи го твърдиш. Ако не си сигурен, няма какво да ми го споменаваш изобщо. И да ми излизаш с абсурда, че щом сега са здрави значи не знаем, дали може да му се чупят...
Хмм, щом сме такива буквалисти, може да изгоним Зоро, щото не е умирал -> безсмъртен... КАКВА ЛОГИКА. Те и краката не му са чупени, хмм сигурно са нечупливи, няма друго обяснение.

Доказателства, че са си чупливи си има, но си е факт, че са по-добри от предните (когато взе меча от зомбито си го каза). Щом предните му се чупят и се страхува, че и тея може да му се чупят, значи са чупливи. А и след като никъде не е казано, че са нечупливи няма как да го подлагаш под въпрос... (същата ситуация с краката му и т.н.). Надявам се един ден да видиш тая тема и сам да видиш колко абсурдно звучиш просто...

В самия свят на OP никъде, ама никъде не се споменава за нечуплив меч.

edit: И понеже забравих да го спомена, може ли господин "яж се от яд" :lol: , да ми каже кога Масамори е успял да влезе в белия зеккай на Йоши като враг :lol: . Правеше опити да влезе със зеккая си, ама не успял. И друг влезе в зеккая, и ако са правиш на интересен, че не знаеш причината, и ако си имал нея предвид.... + предните ти твърдения разбирам колко са ти нищожни познанията за света на Кеккайши...

edit:
hikuk написа:
1. Естествено, че не са неунищожими, въпроса е дали са чупливи.

и все пак искам да ми кажеш как ще унищожиш нещо без да го чупиш...?

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 2:32 am 

Ами ти сам си противоречиш, виж какво си казал: "На Кагуро настоящите мечове биле счупени? Да, бе да. Последния меч не му се чупи, всъщност изобщо не му се чупиха, ако онова ръждясване на Зоро не се брои за чупене, то и това разграждане".

"Кагуро не е побеждаван, без изпарен просто... А Зоро беше наакан няколко пъти"

Прав си Кагуро не е победен, а изпарен каква огромна разлика. Когато си победен може да имаш шанс за реванш, като те изпарят този шанс пропада. Схващаш ли разликата. Упорито ми цитираш боя между Зоро и Михоук, но Михоук е много над нивото на което бе Йошимори когато се би с Кагуро. Техниката му е sure kill, но Кагуро е единствения балък който се остави да го ударят с нея и след това имаше някакви последствия за него. Всички вие разглеждате тази техника и я сравнявате спрямо света на One Piece, в света на One Piece обаче мнозинството се състои от живи същества. В света на Кеккайши също се състои предимно от живи същества, но противниците им в повечето случаи са разни юкаи, еспери или както там се превежда. Естесвено е да не се стрелят с пушки, а да ползват някакви техники. Мисълта ми е, че вие приемате Йошимори прекалено на сериозно, дори и в анимето той не е нито толкова могъщ, нито толкова влиателен да не говорим, че определено няма знанията които има Токине. Именно тя използва повече техника, Йошимори разчита на грубата сила. Брат му определено беше започнал да влиза в кеккая му, когато най-накрая Йошимори беше събуден и благодарение на това и двамата оцеляха. Брат му сам каза, че не знае какви ще са последствията ако Йошимори е в безсъзнание, че е възможно ума му да бъде унищожен.

Ironwill, ти сам казваш, че Кагуро бил "човекът" който не се колебаел и удрял в гръб, и бил безмилостен. Кагуро загуби(беше изпарен ако предпочита СаВа), защото си игра много дълго време с Йошимори. Той можеше да го убие за два пъти по-малко време и не го направи. Специално в този случай съм гледал анимето и знам за какво говоря.

Значи ако никъде не е казано, че са нечупливи няма как да го подлагам на въпрос, а ако е казано някъде, че са нечупливи има как да го подлагам на въпрос? Няма много смисъл в твърдението ти мен ако питаш. Други въпроси има ли някой?

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 2:58 am 
Аватар
Модератор

Ти май от ирония не разбираш а? Или не видя "Щом така ще го караме ->", това дето си го цитирал го казах от твоя гледна точка... Защото ти гледаш директно резултата, а не последствията от които се е стигнало до тях. Гледаш меча на Кагуро бил се чупил, но излиза че хич не ти пука защо се е стигнало до там (за което всеки един меч би се счупил), а на Зоро не бил -> нечуплив едвали не. Те ако го бяха показли, че са чупени сегашните му мечаве, то той щеше да е с други до сега.... елементарно е. Защото когато му ги чупиха, той си намираше нови, нали?

Какво да я схващам разликата. Факт е че Зоро загуби няколко пъти и къде по-точно упорито цитирам само нея битка? Казвам, че загуби няколко пъти, да споменал съм я битката 1 път (защото се заяждаше), но не я цитирам упорито... Зоро не е загубил само от Михоул ако не си разбрал >.>
Йоши не е сериозен ли? Не се твърди, че е могъщ, но си е доста силен, след като не може да го докоснеш... и може да те изпари... Да не е толкова умен като Токине, но това какво променя? Пак е по-силен от нея... И щом си гледал анимето, то виждаш, че Масамори въобще не му пробива зеккая със своя нито беше започнал път да си пробива... (специално пак си дръпнах еповете), такаче не си го измисляй.

Кагуро си игра с Йоши, защото с това което му показваше не беше достатъчно да започне сериозно да се бие. И не, не му знае уменията само от тая битка... Още преди това пак са се срещали, но това го знаеш. И все пак нз що го спомена, ако викаш ще така ще е и със Зоро..., значи и Зоро не е толкова могъщ както казваш за Йоши. Защото Кагуро ще се бие сериозно ако и противника му показва пълните си умения -> доказано, уби Ген и онова цвете, когато си показаха макс-а. Т.е. той с Ген не се би директно, а директно когато видя, че това е максимума му, го нападна, уви Ген не беше на нивото на Кагуро. И все пак е "shounen", не излиза винаги с максимума си, иначе досега мнооогоо ама мнооого от главните герои на мангите и аниметата да са загубили.

"Значи ако никъде не е казано, че са нечупливи няма как да го подлагам на въпрос, а ако е казано някъде, че са нечупливи има как да го подлагам на въпрос?"
Ти елементарна логика имаш ли? Май им размени местата? Или искаш да ми кажеш, че е казано някъде, че са нечупливи?
Сега вероятно се опитваш да кажеш: ако не е казано че са нечупливи, го подлагаме на въпрос, но ако е казано че са нечупливи не го подлагаме на въпрос.
И ако е това, да естествено. Мечове са все пак, а мечовете са чупливи.... За да се твърди, че е нечупливо без да се каже, то трябва по дефаулт тоя предмет да е нечуплив. Но мечовете по дефаулт са чупливи (в OP се вижда многократно как се чупят мечове, и то не само вчерашни..), такаче освен ако не е казано, че са нечупливи, то са чупливи.
Елементарна логика пак ако не го схващаш: костите по дефаулт са чупливи, и освен ако не се каже, че на XXX костите му са нечупливи, то са е напълно нормално и логично да се приеме, че са чупливи... Или ще спорим, защото не са показали че са чупени, и значи може и да има тая възможност костите му да са нечупливи? :lol:
Някакви други изкривени логики имаш ли?

И все пак се мъчим да сравняваме треторазяден герой, лош и то, с един от главните герои на друго аниме. Естествено е, че Зоро няма да дадат като умира, а лошия ще дадат... Нито ще дадат как белия меч на Зоро се чупи някога, но не е защото е нечуплив...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 11:40 am 

Може и да не си цитирал битката на Зоро с Михоук само ти, явно сте били повече за да ми се набие в очите.

Зоро загубил няколко пъти, ами колко боя на Зоро дадоха в анимето и колко на Кагуро? На Кагуро са два, защото е балък и се остави да го изпарят, и нещо отбягвате да коментирате, защо е единствения който е ударен от тая техника и си е изпатил.

Ако сравняваме Йошимори и брат му в анимираната част, кой според теб е по-силен. Мислиш ли, че евентуален сблъсък между Кагуро и спасителната група би завършил в полза на Кагуро? Мислиш ли, че ако Кагуро беше успял да унищожи спасителната група и Йошимори, би успял да мине покрай всичките "хора" които пазеха входа към тази реалност?

Да се върнем на мечовете и понятието "счупен", аз специално (не знам за теб) приемам счупен като нещо на парчета или нещо което не функционира. Унищожен го приемам като нещо което вече не съществува(най-точното сравнение и описание което съм виждал е в поредицата Белгариада, прочети я ако не си и ти се занимава). Та кажи ми как би завършил евентуален сблъсък между техниката която унищожава всичко и меча който реже всичко.

Моята логика била странна, ами според теб Кагуро, като беше изпарен, не беше победен така ли? Ама има разлика, защото когато Зоро беше побеждаван успя да остане жив, а когато Кагуро беше, не успя и с това си провали всички шансове за реванш и израстване.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 12:31 pm 
Аватар

Това ми напомни за Акселератора, такива жалки жалки селяни победени от слабаци, като него и Кагуро изобщо нямат място в този турнир =)) Виж как сам си противоречиш. Акселератора беше победен от нулево ниво и беше застрелян от обикновен човек, но ти орева орталъка за него, а сега на принципа "напук на всичко останало" вадиш такива доводи срещу Кагуро, ти определено си наясно със себе си :ok: =))

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 12:52 pm 

Първо Тоума изобщо не е обикновен и второ когато Акселератора беше прострелян изчисляваше нещо което твоя компютър не би могъл да сметне в следващите десетина години. Въпреки това успя да отклони куршума достатъчно за да не умре. Кагуро не беше зает с нищо когато беше изпарен и умря. Аз определено съм наясно със себе си, ти определено няма какво да кажеш и почваш с офтопик.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 1:05 pm 
Аватар

=)) Тоума е съвсем обикновен и половината от нас ако го срещнат на улицата могат да го счупят от бой, да не споменаваме за други герои от турнира, ама Акселератора яде тупалките от него. А тия тук дето можем да пребием Тоума поотделно и всичките да се съберем пак нямаме шанс срещу Кагуро, сам си прави изводите. А да, Акселератора на мястото на Кагуро в онзи зеккай сигурно щеше да е напълнил гащите :lol:

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 1:13 pm 

Първо ако Акселератора няма силите си "половината от нас" не биха имали проблем срещу него ако го срещнат на улицата. Второ ръката на Тоума блокира силата на Акселератора. Трето Тоума победи доста еспери и магьосници които ако ги срещнете на улицата ще пометат земята с не само половината ами всичките от вас. Четвърто даже и да се съберете всичките шанса да срещнете някой от изброените е минимален. Пето не се знае дали силата на Акселератора може или не да облъсне атаката на Йошимори. Поради тази причина го махнаха от турнира.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 1:21 pm 
Аватар

Тоума победи само селяни, които знаят само силата си и нищо друго. Един път срещна някой, който беше повече от въздух под налягане и пометоха улиците с него. Ако трябва да съм точен Каори Канзаки. Както казахме Акселератора само променя траектории и ако се срещне с Йошимори ще напълни гащите какъвто е мъж, защото и Йошимори не използва траектории :lol: Но стига офтопик, ти сам каза, след като е показано как губи какво да говорим още :thumb:

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 3:16 pm 
Аватар

Не забравяйте, че Кагуро беше единствения от демоните който нямаше гадинка с която да го контролира просто защото беше толкова силен ,че не смееха да му сложат.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 4:16 pm 
Аватар

Ахахаха тя Нами ги мачка наред :) А Робин какво направи с Франки ... ама как да е :)
Колко дни остават до края ?

Сега като се замисля - Зоро само ще става по-силен от тук нататък , така че май още не му е времето :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 4:51 pm 
Аватар
Модератор

hikuk, ти наистина ли не четеш какво пиша или просто си мърмориш?
Аз казах, че гледаш само това което ти е удобно (крайния резултат, без как се е стигнало до него), ама то и така четеш, само това което искаш.
"Моята логика била странна, ами според теб Кагуро, като беше изпарен, не беше победен така ли?"
мисля че отговорех защо го казах това, че фейлваш да го проумееш си е твой проблем. И ако продължаваш да ми говориш неща, за които иронизирах твоята логика, давайки примери от нея, просто не се мъчи...

Не само "може", а не съм я цитирал упорито битката с Михоук, както казах споменах я 1 път, в отговор на заяждането ти.

Колко боя биле дали на Зоро и колко на Кагуро? Ти подиграваш ли се нещо с мен? Или просто си наистина с недостатъчно... На Зоро анимето колко епизода е? Зоро какъв е в анимето си един от главните или от третостепенните герои? Зоро какъв е от добрите или от лошите? Като си отговориш на тея неща, си е напълно нормално и същото се случва в 99% от аниметата/филмите/игрите и т.н.

И наистина мога само да се смея на тея въпроси които задаваш след като си гледал и аниме и чел мангата... Масамори още в анимето си каза, че това е зеккай на Йоши, и се вижда и по-късно обяснява (не си спомням дали само в мангата беше обяснено, но си се вижда в анимето), че премахва само това което не му харесва (а до извода се стига, след като други останаха цели). А не му харесваше само Кагуро. Единствения балък а? Като нямаше кой друг, кой искаш да попадне там бе? Зеккая е изключително бърз (щом от погледа на Кагуро се виждаше с такава бързина, значи е по-бърз от скоростта му) и обемен, и освен ако не си на разстояние + самия да имаш изключителна бързина, шанса да се измъкнеш е значително малък. Значи Зоро е балък, щото Михоук (ето цитирам я упорито битката, пак заради заяждането ти), удари само него с атаката си.... О БОЖЕ, каква логика имаш.
Йоши и Масамори, няма к'во да ги сравнявам, не е тяхна битка. И си зависи от много неща дали Йоши би го бил или не. А отряда извинявай ама освен Масамори другите нямат шанс.

Заличен и унищожен има разлика. Той и меча като го счупиш на парчета не съществува в оригиналната си форма >.> Също така и функцията си не изпълнява... Унищожа/разруша/счупа = ефекта е един и същи -> край на оригиналната му форма и функция. Дали на 2 пърчета, на 15, на 10 000 или на всяка една частица отделно, няма значение.
А това коя техника ще бие унищожаващата всичко или режещата всички, има прекалено много неща които първо трябва да се знаят, за да се каже коя. Но както казах няколко пъти, ти се интересуваш само от крайния резултат, а не последствията които са довели до него и не мисля, че ще разбереш какво имам предвид тук.
И знаейки как мислиш вече >.>, разбирам, че ти не може да анализираш изобщо.

И все пак Зоро остана жив, защото техниките които използваха срещу него не бяха 100% убиващи/унищожаващи. И все пак можеха след 10 секунди да се разходи и да го убият пак нали? Проявили са милост, защото е жалък явно (щом Кагуро излиза балък по думите ти, тоя трябва да е жалък също по тях, или и тука ще ми цитираш 5 дена, че съм казал че Зоро е жалък и отново ще ми докажеш, че четеш и зачиташ само това което си искаш :lol: ).

И всъщност Йоши ще размаже Ускорителя. И точно заради това Йоши също е забранен (заради силите му, не че ще бие Ускорителя).

Съжалявам, но не мисля да водя тоя безсмислен спор с човек който не може да анализира дадена ситуация. Човек който има обратна логика (кокалите са нечупливи, докато не се каже че са чупливи или не се чупят <- такава логика >.>). И единственото което се мъчи да прави е да се заяжда.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 5:02 pm 
Аватар

Totally agree with CaBa :thumb:
Просто hikuk е хмммм, доста странна личност :?