Дата и час: Вто Фев 25, 2025 11:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 12 [ 173 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: БК09[Кръг4]: Kaguro vs Zoro
МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:13 pm 

CaBa написа:
Зоро не са му не разрушими мечовете ако това ви е главния спор, в битка за да ти се чупи меча трябва или противника да е добър, или ти да си некадърен, или меча да е захабен, но при добрите мечове като на Зоро, последното отпада, но не и първите две неща. И все пак не е нужно да се чупи меча на някой та той да загуби... Тея приказки "не е показано в анимето", не знам къде ги вкарвате, те ако го бяха показали, сега Зоро щеше да е с други мечове, както като му унищожат единия си намира друг. То не е показано и че Зоро умира, значи ли че е безсмъртен?

1. Естествено, че не са неунищожими, въпроса е дали са чупливи.
2. Искаш да кажеш, че Зоро е некадърен така ли?
3. Съгласен съм, че не е необходимо Зоро да счупи мечовете на Кагуро за да го победи(виж как се разбираме :P )
4. Зависи дали новите му мечове са по-добри, като в случая, или по лоши.
5. Виж как разбираш :P . Обаче е показано как Кагуро умира, така че той не е безсмъртен :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:28 pm 
Аватар

Сега разбирам какво значи да си блъскаш главата срещу фенбойщина :headbang2: нещо такова е. Зоро ще победи, защото има много фенове на ОР, явно това е положението.

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:36 pm 

Споко няма да се плашиш, няма да победи.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:50 pm 
Аватар

Кенпачи от кой отпадна? :baby:

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:51 pm 
Аватар

Кагуро също не е некъдърен . Преди да стане демон избива множество силни самурай , а когато става само Йошимори и един kekkaishi успяват да му се опрът (при положение , че мужеше да клъцне главата на Йошимори оща в началото , но той го чакаше да стане по силен защото искаше труден противни). Другото за Кагуро е , че обича мръсните номера пример за това е как уби Шишио( наръгвайки го в гръб)

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 2:04 pm 
Аватар

bloodsongg написа:
Абе бийсте ти... ... не чесно не знам как да те нарека в момента...

ПОКАЖИ МИ каде в ОП се казва, че на Зоро катаните са му НЕЧУПЛИВИ. ТИ просто ми го покажи тоя момент. НЕ ПРОКЪЛНАТИ, а НЕЧУПЛИВИ. Виждаш ли че те игнорират за тея негови божествени мечове ? прави си сметката бе човек.. ЧУПЯТ СЕ.

ТИ ПРЕДПОЛАГАШ, че са нечупливи поради фактите, че са легендарни. НО ТОВА НЕ Е ПО ПРАВИЛАТА. ТИ чел ли си ги изобщо ?

Най-близкото до това с което може да се бъркат доста хора е че имаше показан момент в анимето когато Зоро се биеше с някакъв меч(не негов си) и се счупи , не помня кога и къде. Иначе се сешам за 1 път в който са му унищожили меча - оня с ръждивия плод. Че мечовете му са нещо повече в ОП света е ясно. Това да сравнявате 2та свята и противниците които са имали е малко странно - те трябва да се бият 2мата.

Гласувах за Зоро понеже е по-спокен по време на битки , а Кагуро при Йоши се отдаде на емоция (адреналин както искате го наречете) и това смятам че може да му коства загубата.

Наистина изгледайте Кекайаши готино е анимето (очаквах по-различни ВА-та след като бях чел мангата ама и тея стават :) ). И мангата прочетете даже :)

Сега тук сте се хванали за тея мечове и край друго няма , вярно че с тях ще се бият ама малко се унасяте , от спорещите едва ли някой ще каже в случая абе да прав си може и да стане така или нещо от сорта.

За чупенето на мечовете - ами защо пък Зоро трябва да му чупи мечовете на Кагуро , а и колкото пъти е побеждавал някого в ОП това с чупене/изпускане на мечове е при последната му атака - винаги с това е побеждавал и противника си (след като му счупи мечовете или пича си изпусне каквото оръжие има , пада победен). Който и да продължи сигурно ще има постове от рода абе той щом би Зоро/Кагуро тоя ли няма или пък тоя би Зоро/Кагуро ама как и тн.

Карате се за глупости :) Ама ако ви помага да убиете време :thumb:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 2:13 pm 
Аватар

Pinko, аз това за слабостта на Кагуро го казах много отдавна. Но не очаквам точно войн като Зоро да нацели тази слабост. Кагуро избеснява когато стане дума за самотата му и това го кара да прибързва, да взема необмислени решения и така може да изгуби, но това е в случай че Зоро нацели това място, а не виждам това как ще стане :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 2:22 pm 

rageseeker написа:
Кенпачи от кой отпадна? :baby:

Той беше една от предишните жертви на Кагуро... :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 5:09 pm 
Аватар
Модератор

hikuk написа:
1. Естествено, че не са неунищожими, въпроса е дали са чупливи.
2. Искаш да кажеш, че Зоро е некадърен така ли?
3. Съгласен съм, че не е необходимо Зоро да счупи мечовете на Кагуро за да го победи(виж как се разбираме :P )
4. Зависи дали новите му мечове са по-добри, като в случая, или по лоши.
5. Виж как разбираш :P . Обаче е показано как Кагуро умира, така че той не е безсмъртен :lol:

1. Отговора на въпроса е, да. Като се изправиш срещу друг добър, като нищо може да ти счупи меча. Видяхме вече как се чупят мечове на Зоро.
2. Гледай го както искаш, аз го казах в кои случаи ти се чупи меча. Но иначе да, Зоро беше некадърен срещу Михоук тогава.
3. Така е, не е необходимо Зоро да му се чупят мечовете да падне, доказано е.
4. Зависи само за 3тото от вариантите които казах за как ти се чупи меча.
5. То е показано и как Зоро губи многократно. А в тая ситуация в която Кагуро умря, дори и някой безсмъртен ще умре.

Мда, напълно излишно е всичкото това писане, но нали се опитваш да се правиш на интересен.

zlobcho: добре дошъл в нашия свят :>

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 9:33 pm 

Ами Кагуро беше достатъчно некадърен да загуби само веднъж и така загуби, че няма начин да загуби вече :twisted:. Иначе зависи от безсмъртния ако на неговото място беше Дарк Шнайдер(надявам се, че правилно си спомням името) дали щеше да умре?

Иначе ти ми каза в кои случаи се чупи меча, ти предполагам имаш голям опит в чупенето на мечове?

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 9:41 pm 
Аватар

hikuk, тъпото ти заяждане край няма

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 10:06 pm 
Аватар

Зъб за зъб или в случая Зоро за Гинтоки

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 10:20 pm 
Аватар
Модератор

hikuk написа:
Иначе ти ми каза в кои случаи се чупи меча, ти предполагам имаш голям опит в чупенето на мечове?

А ти предполагам имаш голям опит, че да ми казваш, че мечовете на Зоро не са чупливи?

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 10:50 pm 

Аз не знам дали са нечупливи, но не привеждате достатъчно убедителни доказателства в подкрепа на противното, поне за мен. Зоро не е умирал в в анимето, Кагуро е, на Зоро настоящите мечове не са били чупени в анимето, на Кагуро бяха.

Нами кого побеждава е друг въпрос, сега говорим за Кагуро.

"Това което го е победило" не съм виждал да унищожава някой друг освен Кагуро :P изяж се от яд. Брат му имаше досег с него и не видях да има последствия, а в случая беше възприет като враг. В случая това, че не е анимирано достатъчно, е минус, но даже и да беше анимирано по-нататъка, а то не е, следващия път когато го ползва беше срещу безсмъртен и не можа да му направи нищо.

zlobcho, така си запълвам времето, който го е страх от мечки да не ходи в гората.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 11:35 pm 

Аз си се спрявам чудесно, на вас нещо не ви отърва :roll: . Зоро е известен още и като ловеца на пирати и беше достатъчно известен и преди да срещне Лъфи. Обаче само сменяш темата, това кой колко и какви льохмани е победил няма нищо общо, ако нямаш какво да кажеш не се обаждай. Да става ясно, че Кагуро е едиснтвения льохман победен от тая "велика" техника.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 12 [ 173 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]