Та така някой между фенбоиствалите и/или хейтващите (говоря и за двете страни) би ли ми казах нещо за Layfon, защото нито него съм го чувал, нито анимето му.
Битката по-горе беше тъпа... Битките са като гледам главно ефекти и останалото е вече виждане хиляда пъти подобни неща... Да, Галфон бие, но след като гледам какви хора започнаха да го удрят на фенбойщина или хейт (не говоря само за единия отбор и изобщо дори не само за тая битка) започвам сам да се чудя дали да не напиша Гинтоки без да му мисли съвестта ми... Ще поразмишлявам...
Тъпа или не нали постоянно мрънкате,че било несправедливо и така на татък аиде защите те си го сега или говорите само като ви е удобно против фенбоищината и хате и не аргументирането Ама сега оправдавате деиствията с другите Ако сте зад нещо твърди спазваите го иначе не виждам за какво проплаквате света Как искате другите да го правят като самите вие не го е се 1 в краина сметка гласуваите както искате п.п а да и djhot не говоря за теб толкона конкретно в случая за някои други проявили се защитници на правдата
Но честно казано ако питаш мен щом те кефи Гинтоки гласуваи си за него
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
Заглавие: Re: БК09[Кръг4]: Layfon Wolfstein Alseif vs Sakata Gintoki
Когато си губим си го признавам... Отрекох ли го? Не... Просто самия турнир вече издиша от всякъде... Лоутър едва не би Лайфон, да не говорим за предишната му битка, а е едно нищо... Да не говорим и за битката Хамхус срещу Зоро, която беше повече от смешна... А т'ва са само малко примери от изминалите два рунда... (не мога да кажа за предишните, щото тогава все още не играех тук) Пък и що пък не? Дори от тия за Лайфон си личи че някой го правят само заради хейта, други от отбора на Гинтоки го правят пък заради фенбоищина или анти-хейтването... Все ще си намери човек някакво тъпо и безсмислено оправдание... Продължава да мисли за съвестта си...
П.П. kidamy, моля те не пиши всяко изречение на нов ред... Някак ми вади и зрението и душата, но както си решиш де...
Публикувано на: Пон Ное 23, 2009 10:43 am
LinXnin
Регистриран на: Съб Май 05, 2007 10:41 pm Мнения: 1142 Местоположение: Tokyo
Аз гласувам за Гинтоки , не само от фенбоищина ! Мисля , че има реални шансове да победи , все пак той става по-силен с огромна скорост докато се бие , а и без това е страшно силен , ако искате гледайте разни клипчета в тубата ;> Fin
Публикувано на: Пон Ное 23, 2009 10:46 am
Proks
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
Sakata Gintoki