Дата и час: Чет Мар 06, 2025 8:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: MyFic: Bleach
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2007 11:32 am 
Аватар

Тук мили мои другарчета пишете своите гаври с Bleach, героите и исторята му създавайки странни истории от типа: Рукия пребива брат си понеже мечът му е мек и розов. Примерно. Изискването е да има някаква исторя, била тя и за 1 пост, а не просто променени стари вицове :? . Ако се интересувате как точно се прави това може да видите примери с Наруто точно тук.

Първи епизод от Блийч: Шипууден:
- Добро утро, сине! - летящия лакът изпращя здравословно в главата на Ичиго
- Добро да е, тате! - лакътят вече се въртеше свобдно по трите оси. Добре ли се наспахте мили мои сестрички?
- Мили? Твои? Добре де сестри сме ти, но това не ни прави по-щастливи. Заповядайте на закуска.
Закуската беше свежо месо от Холоу, който естествено за нормалните хора е невидим, но понеже това е фенфик на аниме, героите го виждат.
- Мммм, неверояно крехко е. Маската е точно толкова вкусна колкото и преди години, когато бях шинигами капитан, което вие естествено не знаете, понеже не съм ви казал и понеже никога не съм си правил труда да спасявам някой, било то и собственаа ми жена, която, уж, съм обичал повече от всичко.
- Ех, тате, каква идилия. Ти си един бивш шинигами, а тази вечер не знаеш какво стана просто! При мен дойде едно момиче, което е няколко пъти по-старо от мен. Беше изненадано, че го виждам, направи ми доста болезнена магия, след като ме рита в главата и накрая познай какво! За малко да я изядат! Естествено аз й викам, като твой син: Ей, пача, ако искаш да те сейвна ми трябва power (unlimited poooweeeeer). А тя ми вика: Абе нали сега щи дам моите сили, ти само си ръгни меча ми в сърцето си. Не че ще умреш, просто ще станеш супер силен, красив и могъщ. Не знам колко беше вярно за красив, ама после като ми дойде powera - цяла вечер къртих Холоучета и Вейдъри! Вкарвах некви комбота, които се учат по 100-200 години, ама това е от анаболите, които пия.
- О, така ли? Я кажи по-добре какво стана в училище?
И след този нормален разговор Ичиго отива на училище.
- Ичигоооооо - тичащ по коридорите дебил с течаща от устата слюнка се хвърля на врата на Ичиго - къде беше снооощииии? Не мога да заспивам вече без да ме завиваш и да лягаш до мен да ме топлиш.
- Очевидно живота съкс, а Ичиго? - беше реакцията на негъра който беше висок само около 2 и 100. Очите му не се виждах от косата му. Той беш hardcore EMO.
- Ама аз, ама той, ама ние не....
- О, Ичиго, Добър Ден. Как Сте Уважаеми Другарю КУР 'о' Саки.
- ААААААА! ТИ! Ти ми го ръгна в сърцето снощи! Яд ли те е сега, че не съм умрял,а?
- Но Аз Никога Не Съм Предвиждала Да Умирате, Другарю. Как Можахте Да Си Го Помислите?
- Ами...меч? Забий си го в сърцето? Хайде по-живо? Какво да не те е страх? Хммм...как ли съм можал да си го помисля наистина?

My anime and manga list
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 13, 2007 10:15 pm 
Аватар

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Напрау си праднах от смях.....само така....ако можеш и още няма да ти се сърдя :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2007 4:34 pm 
Аватар

Bleach FanFic chapters:

Chapter 1:Dark Memories.

Час 14:32 в Лабораторията на Gotei 13 се засича странен сигнал.
-Kапитане не искам да ви безпокоя но засякахме странен сигнал идващ от земята.
-ООО и какво му е странното.Всеки ден от както Ичиго и другите отидаха в Хуеко Мондо да спасяват онова момиче засичаме странни сигнали.
-Да но този не е като другите..прекалено е силен..и идва от зона 37
-Какво?Неможе да бъде мислех че тази зона е запечатана от както онова шинигами отвори Портите.Невъзможно е да има сигнал от там.
-Но капитане уверявам ви че има...вижте сам .
-НЕМОЖЕ ДА бъде този сигнал...тази честота...Виждал съм я само два пъти през живота си.Нему засече ли някакви хололи в района.
-Не Капитан Маюри няма хололи в радиус от 2.5 километра.
-Не разбира...защо тогава портите се материализират.НЕМУ ПРАТИ ОТРЯД ДО ЗОНАТА И СЪБЕРЕТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФЕНОМЕНА.
-Да Маюри Таиджо.

Час 16:30 отряд Делта пристига при източника на сигнала.
-Боже вижте това са Портите...материализират се от само себе си.
-Нему Кутаджо очакваме вашите заповеди.
-Да направете пълен анализ на околноста около портите.Искам пълен запис на Портите както на видео така и на аудио.Измерете нивото на реятсу около Портите.Искам и.................
Гласът и беше прекъснат от викове.Част от отряда сочеха с пръст към Портите.
-Ттте се отварят.Портите на Ада се отварят.
-Невъзможно.....
Всички бяха впрерили поглед към масивните порти изковани от черна стомана с вградени в тях два гигантски скелете.Ръцете на скелетите бяха хванали двете халки на портите и бавно ги отваряха.Когато портите бяха наполовина отворени от вътрешноста се подаде ръка която се хвана за дръжката на вратата.Всички бяха притаили дъх когато от портите на ада се подаде не демон а моче на не повече от 17 години.Беше облечено във дълъг черен шлифер и кожени панталони,имаше гарвано черна коса и кафеи очи.
-Немо Кутаиджо какво е това?
-Незнам за първи път виждам някои да излиза от Портите.Комаро какво показва реятсу метъра.
-Нищо абосютно нищо.Това моче няма и капчица реятсу в тялото си и....
-ЕИИИ ВИЕ ТАМ МОЖЕ ЛИ ДА МЕ ОПЪТИТЕ КЪМ НЯКОИ ХУБАВ РЕСТОРАНТ ЩОТО УМИРАМ ОТ ГЛАД.
-Кои си ти момче
-Аз ли моето име е Енма а вие.
-Аз съм вице-капитан Нему от Соул Сосаиъти.
-Soul Society значи тъкмо вие ми трябвате.Изпратен съм със мисия чиято част вкючва контакт с вас.Да знаете спестихте ми доста време в търсене.
-Значи знаеш за Soul Society.Това е добре но се опасявам че трябва да доидеш с нас за....
-НЕМУ КУТАИДЖО ЗАСИЧАМЕ БЪРЗО ПРИБЛИЖАЩ СЕ АРАНКАР КЛАС B които се движи кам нас и......ААААААААААААААААААААА.................
-КОМАРУ КАКВО СТАВА ТАМ КОМАРУ.
-ТЦШ какво е това усещам някакво реятсуи си мисля че намерих малко развлечение а какво откривам вместо това шепа мухи.Е НЯМАМ ДРУГ ИЗБОР ОСВЕН ДА ВИ ИЗБИЯ ДОКАТО СИ НАМЕРЯ НЕЩО ПО ТАКА..хахаххахахахахаха
-Момче бя.....
Нему се озърна наоколо но не успя да открие с оглед момчето.Когато отново премести погледа си към аранкара тя видя че Николай стои пред него
-КАКВО ПРАВИШ КАЗАХ ТИ ДА БЯГАШ .....БЯГАЙ...БЯГАЙ..БЯГ.УГХХХХ
Изведнъж въздуха стана по плътен и от вода Нему имаше чувството че се намира на километри под водата кадето налягането би те смазало.
Неможе да се изправи сякаш нечия колосална ръка я притискаше към земята.Погледа и отново се премести към момчето..Как?...как е възможно да крие такова чудовищно реятсу в себе си как?
-Ти си аранкар нали
Аранкара които също усещаше огромния натиск върху себе си надигна глава от асфалта които се ронеше от рятсуто на момчето и със задъхан и разтреперан глас каза.
-Аз ли аз съм Арранкар нумеро 409 и ТИ НЯМА ДА МЕ ПОБЕДИШ!!!.INCINARETE DRAGONCUS.
-хоооооо значи това е релис формата на аранкарите.
Пред него стоеше огромен дракон с червени очи и горяща уста.
-МУХААХХААХ СЕГА ВИЖДАШ ЛИ МОМЧЕ ТОВА Е СИЛА ТОВА Е ИСТИНСКА МИ ФОРМА И ТИ НЕ ЩЕ МЕ ПОБЕДИШ.
-Единственото нещо което искам от теб е да ми кажеш каде е Аизен.Имам заповед за екзекуция и...
-ЕКЗЕКУЦИЯ?АИЗЕН?ХАХХА ТИ СИГУРНО СЕ ШЕГУВАШ НИКОИ НЕМОЖЕ ДА ПОБЕДИ АИЗЕН-САМА НИКОИ.А И ДОРИ ДА ЗНАЕХ НЯМАШЕ ДА ТИ КАЖА.
-Е значи не си ми нужен вече.
-НЕБЪДИ ТОЛКОВА АРОГАНТЕН МОМЧЕ ДОРИ С ТОЛКОВА РЕЯТСУ НЕМОЖЕШ ДА МЕ УГХХХХХХХ.
Усещането беше ужасно все едно върху негобеше паднала скала.Неможеше да диша или да се движи всичко около него се рушеше.
-Реятсу?Та аз не съм си използвал и 1/3 от него.Съжелявам но трябва да умреш сега.
-МАЙНАТА ТИ МАЛЪК.....
Той нямаше време да да си довърши изречението.Сегаш гигантска ръка го беше стиснала и премазала.От него беше останала само купчина месо и натрошени кости които се въргаляха в кратера.Нему стоеше зад него задъхана и изпотена.
-Само с реятсу...той го уби само със собственото си реятсу.
TO BE CONTINUED

Еее нямах време да го мисля и излезе малко кяпаво ама все пак Enjoy.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Последна промяна Akuma-kun на Пон Май 28, 2007 9:01 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2007 5:20 pm 
Аватар

Беше добро, ама некст тайм като пишеш го направи по-дебилно ;) Така е някак си прекалено сериозно. Скоро обаче аз ще се изгавря с твоя пост ^^. После ти използвай моя.

My anime and manga list
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 18, 2007 2:48 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

IvanTheChemist написа:
Рукия пребива брат си понеже мечът му е мек и розов.

Сега като се замисля, не му е чиста работата на Бякуя =)) =)) =)) =)) =))
Второто ми хареса доста повече ^_^. С нетърпение очаквам продължението :balloon:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 28, 2007 4:54 pm 
Аватар

Bleach Fanfic:Chapter 2:Trip to Hueco Mondo

Нему беше вече седнала когато Енма се приближи до нея и и подаде кърпа да си изтрие потта от лицето.
-Добре ли си?Постарах се да огранича обсега на реятсуто си за да не те нараня.
-Да добре просто съм малко предозирана.
-Това е добре тогава аз ще тръгвам защото имам много работа пък и съм зверски гладен.Вземи този скрол и го предаи на вашия главнокомандващ внего се обяснява моето присъствие тук и заповедите които са ми дадени.
Докато говореше момчето извади от дйоба си кърваво червен свитък и го подаде на Нему.След това се обърна и започна бавно да се отдалечава.
-ЧАКАЙ КАК МОЖЕМ ДА СЕ СВЪРЖЕМ С ТЕБ...
-ВЪВ СКРОЛА ИМА ЕДНА HELL BUTERFLY ЧРЕЗ НЕЯ ЩЕ ПОДДЪРЖАМ Е КОНТАКТ.
С тези думи момчето вече се скри от погледа на Нему.Тя се изпрвави и забеляза реятсу метъра близко до тръпа на Комаро които лежеше близко до вече изчезналите Адски Порти.Тя го надигна и го изпусна охкаики.Уредът беше горещ сякъш беще държан в пламъци няколко часа а на разтопения циферблат беха изписани цифрите 9999999999.....Critical Error.Докато увиваше уреда в едно одеяло за да не се изгори пак до Нему се отвори Спирит Геита към Soul Society и овтътре се показаха две шинигамита от Special Corps Division.
-Нему Кутаиджо доре ли сте от Центаралата засякаха огромно количество реятсу и....
-Да благодаря чувствам се доре.Искам един от вас да занесе този свитък на Captain-Comander-ра незабавно.
-Разбира се Нему-сан.
С тези думи едното шинигами изчезна обратно в портите.

Свитъкът беше доставен на Капитан-Командир Ямада точно десет минути след получаването.След кратко обяснение Ямада пое скрола и го разтвори.След 5 минутно четено тои надигна глава и каза..
-Веднага свикаите събрание искам всички Капитани тук по наи бързия начин.
-Веднага сър.
Когато съветът беше готов и всички капитани се бяха събрали Ямада влезе в стаята и с спокоен глас започна.
-Каптани на Готеи 13 днес в премеждутъка 16:30-16:50 се разтвориха портите на Ада и от там излезе субект наричащ себеси Енма.По късно разузнавателния отряд е бил нападнат от Аранкар бивш Еспада които е щял да ибие всичи ако не е бил въпросният субект които е унищожил Еспадата.Това момче е изпратило скрол до мен в които се обеснява следното.
"Здравеите ако четете това значи сте наи силният човек с Soul Society защото на скорол има специялен Art of Binding които може да махне човек само със левел н реятсу 50.Моето име е Енма и съм специялна военна част на Gouka {Hell Fire} изпратена на Земята да екзекутира Капитана Предател Aizen Sousuke.Единственото за което ви моля е да не се месите и да ме оствавите да си върша работата."
-Е да не искам да ви чувам мнението защото вече взех решение да го оставим на мира.
-Но това е скандално да оствам едно момче било то и от Ада да се справи с нашия проблем.Не мога да го позволя.
-Никои не те е питал дали позволяваш ТИ Мyuri.
-Хмпх
Час 20:50 някъде в Karakura Town.
-Хмм наи после да хапна подобващо а сега е ред на работата.
След като излезе от заведението Енма извади мобилен телефон и без да набира никакъв номер каза.
-Ало обажда се Soul Destroyer номер 2 искам да ми се изпрати един stalker за портите на Хуеко Мундо
-Тъй вярно сър!!.
Веднага след като затвори телефона зад Енма пеизажът се рацепи и то черната дупка се подаде един холол.Съществото беше изкючително слабо и кокалите му бяха изпъкнали по тялото.В дупката на кърдите му беше вграден Червен кристал от които тръгваха черни вериги които бяха оковали ръцете и краката му.На маската която беше осеяна с пукантини и белези беше татуирано с големи букви S.L.A.V.E.
Енма се усмихна ии се приближи към съществото докосна го по главата и каза.
-Отвори ми пътя робе.
Съществото нададе рев и зад него се отвори пътят към света на хололите...пътя към Хуеко Мондо.
Перфектно...Каза Енма и започна да се смее а на асфата до тях сянката му започна да се деформира и от гърба и изкочиха две огроми крила подобни на прилеп...
ТО BE CONTINUED
Next Chapter:I Bring Fire to Your World.

Аиде на чаптърааа.После може и нещо смешничко да драсна.

Последна промяна Akuma-kun на Вто Авг 03, 2010 1:15 am, променена общо 4 пъти

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2007 3:26 pm 
Аватар

I bow to your will :ave:

My anime and manga list
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 7:04 pm 
Аватар

Нещо ми писна да пиша теми по биология, така че here I go...

Ичиго отива при психоаналитика си:
- Докторе, имам странен проблем.
- Спокойно, отпусни се, всички са така. Дано твоя поне не е крив...кхм голям.
- Докторе, чувам гласове в главата си. Мисля, че там има различен свят.
- Мислиш? Оооо, случаят е по-тежък от очакването. За какво мислиш?
- За вселената, паралелната реалност, за шизофренията, смисълът на живота и как да сбарам Наруто изодзадзе...
- За Орихиме мислиш ли?
- Не.
- За Рукия?
- Не.
- За Матсумото?
- Не.
- Диагнозата е ясна. Попаднал си под изключително зловредната илюзия на Айзен. Мислиш се за умен.
- Това лошо ли е, докторе?
- Не толкова, колкото страничните ефекти. Откривал ли си скоро колко ти харесва банкая на Бякуя?
- Е, да обичам розово, ама на Ренджи му е по-голям...ъъъ...повече ми харесва.
- Спокойно, това имах предвид. Сега култовия въпрос - харесваш ли жени?
- Да, Хитсугая е сладка...
- Дъъъ...ООООКККК
- Имаше една много яка мацка със зелен грим. Каза ми, че има татуйровка някъде по тялото, но не ми даде да я видя :( ...
- ...
- Иначе да, харесвам жени....
- ...
- Докторе добре ли сте?
- Да, Куросаки Ичиго. Приключихме за днес.
- Ама, докторе, аз нямам пари, а спирит партикълите ми свършиха...
- Няма проблеми. Имам много добро предложение за теб. 18 часов работен ден. Само лежиш и не правиш нищо. Осигуряваме безплатни лекарски грижи и лечение. И като бонус важащ до 10 минути услугите ми стават безплатни.
- Добре, къде трябва да подпиша?
- Попълни Huge Suicidal Baka формуляр и го донеси на регистратурата. Ще продължим следващия път.
- Тогава ще ви кажа за една маска, която си намерих скоро...
- И си я слагаш и ставаш супер силен и зъл?
- Амиии....не точно...ставам зелен.

Е толкова за днес и за доста време напред.

My anime and manga list
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2007 7:00 am 
Аватар

=))
Very nice,
poor Ichi.

Заглавие: Re: MyFic: Bleach
МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2009 1:40 pm 
Аватар

=)) =)) =)) леле баткаааааааааааааааа!! Те направо ме закла от смех! И бълхите ми почти измряха!!! Аде и аз като измисля некоя тъпня с брата и аз ке се тагна тукЪ....Изображение ..след като си зема каишка против бълхи(да доизмрат и останалите ... въпреки че ако продължавам да чета още 1-2 пъти и съм готов)!!!! о.О ! Изображение Изображение Изображение

Последна промяна Nimeria на Чет Май 21, 2009 2:15 pm, променена общо 1 път
Reason: многото емотикони са в разрез с правилата ^^

МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 11:36 am 
Аватар

Akumu-chan историята ти направо ме уби, не спрях дълго време да се смея, показах го на няколко приятели и те се смяха като луди и удобряват творенито ти, мисля че трябва да напишеш Bleach Parody Fan Fic :vicious: ще пожънеш голям успех с такова творение.

Последна промяна solecito на Пон Авг 24, 2009 12:49 pm, променена общо 1 път
Reason: Използването на удебелен/наклонен шрифт като основен е забранено

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 12:57 am 
Аватар

е що толко малко :(

а иначе беше велико
:hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl:

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 01, 2013 9:09 pm 

Когато видях думичката "Bleach" едва не паднах от стола от радост.Дотук нямаше нито един фик на Блийч!Ще се...разплачааа! :ДДДДД

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]