Дата и час: Вто Фев 25, 2025 7:00 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 38 от 53 [ 794 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 53  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Боен Колизеум 09 - Правила, отзиви и коментари
МнениеПубликувано на: Чет Ное 19, 2009 10:34 pm 
Аватар

Хао и да ползваше всички елементи пак - никакъв шанс, вярвам на clc-chan, за конкурса, но нА, дългата права коса, с изумруден блясък на всеки кичур... не го спаси :/ Сигурен съм, че Кеншин или Кенширо ще го смажат от бой, ако са се паднали заедно XD
//а чакай спирит ъф дъ файър е биомека (doh), зат'ва не продължи >_<

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 12:32 am 

Ironwill, спокойно аз вече оборих един такъв "потребител" на тази тема.(относно кой е фенбой)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 12:41 am 
Аватар

Само си измисляш извинения. И не, целта на колизеума не е кой има повече фенове и в началото не беше на основата на фенбойщината (не до толкова). В първия колизеум хора, които гласуваха за очевидно по-слаби герои само, защото ги кефят повече/са гледали едното аниме, а другото не бяха хранени яко и това спираше голяма част от хората да гласуват така. Даваше се голям отпор на фенбойчетата. Естествено хората няма да го правят това всеки път, безмислено е. И така се стигна до сегашното положение на колизеума.

И btw голяма част от колизеума беше да убедиш неутралните/тези, които не са гледали да гласуват за твоя герой. Не е нужно да си гледал и двете анимета, за да гласуваш съвестно (lol). Хората спорят има си youtube.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 12:49 am 
Аватар

iRoNWill - прав си донякаде.

За мен обаче, факта, че има 1 нещо показано в дадено аниме и друго нещо, което ти си ... измисляш, дефакто не е никакво правило. Нормално е всички герои да си използват силите от аниметата, защото са показани според автора и каквото правиш ти е да им обезсмисляш творенията, като на свой ход ги изкривяваш. Останалите правила пък и за правилата, като цяло, искам да кажа, че те са си зададени, точно за тази цел. И тук си прав, понеже никой не може да ти се наложи и вайс върса.

За фенбойстването само ще кажа, че за мен (а предполагам и за още хора) често има повече от 1 победител във версусите. Така че, това прави мен и предполагаемите хора, неутрални в битките. То всеки си има фаворит за колизеума и е повече от един, щото му харесват повече от 1 герой. Но фактически, като се абстрахираш от това предпочитание, можеш да приемеш логичния победител.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 12:50 am 

Еми може и да няма смисъл ама по тоя начин се обезсмисля целта на тоя колизеум. Следователно няма смисъл да се прави вече. Другия вариант е да се направи като битките в манга раздела преди и който предложи даден герой да си го защитава с техники, и да няма тъпо гласуване, а примерно да има съдии, като вече за съдии да се гласува предварително.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 6:20 pm 
Аватар

^ да и проблема ше е, че няма да има толкова хора, които да спорят и да се надвикват и прочее... ще има само обзървъри и то пак само тези които ги интересува. Пък и не мисля, че всеки предложил героя си ще може да го защитава. Така че по-добре тези които не могат/нямат възможност да си изберат представител или нещо от сорта. Ама както казаха вече.... тва е съвсем друга игра и няма да има достатъчно хора за да просъществува. Пък и от друга страна ще е много скучно, само едни съдий и 2-ма спорещи.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 7:43 pm 
Аватар

Както казах в момента в който ми предложите начин да има 45 участника, всеки с по двама героя и да си ги защитава - ще го обмисля сериозно :hat: Няма смисъл 10 човека да си пишат (и даже мога от сега да предположа кои са) И тогава бтв има мнооооого голямо значение кой как пише ~ Защото героят може да е в пъти по-слаб от другият герой, но ако го защитава и описва в пъти по адекватно... еми сори журито ще даде гласа си на този дето описва по-добре :hat: От жури няма смисъл в БК 1) Защото самото жури няма да е на едно мнение за всички битки 2) Щот ще мръняте, че еди-какво-си е било честно (не че сега не го правите ама там направо ще си пишете на журито) =)) Бтв то ако има съдии - вий за какво сте ми xDDDD

Както казах и преди няколко ...страници О.О Целта на БК предимно е да ви накара да изгледате някое и друго аниме и да изчетете някоя и друга манга. Целта е да ви запознае с героите. А фенбойщината отдавна установехме с колегите, че единствения начин да я обуздаем е да банваме потребителите в периода на БК-то. За един Колизеум обаче -просто не си заслужава xDDD Което естествено не означава да се водите само от този принцип, но при положение че повечето хора просто драскат едно мнение и нито знаеш дали са гледали и двете анимета и са решили така, дали по фенщината, дали са решили че биши А е по-хубаво от биши Б (с дамите е същата работа) ....или ти си спомогнал да ги убедиш в нещо xDDD Защото целта беше и все още е да убедиш неутралните в това ЧЕ твоя герой заслужава да мине в следващия кръг :hat: А това кой колко фена има - съжелявам, но мен откровенно казано не ме интересува. В минали БКта е имало герои , които не познавам, но определени потребители си ги защитиха много адекватно и гласувах за тях ^.~ Въпрос на личен избор е...колкото по-малко фенбойства всеки един от нас, толкова по-малко ще фенбойстват и останалите ^^ Същото важи и за промяната на вота в момента....

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 10:15 pm 

CLC, десет минути ти пиша отговор и накрая влязоха клиенти и без да искам го изтрих :( сега трябва отначало :( .
Естествено, че журито ще гласува за този който е успял да си защити героя по-добре(който го е страх от мечки да не ходи в гората). Предполага се, че журито не винаги е на едно и също мнение за това обикновено то е в нечетен брой. Както сама си написала и сега се мрънка, че не всичко е честно. За журито ще се гласува преди турнира, така че да може да се мрънка за това кой е в журито, но не и за неговите решения(все пак да мрънкаш, че си избрал някой си е висша степен простотия). Пък и се предполага, че съдиите ще са доста по-компетентни и безпристрастни. Относно това за какво сме ти като има съдии аз не знаех, че ни притежаваш(пропуснал съм някоя точка от правилата като съм се регистрирвал явно ама щом е за тебе може да измислим нещо :blush: ). Целта на БК не е да ни накара да изгледаме някое аниме (според мен), защото аз достатъчно анимета гледам и манга чета, а да се забавляваме. Във формата който предлагам ще се промени начина на провеждане на битките и споровете. Сегашните правила дават прекалено голяма свобода на героите и тъй като няма почти никакъв предварителен контрол(като изключим, че формата на снимката към превюто на даден герой е над допустимия размер и т.н.) се стига до дисквалифициране на герои след като е започнал турнира. Много е трудно да убедиш някой в нещо, след като е много по-лесно да натиснеш бутона за нов пост и да напишеш едно име, отколкото да го накараш да прочете две страници с коментари. В тоя ред на мисли това се прави от 60% от гласуващите в настоящия колизеум и с извинение(фенбой стана мръсна дума покрая тоя БК пфу) такива гласуващи само допринасят за опорочаването на турнира. За фенгойчетата винаги може да се сложи една тема като тая тука в която да дискутират двубоите, но няма да имат пряко влиание върху изхода им. Също така ще се въведат категории или дисциплини, защото сегашните битки са много нечестни в това отношение. С това ще се избегнат двубои в които един от участниците има само умения за близък бой и не може да лети, а другия може да лети и да се бие от разстояние.

Горе-долу такъв ми беше текста преди инцидента ако си припомня нещо ще го добавя.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 10:35 pm 
Аватар

Виж сега, вече не знам за кой път го пиша "БК е толкова интересен и "забавен", колкото сами си го направите" Аз директно отношение към това няма и не мога да имам. От жури няма смисъл освен ако не ми направиш жури от 40 души, защото подраздел, в който ще има 10 души пишещи и 10 човека жури няма абсолютно никакъв смисъл. Идеята на БКто е да има повече от 50 души коментиращи - това че някои хора го правят или съответно не го правят по никакъв начин не зависи от мен или някой от колегите. Това Е идета - изпълнението зависи от потребителите. Както казах - няма смисъл да банвам за такива неща >.> Пък и насила съгласи се не мога да ги накараме >.< Не, ти сериозно мислиш ли че ще има повече от 10 потребителя на кръст, които ще прочетат 20 теми от 5~6 страници, където само двама души си пишат ОСВЕН журито !? Защото по твоите думи излиза че те в момента не ги четат (и съм съгласна) , НО ако мислиш че ще почнат - грешиш жестоко. Както казах искам система дето ще удовлетвори поне 60 човека и ще ги накара да пишат ^.^ Останалото са някакви идеалистични идеи, които и на мен много ми допадат, но няма смиъл да се държи раздел заради 20 човека вътре ^^'''''

Правилата са достатъчно добри в това отношение. Това, че постоянно някои от вас почват да си ги интерпретират както на тях им е угодно в конкретната ситуация (защото в следващия момент тя не им изнася и се почва един малоумен спор О.О) си е напълно ваш проблем xDDD За мен те са пределно ясни и според мен се стигна до една точна на безумие като почнете да спекулирате с това или онова :hat: Най ми харесват коментарите с "мангата е така и онака" или "той е безсмъртен" - при положение, че прaвилата са категорични баш по тези точки. За съжаление има една категория герой дето не са за никъде - нито при висшистите, нито при нормалните ...та ще видим ако има турнир догодина къде ще ги сложим ~ То толкова мрънканици има, че правилата били прекалено строги виждаш ли, че ако ги лимитираме още ... честно казано на теб ще ти прехвърля да отговаряш на ЛСтата дето ги получаваме =)) Иначе идеята за дисциплините съм я споменала преди 20 страници - съответно никой не реагира. В момента е твърде късно да поправям нещо драстично в правилата, защото няма да е честно за вече отпадналите герои xDDD

ПП То фенбой и фенгърл отдавна не са нещо положително :hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 11:00 pm 
Аватар

Това се повтори поне 50 пъти вече... не са новини за никой.

Интересуват ме тези "средни" герои дето не пасват никъде.

Както каза @erejnion те идват в много различни тиери и просто за да се направи колизеум за тях, трябва да се "орежат" ... ако трябва да се слагат в нормалния, то пак трябва да се орязват от страна на имбави магий/абилитита. Или въобще да не се барат.

Меха колизеум звучи добре, но едва ли има много хора, които гледат предимно мехи и са запознати с механичните костюми. Така че тук влиза горе написаното в сила.... ОТНОВО.

Хора хем няма, хем има...просто не са мислещи такива.

hikuk - специално за битките в категорий си в голяма грешка... погледни Ваш vs Кенширо... на пръв поглед Кен пада, щото Ваш ще кажеш е рейндж... обаче се показа един пич дето изръси 2 реда и затапи всяква опозиция.

Та .... или си го оставяте така, или започвате да издирвате различни "Средни" единици и ги определяте като "нормални" и ги тикате в колизеума.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 11:13 pm 

CLC, целта на предложението ми е да се забавляват само хората които поне малко се напъват, могат и имат желанието да напишат поне два реда за някой двубой, защото точно в момента с тези гласувания от по една дума спокойно може да се сложи анкета. Искаш ли да ти напиша никовете на 50 души които биха се навили да пишат за даден герой(при условие, че имат свободно време де)? Журито трябва да е от 3 до 5 човека максимум, като по желание може то да е различно за различните категории. Както вече написах, може да се направят теми за коментари и дискусии към двубоите, но не и в темите където се провеждат. Няма проблем да отговарям аз на ЛСтата. Гарантирам, че няма да има неудовлетворени :death:

Хич ми не е забавно в момента, защото някой решил, че трябва да му има ника в дадена битка и хвърля ези тура за кой да гласува.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 11:27 pm 
Аватар

hikuk - не ти е забавно, защото го приемаш твърде на сериозно ... както CLC ти каза и както на мен ми каза преди 10-15 страници.

Това няма да се усъществи по простата причина, че тези хора няма да стоят нон стоп тук.

Я ми сметни колко от хората, които предложиха героите си, пишат в БК ?

дори и да намериш 50 човека (в което се съмнявам) не съм сигурен, че ще киснат тук през цялото си време за да спорят/защитават героите дето са предложили. Просто цялото внимание пада на тях... и хората нямат никво участие, а колизеума е направен точно за тях.

Темата за дискусийте няма смисъл... за какво е ? хората пишат там ама не че има някакво значение за колизеума... се едно им се дава кошче в което да плюят.

В момента ВСИЧКИ могат, когато искат да вземат участие и да се изкажат. Отнемайки тази тяхна свобода и ограничавайки цялото БК в 54 човека популация... ти отнемаш правото на хората да гласуват.

Ако толкова пък напираш за тази твоя идея, според мен тя няма бъдеще тук. Можеш да направиш отделен форум специално за БК турнири (ако изобщо има жив човек на който му се занимава) и там вече може да си е само с "елитните" потребители, можещи да се аргументират и са информирани до безкрайност.

Отнемайки свободата, според мен не е начинът.

а да и както споменах ЗА МЕН в някои от тези двубои има повече от един победител! и така трябва да се мисли, за да не се ядосваш излишно.

Последна промяна bloodsongg на Пет Ное 20, 2009 11:29 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 11:29 pm 

Абе не е начина според тебе ама и не предлагаш друг по-успешен начин нали? Така е лесно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 11:32 pm 
Аватар

Не предлагам, защото не ми трябва...

Това, че ти започна да предлагаш не значи, че и аз трябва... това не са ти избори за президент... все едно очакваш някой да те избере за нещо.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 11:38 pm 
Аватар

Няма начин всички да са доволни. xDDD Даже веднага ти го доказвам - виж колко хора МРЪНКАТ в тази тема че са недоволни. А колко от хората, които гласуват в темите, общо пишат че нещо не им харесва (изобщо имат повече от 2 поста в тази тема !?) И да прати ми този списък с 50 човека, защото ти гарантирам, че половината от тях няма да искат да пишат по 5 страници, спорещи с отстрещния, само за да ги оцени някакво жури. И естествено няма да им писне след вторият двубой :icecream: И естествено никой освен журито няма да ги прочете (4~5 луди ще има де) и...да като има ограничен достъп , има и ограничена посещаемост :hat:

Все едно съм някакъв папагал - спрете с туй жури. Няма да стане за този колизеум. За догодина ще по мислим - не че тази година не го мислихме де, но като сложихме на кантар нещатата. Ми да - повечето потребители НЕ искат да се обосновават, даже някои мрънкаха защо сме махнали анкетите >.> При очевадно поле за изява на хората с подвижно Айпи и двони,че и тройни регистрации O.O Така че нещо валидно за теб или мен , не е валидно за всички останали - няма какво да се лъжем за това. Видяхме какво стана в Манга раздела - няма смисъл да правя същото нещо и в Аниме, при положение, че най-вероятно ще има абсолютно същите резултати ^^''''

Останалото bloodsongg вече го каза >.<

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 38 от 53 [ 794 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 53  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]