Дата и час: Сря Фев 26, 2025 1:05 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сериали: Stargate Atlantis
МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 11:34 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Mm, забравил съм да кажа, че го изгледах...
Нали, това след 2-3-4 месечна пауза заради епизода "Ехо" ... :roll:
Та като цяло - сериала беше добър, привързах се към героите достатъчно, не ме кефеха плашещите елементи - тоест стряскащите такива ;/ но вече нз има ли чудовище, което да не съм виждал с всичките тия хорръри... въпроса е, че ме стряскат, иначе все тая как изглеждат ;/
Странно защо 4ти сезон ми е любимия >.> Където има 1/5 от SG1, там е интересното, деа...
Уолзи също ме изкефи като командир, макар, че ми беше жал за Картър...
Последните 2 епизода бяха як провал >< Разбирам, че са искали да направят нещо по-уникално и напрегнато-объркващо, ама т'ва не ми се хареса... Предпоследния беше някъв буламач, грозен миш-маш... и заради изпратения сигнал, вероятно десетки алтернативни вселени са отишли подяволите ;/ И наще всичките изведнъж в последния епизод решиха да запалят камикадзе-двигателите, от 2те страни на супер-кораба майка, което беше прекалено ;/ И в крайна сметка начина на проникване и унищожаване на тоя кораб, както и пътуването му - бяха абсурдни и пресилени ;/ Та края като цяло ме разочарова, бих предпочел по-отворен край... ама нямаше как, Атлантида трябваше да спаси Земята нали... The Point of Origin... Идеята хубава, ама изпълнението ме разочарова. Иначе като цяло от сериала съм доволен. Винаги епизодите бяха малко детективско направени, да те държат в напрежение - похвата беше доста добър като цяло.
И появата на старите муцуни винаги беше на място и такива, каквито са си...
Само не разбирам защо като тръгваха не взеха няк'ви Гоа'улдски оръжия :? Щяха да са супер-ефективни срещу тия зелени черва ;/ Особено тежките оръдия от кулите - 10 такива = 20 дрона... Даже обикновените пръчки щяха да свалят без проблем дартовете... ма нали е нова експедиция...

Разочаровах се от Асгардите малко и ми е жал за тях също толкова... очаквах да ги спасят от там...
И се надявах да се срещнат с другите развити цивилизации в галактиката...

Искрено се надявам да направят филма по-скоро и той да включва нещо различно от призраци =D

Профил  

Заглавие: Re: Сериали: Stargate Atlantis
МнениеПубликувано на: Чет Ное 19, 2009 3:00 am 

indeed

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]