Дата и час: Пон Фев 24, 2025 7:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 8 [ 109 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: БК09[Кръг3]: Haseo vs Teresa
МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 9:05 pm 
Аватар
Модератор

Тогава да оставят и Тереса да събере предмети? Ако ще си прави акаунт и тя :>

Мисля го, да. Защото той е виртуален в своя свят и всичките му атаки са само виртуални. Той не е в различно измерение на своя свят, а в измислен виртуален свят, който може да съществува във всеки свят. И щом всичките му плюсове идват, то идват и неговите минуси.
Но и никой не е казал, че трябва да се съобразява с всеки отделен герой арената. Т.е. ако избера риба герой, значили, че водните атаки ще удрят противника (при положение, че няма вода). Или тогава направо да се удави противника му?
Когато вкарваш герой си наясно с неговите плюсове и минуси. След като го е записал човека, значи трябва да знае как Хасео ще я накара да играе играта или как неговите виртуални атаки ще станат реални и ще могат да наранят реален човек. Също така тоя "аватар" ще е меха, ако е реално. Дори с призоваване да е, това не пречи да е меха... Има не малко герои които си призовават мехата...

И това "удря по дефоулт" става дума за неща които са нематериални принципно, като призраците, а не за виртуални неща съществуващи само в своя свят, и не можещи да съществуват в друг, ако не е такъв.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 9:20 pm 
Аватар

е най накрая да се отзове един с трето мнение по въпроса за мехата, а без нея Тереза го бие. Но както се изказа СаВа има разминаване в световете и не е същото.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 9:25 pm 
Аватар
The No-Goodnick

Kisoso май успя да се изкаже най-точно...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 9:28 pm 
Аватар

е са се ядосах

баси тъпата логика гледам в последните страници, правилото на колизеума е героите да съществуват в един свят, за да могат да се бият помежду си
по същата логика можем да сбием два mkv файла (съответно фейла)

аватарът не е мека, който е гледал поне .hack//ROOTS е виждал аватар до героя, който го е призовал
и без него, Хасео я размазва, защото може да ползва уменията на аватара си
ПРОСТО защото и той му е умение

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 9:44 pm 
Аватар

lzpreslav написа:
Не, аватарът си е нещо като програма, Haseo си управлява своя, но и сам се бие през това време

и на другия ти проблем :

Цитат:
Дори с призоваване да е, това не пречи да е меха... Има не малко герои които си призовават мехата...

със здраве :hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 9:48 pm 
Аватар

ееееее, аз пък си мислех, че мека е нещо механично, не нещо, което може да си промени формата, да му излезе нещо като пипало от ръката и т.н., образова ме

и както казах, героят използва силите на аватара си и без да го призовава, таман 4 примера има във филма (Атори използва ... нз, два различни начина, както се води там)

без здраве :hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 9:53 pm 
Аватар
Модератор

Да, ама Хасео е виртуален в своя свят... поне холограма да беше... Ако Тереса или които и да е отиде в света на .hack, то ще трябва първо да се свържи във виртуалната игра, за да се бие с него. Ама по-лесния вариант ще е да отиде да убие човека които играе с него акаунт, или да пусне вирус, или да унищожи сървърите :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 9:53 pm 
Аватар

lzpreslav написа:
ееееее, аз пък си мислех, че мека е нещо механично, не нещо, което може да си промени формата, да му излезе нещо като пипало от ръката и т.н., образова ме

и както казах, героят използва силите на аватара си и без да го призовава, таман 4 примера има във филма (Атори използва ... нз, два различни начина, както се води там)

без здраве :hat:

1. радвам се, че си научил нещо повече.
2. тук вече трябва да дадеш клип как ги използва. не че не ти вярвам ама нали всеки трябва да се увери, че Тереза няма шанс.

А Кисосо подметна нещо, че Хасео щял да загуби без skeith формата.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 9:57 pm 
Аватар
The No-Goodnick

CaBa написа:
Да, ама Хасео е виртуален в своя свят... поне холограма да беше... Ако Тереса или които и да е отиде в света на .hack, то ще трябва първо да се свържи във виртуалната игра, за да се бие с него. Ама по-лесния вариант ще е да отиде да убие човека които играе с него акаунт, или да пусне вирус, или да унищожи сървърите :lol:

------------>
Цитат:
  • Героите могат да се виждат и да се бият помежду си по дефиниция.

lzpreslav написа:
баси тъпата логика гледам в последните страници, правилото на колизеума е героите да съществуват в един свят, за да могат да се бият помежду си

SSJ Kisoso написа:
oh come on, не мога да повярвам, че наистина мислиш Хасео за 'различен'. Че Тереса с какво е по-различна от него, все плоски и на екрана. Всичко е измислено, а идеята на хак е да пресъздадат един свят, който е паралелен на друг (т.е. тези на играчите), дори и да не са в компютри, световете на клеймор и рпг-играта са все измислени и еднакво реални за случая.
Никой не ограничил светът на колизеума да е реалност в аниме. По (нормално) подразбиране се приема, че те ще са равноостойни по existence.

----
ако някой успее да разбере к'во съм подбрал евала... щото така изказано даже и аз незнам дали е разбираемо :lol:
та... да... мисля, че тия работи подкрепят и т'ва дето аз мисля :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 10:01 pm 
Аватар

нема, брате, в следващия колизеум ще предложа някой mkv файл за герой, може да стигне до 2ри кръг :kicking:

тегля .hack//ROOTS, Trilogy-то не съм го трил откакто излезе, и Региос доглеждам тази нощ и режа кадри

наистина от форума много може да се научи, в клас математици повечето имат такова логично мислене (дори някои съученици ме разбиват, много са добри), а тук каква липса на логика и празни приказки има, носи много experience, ако не си се сблъсквал преди с подобни разсъждения

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 10:05 pm 
Аватар
Модератор

Напълно съм наясно какво говори Кисосо.
Ама нещо вие не разбирате. Хасео е няколко тъпи електрона. Прехвърлянето на тея електрони в друг свят, пак си остава електрон... Или ще се принизяват героите за да могат да се бият с някой? Хасео не е призрак, че да може да се бие и вижда по дефиниция, не е и холограма. И е нещо което може да се бие и съществува само в неговите условия. А да вкарваме Тереса в неговите условия, тогава битката става нечестна.
Ако Хасео беше от паралелно/алтернативно измерение/свят, тогава ок. Важат си нещата, ама той си е електрон в света си.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 10:07 pm 
Аватар
The No-Goodnick

той си е персонаж в света си... неговия свят си е играта...

просто не виждам к'ва е разликата м/у т'ва да вкараме някой от атернативен свят или някой от виртуален свят...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 10:08 pm 
Аватар

вие хубаво спорите за тоя проблем.

аз за мехите да кажа, че не всички са изцяло механични... ходете гледайте Evangelion или Eureka 7 и Bounen no Xamd да се пообразовате, че като гледам ви трябва.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 10:10 pm 
Аватар
Модератор

А неща от игри са забранени >.>

Защо ме дразните сега, той е от шибан виртуален свят, и ако не играеш играта в която е той, няма как да ти направи нещо.

Разликата е, че в света си той е електрон. А вие го изкарвате нормален човек.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 10:12 pm 
Аватар

ейш алоооооо
и в трите ти примера има нещо механично в меките, затова и се наричат меки
точно в dot hack wiki-то се наричат оръжия, образовай се ти, мисля, че ти е нужно
http://dothack.wikia.com/wiki/Avatar_(Phases)

Последна промяна Pres на Вто Ное 17, 2009 10:14 pm, променена общо 1 път

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 8 [ 109 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]