|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 8:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Liar Game [j-drama] Публикувано на: Пет Сеп 11, 2009 5:13 pm |
|
chibo |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 11, 2009 4:38 pm Мнения: 231 Местоположение: teenage wasteland.
|
Сериалът ми харесва...много най-накрая гледах нещо, в което нямаше любов ( е имаше, но не беше очевадна) с нетърпение чакам втори сезон^^
_________________ Daydream I dream of you amid the flowers For a couple of hours Such a beautiful day
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Liar Game [j-drama] Публикувано на: Пет Окт 16, 2009 1:15 pm |
ukio |
|
|
|
Заедно с втория сезон на драмата ще започне излъчването и на spin-off, в който е включен съвсем нов актьорски състав. Ролите на Шота и Ерика ще се играят съответно от Юта Фурукава и Маюко Фукада. Епизодите ще бъдат 12, всеки с продължителност около 2 минути, а историята ще ни представи героите 7 години приди срещата им. Интересно ще ми бъде да видя интерпретацията на Юта. Той направи прекрасно включване като Фуджи в четвъртия каст. Маюко Фукада ми се струва малка за героинята, но ще видим. http://asianfanatics.net/forum/Fuji-TV- ... 91386.html
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Liar Game [j-drama] Публикувано на: Пет Окт 16, 2009 9:38 pm |
ukio |
|
|
|
Да, като се замисля, наистина има някаква прилика, въпреки че досега не ми е идвало на ум да ги сравнявам. Факт е, обаче, че Юта е пресъздавал съвсем различни герои и тази роля ще бъде ново предизвикателство за него.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Liar Game [j-drama] Публикувано на: Пон Ное 16, 2009 2:18 pm |
|
i_kiss |
|
|
|
Уеее това е един велик японски сериал!! Изтеглих си първи сезон по случайност от замунда и сега съм влюбена в него. Някакси леееко ми се искаше Акияма да го играе някой по-агресивно-секси актьор, но Шота ме грабна със характера който придава на героя си. А и аз винаги съм критична към всичко, така че... Ерика обаче е супер сладурана и красвица, това обаче някак не са сметнали да го покажат в сериала. Лично на мен героинята и не ми е от любимите. Някак суха и доста неуравновесена ми се вижда Нао. Адски много ама много ми се иска между Акияма и Нао да видим малко играя тип "котка и мишка" във втори сезон, пък ако ще и във филма. Днес ще гледам последния еп от първи сезон. После 1 ден почивка и почвам 2рия сезон. Обаче имам въпрос. Все някой тук трябва да има връзки в замундата и ако е възможно ще може ли този някой да качи епизодите от втория сезон там? Също се чудех дали сте чули някоя новина, клюка или снимки покрай филма, който ще излиза? Има ли дата за премиерата му?
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|