|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 5:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 1:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Е, има и хора, които си го харесват, колкото и забозено да е. То кой е вярвал, че 2-ри сезон ще е добър колкото 1-ви? Аз поне не съм смятала така, но все още си ме кефи ![:love:](./images/smilies/love.gif) . Единствения минус е, че вече мяза на шоджо ![:huff:](./images/smilies/huff.gif) .
Последна промяна Kudrokoska на Пон Ное 23, 2009 11:14 am, променена общо 1 път |
Reason: Не цитирай горния пост. |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 11, 2009 10:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
а плюсът е, че главният герой всъщност е героиня, и то малка на мен много си ми хареса, името на сезона е интересно, не продължиха историята по най-добрия начин, но си заслужава гледането!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 11, 2009 11:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31634_1360151345.gif) |
Jo jan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Мен пък много си ми харесва - историята е яка, героите ги развиват много добре и като цяло атмосферата на DtB определно са я запазили та да не кажа и направили още по добре. Аа и съжета за разлика от този в първия сезон е свързан. В 1-ви историята почна доста късно...преди това си бяха различни несвързани епизоди. Така, че в това отношение си се движат екстра. И в първия сезон си имаше бая фенсървиз просто може би го бяха прикрили по-добре
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 12:20 am |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
И в първата част имаше тук-там по малко фенсървиз - когато Мисаки беше с китайската рокля, някой и друг кадър на Амбър отзад, преобличаща се Мисаки в един от епизодите, Април с предизвикателна рокля в един бар и етц... (не знаех, че имам такава добра памет по отношение на тези неща... ![=))](./images/smilies/=)).gif) ) Но все пак в този сезон (който още не сме и преполовили) фенсървизът е повече застъпен...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 12:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Jo jan написа: преди това си бяха различни несвързани епизоди Защо да са несвързани? Не ги виждам така нещата. Всяка двойка епизоди си беше много намясто - нима към последните епизоди всичките тея герои в началните (да речем 10 серии) нямаха доста важна роля във фабулата А относно тоя фенсървис ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Не е чак толкова много, че да не се понася. Даже е твърде нищожен в сравнение с голям процент от аниметата. Пък беше малко по-сериозен в един-два епизода. Примерно в пети имаше просто един boob shot на очилатата мацка къде-е-той-къде
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 12:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
trancer4e4life написа: То кой е вярвал, че 2-ри сезон ще е добър колкото 1-ви? За мен 1ви е още по-зле и от тоя.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 3:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31634_1360151345.gif) |
Jo jan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Ryoka__ написа: Защо да са несвързани? Не ги виждам така нещата. Всяка двойка епизоди си беше много намясто - нима към последните епизоди всичките тея герои в началните (да речем 10 серии) нямаха доста важна роля във фабулата E точно де докато гледаш първите епизоди те се виждат несвързани...просто Hei и компания изпълняват някакви поръчки, мини арки от по точно два епизода. После тея герои кой откъде е и само главните си остават. В първите 10 до колкото си спомням дори още не бяха загатнали за главния сюжет (добре може и да са и да не си спомням, но си беше доста късно когато го почнаха) Всичко почна да се подрежда чак към края на сезона. Тоест ако човек съди нещата като е гледал само първите 5 епизода 2-ри сезон изглежда далеч по-добре от 1-ви, а те порсто са си различни. А за фенсървис...имахме Мисаки в онези сцени които се споменаха по-горе, Амбер в нещо, което си нямам идея какво точно беше, припепнало по тялото и да не говори, че една от контракторките всеки път когато използваше силата си оставаше без дрехи Така де втория сезон сравнение с това няма почти нищо, а където има в повечето случай е логично на място
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 11:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
мен пък много ме кефи телепортиращата контакторка от първи сезон (забравих й името) точно, защото като се телепортира остава без дрехи много по-добре от др. анимета в които ги спукват от бой с техники и магии и всякви глупости и на дрехите им нищо им няма - сякаш са няква ултимативна неразрушима материя израстнала върху кожата им
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 7:47 pm |
krumisimo |
|
|
Jo jan написа: От началото до края на първия сезон епизодите си бяха навързани на блокове, два по два (само без последния)... Първите десетина бяха само като въведение в историята, да ни запознаят със света на контракторите и централните герои, които ще играят по-значителна роля нататък, и чак след това почнаха да навързват постепенно нещата... Всичко си е било замислено от авторите... То и затова сега ни хвърлят направо в сюжетната линия и не ни пускат някакви на пръв поглед несвързани епизоди - защото сме запознати с хавата... А и в RnG сериите също продължават формално да са си разделени по двойки (на първа и втора част)... Ма стига съм я джвакал тая тема...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 14, 2009 6:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31852_1354484143.jpg) |
Coup de Grâce |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 03, 2009 8:01 am Мнения: 1585 Местоположение: Варна
|
Жестоко разочарование. ![Изображение](http://fc03.deviantart.net/fs29/f/2008/121/a/1/_projectilevomit__by_Abfc.gif) Не си заслужава коментирането.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|