|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Вто Ное 17, 2009 10:54 pm |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
A.N.JELL (formed by Jang Geun Suk, Park Shin Hye, Lee Hong Ki and Jung Yong Hwa) получиха специална покана от Япония. Окинава, Япония: ANJELL бяха поканени да дойдат в Окинава за заснемане на драмата. Продуцентите веднага са се съгласили. Те планират да започнат снимките на 18 ноември в продължение на 5 дни с 4 нощувки в Окинава, а също ще има и сцена с феновете им. Един от продуцентите каза: "Въпреки, че драмата не е официално излъчвана в Япония, тя вече е привлякла вниманието голяма аудитория чрез интернет. Особено много нараства популярността на Jang Geun Suk и Lee Hong Ki. Те са следващото поколение корейски звезди, които привличат много внимание." Снимките на драмата приключват на 26 ноември. Това е първата корейска драма, която е заснета в чужбина през последната седмица от снимките.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Съб Ное 21, 2009 8:26 pm |
|
PartyMonster |
|
|
|
Нека бъдат 26 xD Тази комбинация от актьори ми е просто безценна owo it's like omg Lee Hongki and Jang Geun Suk -едни от най-любимите ми корейски звезди на едно място x333 Много обичам такъв тип истории, когато се появи и брат й xDD @kaik- не само на теб Kang Shi Woo ти напомня на Ji Hoо. Характерите им супер много си приличат и аз го усетих. Добрият принц, който винаги й помага в трудни моменти и е до нея, страдайки, че тя не споделя чувствата му xD Винаги има нужда от един такъв персонаж.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|