|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: [:AsAA 2009:] Jury Contest! Публикувано на: Нед Ное 01, 2009 7:06 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Ето как върви хавата. Идва НГ(нова година), с нея идват и наградите за СГ(стара година). Съответно AsAA 2009. За да бъдат осъществени тия награди, трябва да се избира пак жури. Модовете ще изберат, но няма да е на случаен принцип. Какво се иска от вас, феновете -> Да предложите жури! Помислете добре, кой отговаря на критериите:- следял е аниме фронта на 2009ма година - има добра преценка за анимета - кефи ви щот е пич //това е качеството му да работи в екип - бил е достатъчно активен в сферата //знае терминология и е писал във форума и коментарите му са смислени т.н... - има опит от предни години в съдене на анимета - има опит от гледане на повечко матер'л - освен, че се кефи на аниме, цени и неговите саундтраци, и братятя му и света го студио, спонсори, телевизии - няма особено соц. живот и може да се занимава //шегу Как да ми предложите човек? Ето пример: хх написа: Предлагам човекът ХИКСЗ(линк към профила му по възможност) Защото, , мъ кефи, гледал е бая, учавствува навсякъде(досадата му с досада), има набито око за аниме(но все още вижда с него), гледал ги е таз годишняте онгоинги(или поне така изглежда). Ето примери за Него: - линк - цък - прас - земи - хоп Мисля, че мн хора смятат като мен //но това е без значение, щото аз първи го предложих... Ако например Вие също смятате, че Този човек е компетентен, не ме интересува, не искам да виждам х2 х3 х4 х5 (т'ва дотука е 120) в тая тема[/i]!! Подкрепяте кандидатура, само ако има нещо важно да добавите за човека или ви се ще да напишете пп: съгласен съм с "хх" =/ Аз ще видя всички кандидатури и ще преценя, не се притеснявайте. Ако случайно смятате, че вие отговаряте на критериите - чудесно, предложете себе си, никакъв проблем не е, не се срамувайте!! Ако и вие сте забелязали, че хората са МНОГО, няма да ви учуди, но мисля да ви огранича за сега на по 1 човек = 2 кандидата Повече от 2ма не можете да предлагате.Местата в журитооо не смятам да са повече от 20, а трябва да са нечетна бройка... но за сега нямам определена рамка, ще видим как сме с компетенцията.. И така, предложете ми Личности. Хора, които ще се дадат прецизна и точна оценка на 2009ма година. Ето част от нещата, с които ще бъде нагърбено журито: - избиране на best anime във всички категории, в които ще гласуват отделно потребителите - комуникация и работа в екип с другите от журито и организаторите - пускане на темите от името на организатора, ако той пожелае - обективна критика и оценка на победителите след краят - носене на 20кила туршия на гръб през цялото време //шегу - записано име в AsAA 2009 темата, като избран елит на AnimeS-bg.com за годината Защото да си жури, означава да си елит. Да си човек с преференции, които е бил забелязан от себеподобните си и на който е възложена задача да определи, като най-компетентен, кое аниме е по-добро в категорията. ВИЕ избирате елита на AnimeS-bg, ВИЕ давате преференциите на ХИКСЗ. Не приемайте тая тема на шега(въпреки, че съдържа такива за разведряване), искам добре мотивирани кандидатури, особено за по-непишещи хора. Ще преглеждам мнения по форума и ще се консултирам с колеги до колко този човек е "вещ в занаята". Оглеждайте се, време има. Крайният срок за предложение ще е максимум до 20ти Декември. Тоест повече от месец имате време да разгледате и разучите кой какъв е що е... Потребителят не може да участва ако датата му на регистрация е след 01.10.2009. Мерси за помоща ;] ______________________________ Едит(1): Дам, тая тема е копипаста от миналогодишните, щото тогава Саяна доста се постара да я напише и все още ме кефи
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Jury Contest! Публикувано на: Пон Ное 02, 2009 2:04 am |
|
Karia~chan |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
SSJ Kisoso
Щот видях един линк, щото хоим заедно на суши, щото си няам раута, щото той си няа раута, щот го волим яко ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥~~
... сериозно .. XD YesSsSSssSs~ 1st xD
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Jury Contest! Публикувано на: Сря Ное 11, 2009 11:30 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
SayanMkСаяне този път ми го дължиш това участие след като миналата година ме натика на сила в журито, сега е твой ред и щот не ма кефиш и bloodhunterrДоста активен в ongoing заглавията, ще се справи, убеден съм.
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Jury Contest! Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 3:26 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
zlobcho и krumisimoИ двамата следят много от онгоинг заглавията и според мен може да им се има доверие
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Jury Contest! Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 10:43 am |
|
NightShadow |
|
|
|
To Sayan не е ли константа в журито ? Аз предлагам: djhot-кефи се на Гинтама и следи заглавията Proks-същата причина Belgarion-има як профил
Последна промяна NightShadow на Чет Ное 12, 2009 10:51 am, променена общо 1 път
_________________ Човекът в черно бягаше през пустинята, а Стрелецът го следваше.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Jury Contest! Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 10:47 am |
|
petarvladikov |
|
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
SayanMK-щото се кефи на One Piece, IvCHoy-Щото е пич, Belgarion-щото е два пича, spiralkinda-щото има готин аватар
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 11:02 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
хора, хора... по-полека де CaBa написа: Ако и вие сте забелязали, че хората са МНОГО, няма да ви учуди, но мисля да ви огранича за сега на по 1 човек = 2 кандидата Повече от 2ма не можете да предлагате.
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Jury Contest! Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 1:41 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Ами аз предлагам dadaadda тогава. Останал съм с впечатление, че следи и доста от излизащите не-ечи анимета
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Jury Contest! Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 2:53 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
spiralkinda тази година, няма да е в журито, просто не приемам като главен мод, да давам оценки на анимета .
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Jury Contest! Публикувано на: Пет Ное 13, 2009 10:12 am |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
Айдееее да престанете да гласувате за SayanMK ; знаем, че има най-малък социален живот и по цели дни джъга анимета. clcloaderОбщо казано, оттук-оттам гледах и четох мнения, после гледах в колко теми са писали после туй-онуй, и излезе, че се влюбих в clc Няма нужда да препращам към готини мнения, оправдаващи изключителните характери на нашите аниме-герой и всеотдайната (им) активност (мм) //всъщност си набелязах и zlobcho, но явно и той е общ фаворит (:
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Jury Contest! Публикувано на: Пет Ное 13, 2009 12:55 pm |
|
Pres |
|
|
|
zlobchoа и ... Саянски миналата година каза аниме модераторите са си в журито, няма смисъл да ги предлагате edit: а, да, и krumisimo, не съм сигурен колко е редовен, но изглежда сериозен и готин
Последна промяна Pres на Вто Ное 17, 2009 11:04 pm, променена общо 3 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Jury Contest! Публикувано на: Пет Ное 13, 2009 8:49 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
е цлц е ясно че всички я искаме
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|