|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Ное 08, 2009 5:33 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Аз доколкото разбрах ставаше въпрос, че Ичиго е единствения с captain class reiatsu който не е виждал шикая му. Всички останали: Вайзарди, Капитани+бивши капитани, Аранкари... всичките top tier-и са го виждали поне веднъж(може би с изключение на някои от членовете на Royal Guard-а) Но, както и да е... Ичиго в момента няма никакъв шанс дори да докосне Айзен... ако по някакъв друг начин, освен в H2 mode успее да му нанесе някакво поражение... това ще е по - смешен момент, отлкотото всичко до сега.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Ное 08, 2009 8:42 pm |
krumisimo |
|
|
|
lcool, недей толкова жестоко да подценяваш Ягодко - на Айзен 3 пръста ще са му нужни... Bloodwed, то вярно Унохана само не спомена измерението, дето са царя и нулевата дивизия... Там сите трябва да са с реятсу поне колкото на капитан и да не са виждали нечий шикай, но сиг яко ги мързи...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Ное 09, 2009 11:51 pm |
anryan |
|
|
|
Надали Ичиго ще победи Айзен в сегашното си състояние.Очаквам да има два сблъсъка между тях
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 11:19 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
IvanTheChemist написа: Айзен е слаб в кидо, да. Това не му пречи да пуска 90то кидо без incantation, right? Както каза той самият - достигнал е лимита на шинигамитата при бой с меч, шунпу, кидо и бой без меч. Това той го казва, нали? В смисъл, това не го прави вярно . Клишето, което подозирам че е вярно в случая е че Айзен не притежава нито една от тези сили. Останалото ще го напиша в манга темата така Чудя се дали някои с познания по японски, защото съм сигурен, че съм го чел с друг превод на английски, може да ми помогне да разтълкувам този момент http://www.onemanga.com/Bleach/176/13/в крайна сметка той е победен заради илюзиите на меча му или Айзен наистина може да ползва магията. Звучи ми сякаш те хипнотизира и използва твоята сила за да те смачка. По същия начин ловеше мечовете, сякаш тях ги няма - може би защото само създава илюзията, че е спрял меча с един пръст, а всъщност въобще не е там, където е насочена атаката. Обаче това означава, че и Ичиго е бил по контрол. Въобще не мога да разбера къде е логиката, един слаб шинигами да бие НАй-СИЛНИЯТ, само защото той единствен не е под хипноза. Тогава хипнозата е най-силното оръжие на Айзен, не магията или боя с меч или каквото там третото беше А, мм ?
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 12:41 pm |
|
Freak_on_a_leash |
|
|
|
nozo написа: Аз пък си мисля че бащата на Ичиго е бил от 0-вия отряд и го е напуснал поради някаква причина преди 100 години и след това са назначили забравих името на капитана на негово място и тогава Урахара става капитан. А и нали обсняваха, че не можеш да напуснеш - евентуално си взимаш отпуск, ако наистина искаш да напуснеш - отиваш в затвора. За т'ва ми е много странно, че бащата на Ичиго е шинигами. Надявам се в последствие да обснят този пропуск...
_________________ Guilty by association...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 12:54 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
И аз мисля като nozo. @Freak_on_a_leash - Да, ама Урахара не е, нали? @Logrus - Не виждам защо Айзен да не може да използва Кидо, без да използва илюзия Примерно може да го илизьонира, че уж го е пробол със занпактото си(рандом противник на Айзен), но това далеч не е така... И после да приложи кидо в/у него съвсем нормално... А и щом автора е казал, че Ичиго никога не е бил под някоя от илюзиите на Айзен, значи е така, а ако евентуално се окаже, че това не е вярно Кубо на сапун
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|