|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Link: Hana Yori Dango 1, 2 [J-drama] Публикувано на: Пет Апр 17, 2009 10:11 am |
Крал |
|
|
Регистриран на: Пон Дек 01, 2008 8:47 pm Мнения: 38 Местоположение: София
|
А аз вече чакам някой да подхване и тайванската... ах, тоз Вик Чоу... да си го гледам на български
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Hana Yori Dango 1, 2 [J-drama] Публикувано на: Съб Юни 13, 2009 12:10 am |
|
Kaze_no_Kai |
|
|
|
elexis дано са минали матурите добре та чакаме да започнете и втори сезон,че ми надуха главата вече ....мислех аз да се хвана но нито намирам raw над 3 еп. нито eng subs....,така че надеждите са ми в теб!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Hana Yori Dango 1, 2 [J-drama] Публикувано на: Вто Мар 09, 2010 12:43 am |
|
Wildheart |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 20, 2007 7:33 pm Мнения: 356 Местоположение: Grand Line
|
Само аз ли мразя този сериал ... Т.е. като цяло си беше хубав, но след С2 еп7 бях като - wtf .... да ти 'censored' и края да ти 'censored' ... Защо по ангелите Руи --> Макино(някфа шматка дето не знае сърби ли я боли ли я) --> Тсукаса(някфа грозна маймуна) ... Абе имам много събран хейт за HYD но няма смисъл просто...
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Hana Yori Dango 1, 2 [J-drama] Публикувано на: Вто Апр 06, 2010 5:06 pm |
|
thunderth |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 03, 2009 5:10 pm Мнения: 10 Местоположение: Montana City
|
ами.. явно да Обужавам го този сериал и благодаря за линковете ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|