Дата и час: Пон Фев 10, 2025 5:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 17 [ 252 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009)
МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 1:46 am 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
Е, има и хора, които си го харесват, колкото и забозено да е.

То кой е вярвал, че 2-ри сезон ще е добър колкото 1-ви? Аз поне не съм смятала така, но все още си ме кефи :love:. Единствения минус е, че вече мяза на шоджо :huff:.

Последна промяна Kudrokoska на Пон Ное 23, 2009 11:14 am, променена общо 1 път
Reason: Не цитирай горния пост.

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 6:55 pm 
Аватар

Аз го дропя. Свиркайте като се покаже плот-а около Ийн.

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 8:13 pm 
Аватар

Аз го дропнах още в началото като видях фенсървиса в Darker than black нямаше почти никакъв фенсървис,да не кажа никакъв, това стана и голяма боза напоследък, абе само пррецакаха добрите впечатления от 1вата част

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 10:56 pm 
Аватар

а плюсът е, че главният герой всъщност е героиня, и то малка :thumb:
на мен много си ми хареса, името на сезона е интересно, не продължиха историята по най-добрия начин, но си заслужава гледането!

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 11:10 pm 
Аватар

Мен пък много си ми харесва - историята е яка, героите ги развиват много добре и като цяло атмосферата на DtB определно са я запазили та да не кажа и направили още по добре.

Аа и съжета за разлика от този в първия сезон е свързан. В 1-ви историята почна доста късно...преди това си бяха различни несвързани епизоди. Така, че в това отношение си се движат екстра.
И в първия сезон си имаше бая фенсървиз просто може би го бяха прикрили по-добре :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 12:20 am 

И в първата част имаше тук-там по малко фенсървиз - когато Мисаки беше с китайската рокля, някой и друг кадър на Амбър отзад, преобличаща се Мисаки в един от епизодите, Април с предизвикателна рокля в един бар и етц... (не знаех, че имам такава добра памет по отношение на тези неща... =)) )

Но все пак в този сезон (който още не сме и преполовили) фенсървизът е повече застъпен... :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 12:37 am 
Аватар

Jo jan написа:
преди това си бяха различни несвързани епизоди

Защо да са несвързани? Не ги виждам така нещата. Всяка двойка епизоди си беше много намясто - нима към последните епизоди всичките тея герои в началните (да речем 10 серии) нямаха доста важна роля във фабулата :lol:

А относно тоя фенсървис :o Не е чак толкова много, че да не се понася. Даже е твърде нищожен в сравнение с голям процент от аниметата. Пък беше малко по-сериозен в един-два епизода. Примерно в пети имаше просто един boob shot на очилатата мацка :lol: къде-е-той-къде

МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 12:50 am 
Аватар

trancer4e4life написа:
То кой е вярвал, че 2-ри сезон ще е добър колкото 1-ви?

За мен 1ви е още по-зле и от тоя.

МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 3:00 am 
Аватар

Ryoka__ написа:
Защо да са несвързани? Не ги виждам така нещата. Всяка двойка епизоди си беше много намясто - нима към последните епизоди всичките тея герои в началните (да речем 10 серии) нямаха доста важна роля във фабулата :lol:

E точно де докато гледаш първите епизоди те се виждат несвързани...просто Hei и компания изпълняват някакви поръчки, мини арки от по точно два епизода. После тея герои кой откъде е и само главните си остават. В първите 10 до колкото си спомням дори още не бяха загатнали за главния сюжет (добре може и да са и да не си спомням, но си беше доста късно когато го почнаха) Всичко почна да се подрежда чак към края на сезона. Тоест ако човек съди нещата като е гледал само първите 5 епизода 2-ри сезон изглежда далеч по-добре от 1-ви, а те порсто са си различни.

А за фенсървис...имахме Мисаки в онези сцени които се споменаха по-горе, Амбер в нещо, което си нямам идея какво точно беше, припепнало по тялото и да не говори, че една от контракторките всеки път когато използваше силата си оставаше без дрехи :lol:
Така де втория сезон сравнение с това няма почти нищо, а където има в повечето случай е логично на място :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 11:46 am 
Аватар

мен пък много ме кефи телепортиращата контакторка от първи сезон (забравих й името) точно, защото като се телепортира остава без дрехи
много по-добре от др. анимета в които ги спукват от бой с техники и магии и всякви глупости и на дрехите им нищо им няма - сякаш са няква ултимативна неразрушима материя израстнала върху кожата им :pokey:

МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 7:47 pm 

Jo jan написа:

От началото до края на първия сезон епизодите си бяха навързани на блокове, два по два (само без последния)... Първите десетина бяха само като въведение в историята, да ни запознаят със света на контракторите и централните герои, които ще играят по-значителна роля нататък, и чак след това почнаха да навързват постепенно нещата... Всичко си е било замислено от авторите...

То и затова сега ни хвърлят направо в сюжетната линия и не ни пускат някакви на пръв поглед несвързани епизоди - защото сме запознати с хавата... :lol:
А и в RnG сериите също продължават формално да са си разделени по двойки (на първа и втора част)...

Ма стига съм я джвакал тая тема... :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 14, 2009 2:52 am 
Аватар

Едвааам успях да докопам нещо от история на първия Darker Than Black, а тука вече нищо не схващам. Ще съм много благодарен, ако някой ми направи кратко резюме на случилото се от първи до пети епизод.

МнениеПубликувано на: Съб Ное 14, 2009 4:00 am 
Аватар

урааа ... много яко, Suou се влюби в Hei, Yin се връща в обзървър форма, ама той не може да я види и Suou става ревнива.. нека позная, накрая двете ше се изподърпат за Hei и става е баси харема....

то тва не е DTB вече за мен... тва е School Days.

яко го разбозват и е само 13 епа то свършва преди да е почнало с тея простотий.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 14, 2009 6:58 am 
Аватар

Жестоко разочарование. Изображение
Не си заслужава коментирането.

- p a t h o s - e t h o s - l o g o s - p h a l l u s -
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 14, 2009 2:50 pm 
Аватар

На мен много ми харесва развитието! Различно е от първи сезон, жалко, че обръщат доста повече внимание на романс, драма и т.н., ноо все пак не е лошо продължение. И още по-добре, че е 13 епизода, историята ще е кратка и интересна.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 17 [ 252 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]