|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 15, 2009 10:41 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
Аз бих бил... ... ... Бога на нищото
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ако бяхте бог, то какъв бихте бил? Публикувано на: Сря Апр 15, 2009 11:26 pm |
|
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
бих бил Бог на Храната защото ранъта прай борбъта! ще имам силата да командвам скарата и тиганите
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа: Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people. Сезон 4, епизод 2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ако бяхте бог, то какъв бихте бил? Публикувано на: Пет Апр 17, 2009 10:36 pm |
|
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
snowwhite_queen написа: Ще съм Богиня на храната Цялата храна на света ще е при мен , а вие всички ще имате нужда от храна и ще ми се подчинявате за да ви дам искаш да бъдеш моята богиня щото аз вече заех бог на храната ама както Арес и Атина все са на войната нищо не пречи
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа: Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people. Сезон 4, епизод 2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ако бяхте бог, то какъв бихте бил? Публикувано на: Съб Апр 18, 2009 11:58 am |
|
snowwhite_queen |
|
|
Регистриран на: Съб Юни 21, 2008 2:05 pm Мнения: 363 Местоположение: In a world with no chalga...
|
Цитат: snowwhite_queen написа: Ще съм Богиня на храната Цялата храна на света ще е при мен , а вие всички ще имате нужда от храна и ще ми се подчинявате за да ви дам искаш да бъдеш моята богиня щото аз вече заех бог на храната ама както Арес и Атина все са на войната нищо не пречи Не съм видяла, но и на мен нищо не ми пречи (само,че повечето храна ще е при мен )
_________________ Japanese
"...have the courage to follow your heart..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|