|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 10:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Сря Ное 04, 2009 1:27 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Ясно ми е омаке кво е ама мислех, че ще са два чапа както си пише, а не сайд стоури.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Чет Ное 05, 2009 7:37 am |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Не е от арта, а от "високото" качество на сканлейшъна. Следващата глава очаквайте: Дзеро (Шуу, Люлюш): Добре си ми дошъл, Джерард! Нека разрушим света и избием всички! Джерард: STFU N00b! Като ги избием, аз как ще поробя хората да правят кула? Дзеро: Я за какво се мъчих да те съживявам, ти се оказа педераст! Джерад: OMG WTF? I'm Imba g0sU, die yandere fag!
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 8:23 am |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Добре беееее, това не го очаквах Земи огин, запали ме, направи ме дракон! Сега Натсу става турбо имба, мачка наред и т.н. Малко само ще трябва да го балансират, взе да писва.
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 12:46 am |
|
IvanTheChemist |
|
|
|
Аз се сещам нея къде я е белязал дракона . За съжаление не е чудовище с пипала, ама щеше да е прекалено имба - Tentacle Dragon Slayer, който да е малко момиченце.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|