|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 4:07 pm |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
Това вече бе изяснено на предната страница. popcorn girl написа: благодаря за линковете,но и при 9,10 има проблем;9=8,10=9 ;аз все още се опитвам да изгледам 1 и ще чакам докато се появи /не критикувам-не ме разбирай погрешно-просто съобщавам факт//макар,че носителите на лоши новини едно време са ги трепели ще рискувам / ireto_rs написа: за съжаление аз само копирам линковете, те не са мой и няма как да гарантирам тяхното съдържание... Съжалявам... ще направя рекламация на линковете и се надявам да ги оправим Ако някой има желание мога да пусна линкове към торенти... там няма грешка и за около половин час си свалям епизода...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 4:47 pm |
|
excape |
|
|
|
На мен ми е забавен сериалът. Но актрисата въобще не си е на място, поне на външен вид трябваше да изберат някоя не с толкова заоблени форми, то си и личи, че си е момиче отвсякъде. Не ме разбирайте погрешно, актрисата, макар да не я харесвам, си е добра актриса, особено в Хевънс три, но мисля, че за този сериал не е най-удачния избор.
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 5:54 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
zdzdz написа: Това вече бе изяснено на предната страница. Oh, k.
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Сря Ное 11, 2009 11:03 am |
|
zdzdz |
Модератор |
|
Еми аз съм обяснил в tutorial-а ама.... С TvAnts си гледам SBS, MBC, KBS 2, Mnet, KMTV, Arirang 24/7 без проблем.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Сря Ное 11, 2009 12:02 pm |
|
zdzdz |
Модератор |
|
kaik написа: ами изтеглих си го ,инсталирах го и сега натиснах sbs и почна да се зарежда ама после ми излезе няква игра или нещо от рода Като избереш желаната телевизия от списака с всички останалии, тя ще се появи и в други списък под таба Channels. Излиза ти и един нов прозорец, където ще е видеото. В началото на него може да се появят разни реклами, но това няма значение. В дъното на прозореца трябва да се появи синьо поле и да започне да се пълни със зелено (това значи, че зарежда). Като се запълни със зелено, трябва да се появят ппроценти и телевизиятаа тръгва.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Пет Ное 13, 2009 4:04 am |
|
faifully |
|
|
Регистриран на: Съб Юни 07, 2008 7:07 pm Мнения: 95 Местоположение: В трала-ла света. PFFF, WHATEVER
|
11 епизод беше много готин,особено края Наистина не разбирам,както четох някъде по-горе ,защо рейтингъм му е по- малък от на Iris(е предполагам въпрос на вкус ,но все пак двата филма са различни-този си е лекичък и не натоварващ). А ,между другото ми трябва малко помощ ,за да открия новия филм с Jang Geun-suk - Itaewon Murder Case,гледах трейлара и ми хареса много,така че ако знаете къде мога да го гледам дори и да е он-лайн,моля пишете ми .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|