Ние не сме, но спокойно... ти си специален, няма за какво да се притесняваш.
Така е, даже мога да помогна и на някои от вас ... това ще е хубаво, нали ?
_________________ "It is the folly of men to believe that they are great players on the stage of history, that their actions might affect the grand procession that is the passage of time ..."
Заглавие: Re: Живот след смъртта?
Публикувано на: Съб Окт 31, 2009 2:19 pm
snookie
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
Както е казано : "След смъртта ми от трупа ми ще изникнат красиви цветя и аз съм в тях и това е вечността ...
_________________ "It is the folly of men to believe that they are great players on the stage of history, that their actions might affect the grand procession that is the passage of time ..."
Заглавие: Re: Живот след смъртта?
Публикувано на: Сря Ное 11, 2009 8:59 pm
akvamarin
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 12:52 am Мнения: 667 Местоположение: Selenit Saturn
instagram.com/selenitsaturn facebook.com/sailormoonselenitsaturn Моля ви дайте ми машина която записва Мислите, Въображението, Идеите, Сънищата, Чувствата, Мечтите...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения