Някой случайно да се е заел да го качва в бг сайт? Понеже МУ не ме обича особено много напоследък :< (нито MF или RS от които бих си дръпнала частите ><)
В първия пост сложих линкове за 4сторинг, има го качено и в дох, но там ги трият ежеседмично и не виждам смисъл да ги побликувам. В Бг-тракерите ще се качва най-рано след месец...
Публикувано на: Пон Ное 02, 2009 11:43 pm
Almateria
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
Добавих линкове за 9 и 10 епизод във 4сторинг, за съжаление аз само копирам линковете, те не са мой и няма как да гарантирам тяхното съдържание... ако някой има желание да качи наново сгрешения епизод ще сложа линка в първия пост... Субтитри на български за 4 епизод на сайта на Eastern Spirit. Приятно гледане!
благодаря за линковете,но и при 9,10 има проблем;9=8,10=9 ;аз все още се опитвам да изгледам 1 и ще чакам докато се появи /не критикувам-не ме разбирай погрешно-просто съобщавам факт//макар,че носителите на лоши новини едно време са ги трепели ще рискувам /
Съжалявам... ще направя рекламация на линковете и се надявам да ги оправим Ако някой има желание мога да пусна линкове към торенти... там няма грешка и за около половин час си свалям епизода...
много интересен става този филм ,само дето не мога да разбера защо рейтинга му е толкова малък ,исках да питам ако някои знае кога ще излязат англииските субтитри на 9 и 10 епизод защото viikii.net ми прави проблеми и не ми тръгват епизодите и ги гледам само на кореиски без субс между другото нямам тарпение за 11 епизод видях превюто и направо http://www.youtube.com/watch?v=2TgmrYvjSwg
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 49 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения