|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Halo Legends (есен 2009) Публикувано на: Нед Ное 08, 2009 8:52 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Заглавие: Halo Legends Жанр: Action Тип: OVA Епизоди: 7 Продукция: Bones, Casio Entertainment, Production I.G, Studio 4°C, Toei Animation Година: 2009 Официален сайт: http://halo.xbox.com/en-us/halolegendsAniDBThe omnibus film contains seven short anime segments ranging from 10 to 17 minutes in length. Six of the stories are officially part of the Halo canon, with the seventh, made by Toei, is intended to be a parody of the universe. 1. The Babysitter (Studio 4°C) 2. The Duel (Production I.G) 3. The Package Casio Entertainment 4. Origins (Studio 4°C) 5. Prototype (Bones) 6. Homecoming (Production I.G) 7. Odd One Out (Toei Animation) Връзки - viewtopic.php?f=5&t=48686
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo Legends (есен 2009) Публикувано на: Нед Ное 08, 2009 10:15 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
И аз така. Игрите даже ме и дразнят понеже са прехвалени, но ще го видя това.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo Legends (есен 2009) Публикувано на: Нед Ное 08, 2009 10:28 pm |
|
petarvladikov |
|
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Не съм фен на игрите, но анимето има добър сюжет, анимацията е добра...ще се гледа
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo Legends (есен 2009) Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 4:29 am |
|
Proks |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
|
Proks написа: Я кажете, ще представлява ли интерес, за тези който не са запознати с историята на играта? Дали ще се схваща нещо? Сподели мнение, тогава...
|
|
|
Заглавие: Re: Halo Legends (есен 2009) Публикувано на: Съб Ное 28, 2009 11:04 am |
kratos |
|
|
|
Хало си е много добра игра с доста интересна история. Факт е че промени конзолниет шутъри към по добро. Глупаво е да казваш че съква , почти сигурен съм че дори не си я помирисвал.
Колкото до анимето , изгледах първите 2 части и много ми харесаха, малко арта на 2та не ми допадна с този стилл сичко седика като на петна но все пак беше много добро. Историята е много интересна , чудя се защо повечето хора не харесват спартанците , тва така и не го разбрах.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo Legends (есен 2009) Публикувано на: Вто Яну 05, 2010 11:56 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Като, че ли пародията я чакам с най-голям интерес. Четох книжките и останах леко разочарован от тях, след добрия старт ала "Кобра". Виж играта никога не ми е попадала. п.п. нацелих десятката с "Кобрата", но все пак това си е класика първи епизод ми допадна, дано останалите да бъдат по-добри, ще се гледа
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|